Ben de bir yıl uğraştım mucizem için hamdolsun Rabbim daha fazla bekletmedi.Bende 1.5 yıl uğraş sonrası çift çizgiyi gördüm Allahıma bin şükür. İnsan bu kadar uğraşla hamile kalınca evhamlı oluyor. Benim arada bi kasıklarıma kramp giriyor baş ağrısı ve halsizlik oluyor. Bazen sağlıklı mı diye çok endişeleniyorum hastaneye gidemiyorum. Ve bulunduğum ülkede beta hcg bakmıyorlar. İdrar testini bile regli gecikmesinin 6. Günü yapabildim. O kadar zamn bekle mücizene kavuş ama şansa bak
Hayırlı olsunn sağlıcakla gelsinHerkese merhabaaa
Bende taze hamileyim henüz keseyi bile görmedik...
Öğreneli 1 hafta oluyor ve hcg değerim adet olmam gereken gün 31.8 di. Daha sonra iki günde bir kan vererek değerlerimin artışına bakıldı.
31.8
61
187
461 şeklinde devam etti. En son değer çıktığında çarşamba günüydü. 1 hafta sonra ultrasonda keseyi görmek üzere gideceğiz inşallah
Canım geçmiş olsun lekelenme şeklinde mi oldu? Nette okumuştum bu haftalarda olabilirmişHayırlı olsun bende kesemi daha bugün gördüm minnacık bir keseydi inşallah sen de görürsün ❤ Benim sabah birz kanamam oldu hala devam ediyo ama progesteron iğnesi vuruldum inşallah kanamam biter riskim biter
Ben de şimdiye kadar hep temkinliydim bugün yedim de yedim gözüm hala yiyemediklerimdeBu akşam bir şişkinlik var ki karnıma iğne batırsam boom edecek sanki.
Ben de bir yıl uğraştım mucizem için hamdolsun Rabbim daha fazla bekletmedi.
Hepimizde aynı heyecan ve endişe var canım yeter ki sağlıklı olsunlar
DemiiiRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşşo kadar zaman sonra ilk defa kopkoyu 2 çizgiyi görünce sevinçten nasıl ağladım şükürler olsun Allaha kaç kaftalıksın canım sen
Kac kilosun canımBen de şimdiye kadar hep temkinliydim bugün yedim de yedim gözüm hala yiyemediklerimde
55 canım normalde 53 tüm ama aşılama zamanı kullandığım iğneler sağ olsun İki kilo hatıra bıraktıKac kilosun canım
Bende hep 52 55 aralığında gider gelirdim kisin ilk kez bu kadar kilo aldim 60 oldum ama cok iştahsızlık var boyle giderse iyi55 canım normalde 53 tüm ama aşılama zamanı kullandığım iğneler sağ olsun İki kilo hatıra bıraktı
Ben daha önce solgar kullanmıştım hamilelik de degil normal zamanlarda memnun kalmıştım onunla ilgili de bir araştırma yapayimCanım en temiz içerik Ocean ve solGar
Başka markalarda var ama şuan aklımda değil.
Ben ocean başladım onunla devam ederim sanırım
Ay bugün bana ne oldu doymak bilmiyorum kuzu ya bana da yolla o iştahsızlıktanBende hep 52 55 aralığında gider gelirdim kisin ilk kez bu kadar kilo aldim 60 oldum ama cok iştahsızlık var boyle giderse iyi
Ben sürekli açım kiMasallah ona bende önceki gebeliklerimde cok zayıftım 50 kilo idim şimdi 60cok çok cok dikkat edicem iki gundur yemeden kesimdim zaten sizde de oluyor mu heyecandan iştahsızlık
Dikkat edelim kiz burdan kilo takibi de yapalım ilk gunlerden cok yemeye başlamayalımAy bugün bana ne oldu doğymak bilmiyorum kuzu ya bana da yolla o iştahsızlıktan
Bende duramıyorum bende de iki oğlan var kiiiii masallah cok hareketli ler isler bitmiyor tipki senin gibiydim bugun bende canımBen sürekli açım kihele sabah bildiğin içim kemirilmiş gibi uyanıyorum.kedi gibi yiyip yatmak istiyorum ama kızım var 4 yaşında bugün babası ilgilendi sağolsun ama dinlenerek işimi yaptım.yine yattım diyemem.süpürge tuttum,lavaboları temizledim.hanş genel bir temizlik günümdü.hemen biraz ayakta kalayım,alt kasığımda ağrı oluyor ve şeffaf akıntı bir iki damla oluyor.hım diyorum demek ki yat dik ayaklarını diyor:) direk hissediyorum.
Kesinlikle ilk aylar bebeğe kilo gitmiyormuş diye okudum hep bize hep bizeDikkat edelim kiz burdan kilo takibi de yapalım ilk gunlerden cok yemeye başlamayalım
21 şubatta transfer oldu canım. Bugün transferden sonraki 15. GünümValla bende ertelesem mi diye düşünüyorum.. Sürekli git gel yapamam diye... Gitmişken her seyi toptan görsem kese bebek kalp atısı
Ne zaman transfer yapıldı rabbim sağlıkla kucagınıza aldırsın inşaallah
iki oğlan mıııBende duramıyorum bende de iki oğlan var kiiiii masallah cok hareketli ler isler bitmiyor tipki senin gibiydim bugun bende canım
Rüyalar görüyor musunuz siz de çeşit çeşit kızlar? Hayatımda bu denli rüya görmemişimdir.benim kız sağolsun bu ara sık uyanır oldu.en tatlı yerinde bölüp kalktım.tim gün zombi gibiydim.hiç kendime de gelemedim.uyuşuk uyuşuk yaptım işimi de...şimdi gözlerim kapanıyor artık:)Bende duramıyorum bende de iki oğlan var kiiiii masallah cok hareketli ler isler bitmiyor tipki senin gibiydim bugun bende canım