- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
Rabbim sizinde gonlunuze göre versin insaAllahInşaallah canım Allah gönlüne göre versin bnmde 3. bebeğim oluyor inşallah
Yok kuzum değer iyi yükselir o canım bende adete 6 7 gün kala versem çıkarmış yine gebelik ama zar zor sabrettim 13.gün verdimOvulasyondan sonra 10. Gün yani 3+3 te 12.85 çıktı. Biraz düşük geldi bana ondan gerginim. Bugün verecektim kan ama planlar uymadı yarına kaldı
Ben de öyle hatırlıyorum canım6.haftada kese görünür, alttan bakarsa kalp atısı da duyulurmuhtemelen...
Ben kızımda 5veya6.haftada kese gördüm diye hatlrıuorm ama 8 hafta da kalp atısını duydukBen de öyle hatırlıyorum canım
Merhaba Canım bende ayın 24 u ne randevu almak istiyorum kese için 6+1 oluyor ozamana uygun zamanmi senceBen kızımda 5veya6.haftada kese gördüm diye hatlrıuorm ama 8 hafta da kalp atısını duyduk
Allttan baktırmadğım için bekledik
Bu bebiş içinde cumaya randevum var bakalım 6.hafta olmus olacak
Her gebeliğin hcg si farklıdır önemli olan 10un üzerinde çıkması ve en az 2kat artıs sağlaması canım...
Yok kuzum değer iyi yükselir o canım bende adete 6 7 gün kala versem çıkarmış yine gebelik ama zar zor sabrettim 13.gün verdim
Salı kan vericem tekrar ozamana kadar ıdrarla takip ediyorum en üstteki test 6 sında yapmıştım ona inanmadım silik diye sonrası geldi çok şükürson testte bu sabah 2 buçuk saatlik ıdrarla yapabildim
Bende salıyı bekliyorum heyecanla pazartesiye randevu yoktu sağlık ocağındaBende adete 5 gün kala yaptım işk testi gölge gibiydi.
Ertesi gün kan verdim.
Dünle bugün de evde yaptım test baya koyulaştı artık.
Ama önemli olan kan tabi.
Biran önce yarın olsun
Teşekkürler cevap verdiğin için canım.bende 8. Haftayı beklerim.allaha emanet inşallahCanım bugünde ver fırsatın olursa.
2 katı veya fazlasına çıkmışsa sağlıklı başlamış demektir.
Kese 6+ olduğunda daha net belli oluyor.
Ben mesela değerim düzgün yükselirse 8+ olana kadar gitmiycem. Direk gidip keseyi bebeği görürüm
Korkma canım dinlen ilacını kullan geçecek Allah'ın izniyle. Benim hamile tanıdığım birçok arkadaşımda olduEvet lekelenme şeklinde canım kahverengi lekeler dinleniyorum şimdi
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuş meleğineÖncelikle herkese hayırlı olsun.nasipse Kasım annesi olucam.ama bende hiç bir belirti Yok.bulantı iştah artması Yada başka bişey ..sadece adetim 8 gün gecikti.oda son 5 aydır zaten düzensizdi.doktora ne zaman gitsem acaba?
Hikayemiz aynı kuzumAy banada tam 1 sene olmustu deneyeli en son yumurtalar isyan etti kndi kndine catladiiyikide aşilama olmamis
Normalde çok su icemeyen ben su şişesini elimden düşürmüyorumTesekkurler kizlar sizlerinde kadinlar gününüz kutlu olsun
Bu gece bende baya ağrı oldu aksam yoruldum ondan heralde
Susama da cok oluyor ama cok su içmek iyi zaten
Bende 4+2 yim galiba
Canım benim evet kese görünür o zaman diliminde ben simdi kızımın usg fotolarına baktım 41.gün kese görmüşüm 8h1g iken de kalp atısını duymusumMerhaba Canım bende ayın 24 u ne randevu almak istiyorum kese için 6+1 oluyor ozamana uygun zamanmi sence
Benimde 1 kızım var 6 buçuk yaşında ama ben ufak anne oldum oyuzden pekte birşey hatırlamıyorum gebelik süreci ile ilgili
Yok daha gitmedim ben canım bekleyeceğimNormalde çok su icemeyen ben su şişesini elimden düşürmüyorum
Doktora gittin mi hiç canım?
Çok erken degilmiCanım benim evet kese görünür o zaman diliminde ben simdi kızımın usg fotolarına baktım 41.gün kese görmüşüm 8h1g iken de kalp atısını duymusum
Randevumu ertelemeyi düşünüyprum bende kana baktırıırm bir kaç kez dahabu hafta iyiyse 13üydü randevum 20sine mi ertelesem diye düşünüyorum
Ahhh canım benim kıyamam benim test yapmama sebep olan şeydir o üşüme titreme sonrası gelen ateş basmaları mutfağa koşup su içmeler geçmiş olsun sen de geceleri kafayı sıyıracaksın atletle uyudum gece odada petek yanmıyo sıcak basmasıyla uyandım yineKızlar günaydın,
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Dün gece hep tuvalete kalktım, içim yandı soğuk sopuk sular içtim. Vücudum bi ateş gibi yandı bi titredim bir de çok baş ağrım oldu. Bu şekilde olan var mı? Hamileliğe hızlı bir giriş yaptım sanırım
Ben Allaha bıraktım en başından beri o meleğimi koruyacak kuzum buna inanıyorumKorkma canım dinlen ilacını kullan geçecek Allah'ın izniyle. Benim hamile tanıdığım birçok arkadaşımda oldu
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuş meleğine
Bende de pek belirti yok valla arada kasık batması oluyor bir de göğüs hassasiyeti ve şişkinligi var
Hadi hayırlısı canım.sat neydi senin canımBen kızımda 5veya6.haftada kese gördüm diye hatlrıuorm ama 8 hafta da kalp atısını duyduk
Allttan baktırmadğım için bekledik
Bu bebiş içinde cumaya randevum var bakalım 6.hafta olmus olacak