- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım inş sağlıkla büyürler göbüşümüzde insan o kalp atışını duymadan rahat edemiyor dimi. Ben 9.haftada anca duyabilcem kalp atışını nasıl bekleyeceksem artıkDemiii ellerim titredi fotoğrafını bulanık çektim testin ne heyecan İnşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularimiza
5+1 canım inşallah kalp atışını duyarım bir sonraki kontrolde
Hayırlı olsun canımm Gözün aydın sağlıcakla gelsin meleğinKızlar herkese selamlar,
Daha önceden hep ovulasyon, çatlatma iğnesi, gebelik var mı vs topiklerinde oluyordum. Çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm, kan verdim 612 çıktı şükürler olsun. İnşallah keseyi ve kalp atışını da görürsek kasım annesi adayıyım
Valla canım benim ilk bebeğim hasretim vuslatım.. cinsiyeti hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun iki oğlan çocuğu gözümün önüne geldi evde her şey dağılmış koltuklarda zıplayanMelodiminEsi maaşllah! Ne güzel kız hevesiniz vardır şimdi içten içe:) sonra insan aman sağlıklı olsun da diyor o ayrı :) kısmet
Valla sorma kuzu bir yıl geçti de iki hafta hiç geçmeyecek gibiAminn canım inş sağlıkla büyürler göbüşümüzde insan o kalp atışını duymadan rahat edemiyor dimi. Ben 9.haftada anca duyabilcem kalp atışını nasıl bekleyeceksem artık
Ben de öğretmenim canım geçen gün sesimin ayarı kaçmış ağrı saplandı hemen bu kadar hassas olundugunu ilk deneyimleyişimStres de etkili olabilir tabii akıntıda bence.bulunduğum okuldan hoşnut olduğum söylenemez.branş öğretmenleri hiç sevilmiyor,yani biz:) çok canım sıkıldı bir duruma.belki ondan da ağrım arttı.bilemicem.
Amin canım aminnnn inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunHayırlı olsun canımm Gözün aydın sağlıcakla gelsin meleğin
Bende öğretmenim kızlarBen de öğretmenim canım geçen gün sesimin ayarı kaçmış ağrı saplandı hemen bu kadar hassas olundugunu ilk deneyimleyişim
Valla canım benim ilk bebeğim hasretim vuslatım.. cinsiyeti hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun iki oğlan çocuğu gözümün önüne geldi evde her şey dağılmış koltuklarda zıplayan
Valla sorma kuzu bir yıl geçti de iki hafta hiç geçmeyecek gibi
SüperBende öğretmenim kızlar
AminnnAynen yaa Allah tüm isteyenlere tez zamanda versin bu duyguyu bambaşka bir duygu
Evet canim cok sukur iki oglan inşaallah rabbim.saglikla hayirla bir de kiz veririki oğlan mııı maşallah ne kadar güzel
İnşallah canımEvet canim cok sukur iki oglan inşaallah rabbim.saglikla hayirla bir de kiz verir
Bende hic uyumayı sevmem ama oyle uykum oluyor ki ama sabah cok dinlenmiş uyanıyorum ruya görüyorum ama hiçbirşey hatirlamiyirum ama beni yoran karmasik rüya degilRüyalar görüyor musunuz siz de çeşit çeşit kızlar? Hayatımda bu denli rüya görmemişimdir.benim kız sağolsun bu ara sık uyanır oldu.en tatlı yerinde bölüp kalktım.tim gün zombi gibiydim.hiç kendime de gelemedim.uyuşuk uyuşuk yaptım işimi de...şimdi gözlerim kapanıyor artık:)
Aynıyız napcaz29 Ocaktı. Doktorum söyledi sat ile hcg değerimin uyumsuz olduğunu. Geç döllenme olmuştur dedi. Teşekkür ederim
Bu test tıpkı benim testim gibi çıkmış masallah hayırla gelsin insallah Hoş geldin kasım annesiKızlar herkese selamlar,
Daha önceden hep ovulasyon, çatlatma iğnesi, gebelik var mı vs topiklerinde oluyordum. Çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm, kan verdim 612 çıktı şükürler olsun. İnşallah keseyi ve kalp atışını da görürsek kasım annesi adayıyım
Ben de şimdiye kadar hep temkinliydim bugün yedim de yedim gözüm hala yiyemediklerimde
Kızlar herkese selamlar,