2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkese merhabaaa :KK200:
Bende taze hamileyim henüz keseyi bile görmedik...
Öğreneli 1 hafta oluyor ve hcg değerim adet olmam gereken gün 31.8 di. Daha sonra iki günde bir kan vererek değerlerimin artışına bakıldı.
31.8
61
187
461 şeklinde devam etti. En son değer çıktığında çarşamba günüydü. 1 hafta sonra ultrasonda keseyi görmek üzere gideceğiz inşallah o_Oo_O
Daha çok yeni sanırım hayrılı olsun son adet tarihin ne zmndı

Bana da bunu bugun arkadasim söyledi ama ben daha ilk şoku atamadim havaya giremedim hamile hissetmiyorum bi pazartesi kan testiyle teyit edeyim doktor araştırdım dr uma karar vericem ama doktora 7 8 haftadan once gitmeyeceğim diger çocuklarımda gidip gidip gelmiştim keseyi görmek için kalp atışını duymak için vs gunler geçmemişti pazartesi aile hekimim folik asit ve vitamin verecek rutin de kullanılanları yani diger magnezyum kan ilacı vs son aylarda gerekiyor zaten kalp atisini duyduktan sonrada artık sırayla.lazim olan seyleri dr söyler simdilik dr araştırması yapıyorum

Bende yarın vericem kan. İnşallah değerim güzelce artmıştır. Omdan sonra kalp atışı için gidicem. Sürekli git gel bende istemiyorum

İnşallah tez zamanda riskli durumun sona erer Hoppa. Benim belirti olarak sadece sol kasığımda ve sol bacağımda ağrı var. Tek taraflı ağrı olması kafamı karıştırıyor. Böyle tek taraflı ağrı yaşayan var mı sorun oldu mu sonrasında?
Ben hep tek taraflı ağrı yaşadım hala da öyle sol kasığım ağrıyodu hala da solda yaşıyorum herşeyi sağda hiçbişey yok benim sol yumurtalığımda döllenmiş bebeğim

Ben hep tek taraflı ağrı yaşadım hala da öyle sol kasığım ağrıyodu hala da solda yaşıyorum herşeyi sağda hiçbişey yok benim sol yumurtalığımda döllenmiş bebeğim
Tek taraflı ağrı dış gebelik belirtisi tarzı bir şey görmüştüm internette ondan korkuyorum biraz. Benim henüz çok yeni olduğu için kese falan görünmedi insanın aklından her türlü ihtimal geçiyor o_O

Tek taraflı ağrı dış gebelik belirtisi tarzı bir şey görmüştüm internette ondan korkuyorum biraz. Benim henüz çok yeni olduğu için kese falan görünmedi insanın aklından her türlü ihtimal geçiyor o_O

Benim oğlumda da hep soldaydı. Zaten tüpte döllenip yavaş yavaş rahme girip büyüyor. Büyüdükçe hisler genele yayılıyor. Hatta 7 8 9 civarında genelde sağ tarafta iğne batmaları oluyor.

Bende çok aşırı erken öğrenmiş oldum.
12 değerle gebelik öğrenmek mucize falan sanırım. Onun idrar testinde çıkması ayrı mucize :KK70:
Keşke o gün negatif çıksaydı ben nasıl olsa yok diye 1 2 hafta daha yapmazdım test. Hop kese görünürdü direk.
Oğlum öyle olmuştu ne güzel :)

bende keseyi gördüm bide kalp atışını duyayım normal gebelik desin daha da gitmek istemiyorum. İlk hamilelik de (6 yaşında oglum var) cok gittim hamilelik zehir oldu hiç anlamdım. Bu sefer tadını cıkarmak istiyorum. Rabbime teslimim 🤗. Devletin verdiği vitaminleri kullanmıcam. 6 yıl önce verilen ilaçlar şimdi yasaklı listesinde😡. Hiç güvenim yok o vitaminlerle.
Oyle mi canım hangileri yasaklı listesinde ben bilmiyorum benim arkadaşlarım kullanıyorlar folik asit ve multi vitamin seneler önce bende kullanmıştım ne alsak solgarin vitaminlerini falan mi alsak sen ne kullanacaksin

Aklına öyle şeyler getirme canım benim. Benimde tek taraflı oluyor ağrılarım. Yerleştiği yeri hissediyoruzdur belki. Bak ben hastaneye de gidemiyorum henüz. Güzel düşünelim güzel olsun sağlıcakla gelsin minnoşlar😍

İnşallah tez zamanda riskli durumun sona erer Hoppa. Benim belirti olarak sadece sol kasığımda ve sol bacağımda ağrı var. Tek taraflı ağrı olması kafamı karıştırıyor. Böyle tek taraflı ağrı yaşayan var mı sorun oldu mu sonrasında?
Benimde tek taraf canim oyle oluyor hep nedense 3. Gebeligim hepsinde de tek tarafli batma ağrı oldu bu da öyle

Benim 5+4 fakat kızımda da erken çıkmıştı.benim de normalde düz ve çok zayıf olduğumdan ve sanırım iç karnım dar olduğundan çıktı bildiğin.t shirtten belli...kazak kamufle ediyor:)
Masallah ona bende önceki gebeliklerimde cok zayıftım 50 kilo idim şimdi 60😛 cok çok cok dikkat edicem iki gundur yemeden kesimdim zaten sizde de oluyor mu heyecandan iştahsızlık

Oyle mi canım hangileri yasaklı listesinde ben bilmiyorum benim arkadaşlarım kullanıyorlar folik asit ve multi vitamin seneler önce bende kullanmıştım ne alsak solgarin vitaminlerini falan mi alsak sen ne kullanacaksin

Canım en temiz içerik Ocean ve solGar
Başka markalarda var ama şuan aklımda değil.
Ben ocean başladım onunla devam ederim sanırım

Masallah ona bende önceki gebeliklerimde cok zayıftım 50 kilo idim şimdi 60😛 cok çok cok dikkat edicem iki gundur yemeden kesimdim zaten sizde de oluyor mu heyecandan iştahsızlık

Ay bende.
Stresliyim.
Kan sonucu ne olacak diye. İştahım yok o yüzden.

X