2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ovulasyondan sonra 10. Gün yani 3+3 te 12.85 çıktı. Biraz düşük geldi bana ondan gerginim. Bugün verecektim kan ama planlar uymadı yarına kaldı
Yok kuzum değer iyi yükselir o canım bende adete 6 7 gün kala versem çıkarmış yine gebelik ama zar zor sabrettim 13.gün verdim
Salı kan vericem tekrar ozamana kadar ıdrarla takip ediyorum en üstteki test 6 sında yapmıştım ona inanmadım silik diye sonrası geldi çok şükür son testte bu sabah 2 buçuk saatlik ıdrarla yapabildim

Eklentiler

• 20200308_092420.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 23
  • 20200308_092355.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 31
Ben kızımda 5veya6.haftada kese gördüm diye hatlrıuorm ama 8 hafta da kalp atısını duyduk
Allttan baktırmadğım için bekledik
Bu bebiş içinde cumaya randevum var bakalım 6.hafta olmus olacak
Merhaba Canım bende ayın 24 u ne randevu almak istiyorum kese için 6+1 oluyor ozamana uygun zamanmi sence
Benimde 1 kızım var 6 buçuk yaşında ama ben ufak anne oldum oyuzden pekte birşey hatırlamıyorum gebelik süreci ile ilgili

Bende adete 5 gün kala yaptım işk testi gölge gibiydi.
Ertesi gün kan verdim.
Dünle bugün de evde yaptım test baya koyulaştı artık.
Ama önemli olan kan tabi.
Biran önce yarın olsun

Bende adete 5 gün kala yaptım işk testi gölge gibiydi.
Ertesi gün kan verdim.
Dünle bugün de evde yaptım test baya koyulaştı artık.
Ama önemli olan kan tabi.
Biran önce yarın olsun
Bende salıyı bekliyorum heyecanla pazartesiye randevu yoktu sağlık ocağında
Koyulaşmaya devam etsin sağlıkla ilerlesin gelsinler inşallah kuzum

Teşekkürler cevap verdiğin için canım.bende 8. Haftayı beklerim.allaha emanet inşallah

Evet lekelenme şeklinde canım kahverengi lekeler dinleniyorum şimdi
Korkma canım dinlen ilacını kullan geçecek Allah'ın izniyle. Benim hamile tanıdığım birçok arkadaşımda oldu
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuş meleğine
Bende de pek belirti yok valla arada kasık batması oluyor bir de göğüs hassasiyeti ve şişkinligi var

Tesekkurler kizlar sizlerinde kadinlar gününüz kutlu olsun
Bu gece bende baya ağrı oldu aksam yoruldum ondan heralde
Susama da cok oluyor ama cok su içmek iyi zaten
Bende 4+2 yim galiba

Tesekkurler kizlar sizlerinde kadinlar gününüz kutlu olsun
Bu gece bende baya ağrı oldu aksam yoruldum ondan heralde
Susama da cok oluyor ama cok su içmek iyi zaten
Bende 4+2 yim galiba
Normalde çok su icemeyen ben su şişesini elimden düşürmüyorum
Doktora gittin mi hiç canım?

Evet kızlar bende ultrason icin çok acele etmeyeceğim ben stres oluyorum 7 8 haftalarda gideceğim keseydi kalp atisiydi derken gidip gelmek beklemek zor ama boyle daha stressiz daha şaşkınlık zaten devam ediyor hamileligi benimseyemedim mi desem unutuyorum çoğu zaman yanı şok u atlatmış olurum bi kac haftaya sonra rabbim.saglik versin tadını çıkarmayı düşünüyorum her aninin

Canım benim evet kese görünür o zaman diliminde ben simdi kızımın usg fotolarına baktım 41.gün kese görmüşüm 8h1g iken de kalp atısını duymusum
Randevumu ertelemeyi düşünüyprum bende kana baktırıırm bir kaç kez daha bu hafta iyiyse 13üydü randevum 20sine mi ertelesem diye düşünüyorum

Çok erken degilmi Edifar bence 20 sinde git

Ahhh canım benim kıyamam benim test yapmama sebep olan şeydir o üşüme titreme sonrası gelen ateş basmaları mutfağa koşup su içmeler geçmiş olsun sen de geceleri kafayı sıyıracaksın atletle uyudum gece odada petek yanmıyo sıcak basmasıyla uyandım yine

Ben Allaha bıraktım en başından beri o meleğimi koruyacak kuzum buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…