2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu akşam bir şişkinlik var ki karnıma iğne batırsam boom edecek sanki.

Ben de bir yıl uğraştım mucizem için hamdolsun Rabbim daha fazla bekletmedi.
Hepimizde aynı heyecan ve endişe var canım yeter ki sağlıklı olsunlar

Hayırlı olsunn sağlıcakla gelsin
Hayırlı olsun bende kesemi daha bugün gördüm minnacık bir keseydi inşallah sen de görürsün ❤ Benim sabah birz kanamam oldu hala devam ediyo ama progesteron iğnesi vuruldum inşallah kanamam biter riskim biter
Canım geçmiş olsun lekelenme şeklinde mi oldu? Nette okumuştum bu haftalarda olabilirmiş

Ben de bir yıl uğraştım mucizem için hamdolsun Rabbim daha fazla bekletmedi.
Hepimizde aynı heyecan ve endişe var canım yeter ki sağlıklı olsunlar

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş o kadar zaman sonra ilk defa kopkoyu 2 çizgiyi görünce sevinçten nasıl ağladım şükürler olsun Allaha kaç kaftalıksın canım sen

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş o kadar zaman sonra ilk defa kopkoyu 2 çizgiyi görünce sevinçten nasıl ağladım şükürler olsun Allaha kaç kaftalıksın canım sen
Demiii ellerim titredi fotoğrafını bulanık çektim testin ne heyecan İnşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularimiza
5+1 canım inşallah kalp atışını duyarım bir sonraki kontrolde

Canım en temiz içerik Ocean ve solGar
Başka markalarda var ama şuan aklımda değil.
Ben ocean başladım onunla devam ederim sanırım
Ben daha önce solgar kullanmıştım hamilelik de degil normal zamanlarda memnun kalmıştım onunla ilgili de bir araştırma yapayim

Masallah ona bende önceki gebeliklerimde cok zayıftım 50 kilo idim şimdi 60 cok çok cok dikkat edicem iki gundur yemeden kesimdim zaten sizde de oluyor mu heyecandan iştahsızlık
Ben sürekli açım ki hele sabah bildiğin içim kemirilmiş gibi uyanıyorum.kedi gibi yiyip yatmak istiyorum ama kızım var 4 yaşındabugün babası ilgilendi sağolsun ama dinlenerek işimi yaptım.yine yattım diyemem.süpürge tuttum,lavaboları temizledim.hanş genel bir temizlik günümdü.hemen biraz ayakta kalayım,alt kasığımda ağrı oluyor ve şeffaf akıntı bir iki damla oluyor.hım diyorum demek ki yat dik ayaklarını diyor:) direk hissediyorum.

Bende duramıyorum bende de iki oğlan var kiiiii masallah cok hareketli ler isler bitmiyor tipki senin gibiydim bugun bende canım

21 şubatta transfer oldu canım. Bugün transferden sonraki 15. Günüm

Bende duramıyorum bende de iki oğlan var kiiiii masallah cok hareketli ler isler bitmiyor tipki senin gibiydim bugun bende canım
Rüyalar görüyor musunuz siz de çeşit çeşit kızlar? Hayatımda bu denli rüya görmemişimdir.benim kız sağolsun bu ara sık uyanır oldu.en tatlı yerinde bölüp kalktım.tim gün zombi gibiydim.hiç kendime de gelemedim.uyuşuk uyuşuk yaptım işimi de...şimdi gözlerim kapanıyor artık:)

Kızlar herkese selamlar,
Daha önceden hep ovulasyon, çatlatma iğnesi, gebelik var mı vs topiklerinde oluyordum. Çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm, kan verdim 612 çıktı şükürler olsun. İnşallah keseyi ve kalp atışını da görürsek kasım annesi adayıyım

Eklentiler

• IMG_20200307_141916.jpg
    205,8 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…