2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Stres de etkili olabilir tabii akıntıda bence.bulunduğum okuldan hoşnut olduğum söylenemez.branş öğretmenleri hiç sevilmiyor,yani biz:) çok canım sıkıldı bir duruma.belki ondan da ağrım arttı.bilemicem.

Demiii ellerim titredi fotoğrafını bulanık çektim testin ne heyecan İnşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularimiza
5+1 canım inşallah kalp atışını duyarım bir sonraki kontrolde
Aminn canım inş sağlıkla büyürler göbüşümüzde insan o kalp atışını duymadan rahat edemiyor dimi. Ben 9.haftada anca duyabilcem kalp atışını nasıl bekleyeceksem artık

Hayırlı olsun canımm Gözün aydın sağlıcakla gelsin meleğin

MelodiminEsi maaşllah! Ne güzel kız hevesiniz vardır şimdi içten içe:) sonra insan aman sağlıklı olsun da diyor o ayrı :) kısmet
Valla canım benim ilk bebeğim hasretim vuslatım.. cinsiyeti hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun iki oğlan çocuğu gözümün önüne geldi evde her şey dağılmış koltuklarda zıplayan
Aminn canım inş sağlıkla büyürler göbüşümüzde insan o kalp atışını duymadan rahat edemiyor dimi. Ben 9.haftada anca duyabilcem kalp atışını nasıl bekleyeceksem artık
Valla sorma kuzu bir yıl geçti de iki hafta hiç geçmeyecek gibi

Ben de öğretmenim canım geçen gün sesimin ayarı kaçmış ağrı saplandı hemen bu kadar hassas olundugunu ilk deneyimleyişim

Aynen yaa Allah tüm isteyenlere tez zamanda versin bu duyguyu bambaşka bir duygu

Bende hic uyumayı sevmem ama oyle uykum oluyor ki ama sabah cok dinlenmiş uyanıyorum ruya görüyorum ama hiçbirşey hatirlamiyirum ama beni yoran karmasik rüya degil

Bu test tıpkı benim testim gibi çıkmış masallah hayırla gelsin insallah Hoş geldin kasım annesi

Hayırlı olsun kuzum. Hoşgeldiniz sizde

İyi akşamlar kızlar, ne güzel baya bir çoğalmışız, bizde haftaya cumartesi için randevu aldık, keseyi görcez inşallah belki kalp atışlarını da duyarız haftaya. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Biz 6.haftaya girdik bugün mide bulantılarım var inşallah daha da artmaz, sizlerde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…