Şimdilik sedece folik asit verdi onu kullanıyorumKızlar doktoru takviye veren var mı nelere başladınız?
Ben bi süredir zaten
Ocean Mummy
Ocean D3k2 (7000 ünite günlük)
Ocean Omega3
Kullanıyordum.
Bunlara devam edicem hamilelik boyunca.
Oğlanda 2. Trimester da kalsiyuma başlamıştım. Son zamanlarda da magnezyum kullanmıştım rahim kasları güçlensin diye
Bnm geç döllenme gibi bişey ama hafta olarak aynıyız inşallah kalp atışlarını duyarız bebeklerimizi görürüz. Kese ve bebek görüldümü seninMerhaba kizlar bende 4 +4gunluk hamileyim kalp atisini duyalim insallah
Hoş geldin canim tebrikler insallahMerhaba kizlar bende 4 +4gunluk hamileyim kalp atisini duyalim insallah
Bana da bunu bugun arkadasim söyledi ama ben daha ilk şoku atamadim havaya giremedim hamile hissetmiyorum bi pazartesi kan testiyle teyit edeyim doktor araştırdım dr uma karar vericem ama doktora 7 8 haftadan once gitmeyeceğim diger çocuklarımda gidip gidip gelmiştim keseyi görmek için kalp atışını duymak için vs gunler geçmemişti pazartesi aile hekimim folik asit ve vitamin verecek rutin de kullanılanları yani diger magnezyum kan ilacı vs son aylarda gerekiyor zaten kalp atisini duyduktan sonrada artık sırayla.lazim olan seyleri dr söyler simdilik dr araştırması yapıyorumKızlar doktoru takviye veren var mı nelere başladınız?
Ben bi süredir zaten
Ocean Mummy
Ocean Omega3
Kullanıyordum.
Oğlanda 2. Trimester da kalsiyuma başlamıştım. Son zamanlarda da magnezyum kullanmıştım rahim kasları güçlensin diye
bende keseyi gördüm bide kalp atışını duyayım normal gebelik desin daha da gitmek istemiyorum. İlk hamilelik de (6 yaşında oglum var) cok gittim hamilelik zehir oldu hiç anlamdım. Bu sefer tadını cıkarmak istiyorum. Rabbime teslimimBana da bunu bugun arkadasim söyledi ama ben daha ilk şoku atamadim havaya giremedim hamile hissetmiyorum bi pazartesi kan testiyle teyit edeyim doktor araştırdım dr uma karar vericem ama doktora 7 8 haftdan once gitmeyeceğim diger çocuklarımda gidip gidip gelmiştim keseyi görmek için kalp atışını duymak için vs gunler geçmemişti pazartesi aile hekimim folik asit ve vitamin verecek rutin de kullanılanları yani diger magnezyum kan ilacı vs son aylarda gerekiyor zaten kalp atisini duyduktan sonrada artık sırayla.lazim olan seyleri dr söyler simdilik dr araştırması yapıyorum
Hayir cnm benim tüp bebek 23unde gidecegim sadece kana baktirdik simdilikŞimdilik sedece folik asit verdi onu kullanıyorum
İlk hamilelikte progesteron vermişti ama şimdi yok
Bnm geç döllenme gibi bişey ama hafta olarak aynıyız inşallah kalp atışlarını duyarız bebeklerimizi görürüz. Kese ve bebek görüldümü senin
Sag ol cnm Rabbim saglikla elimize almayi nasip eylesin arkadaslar sadece goguslerim sis baska belirtim yok benim gibi olanlar varmidirHoş geldin canim tebrikler insallah
Kefir ve elma içip yiyorum her akşam.Asla kabızlığım olmadı.tavsiye ederim canım.Şişkinlik hissediyorum bende bugün özellikle.
Birde kabızlık var.
Midem çok şükür iyi şuan. Biz daha 3+4 üz
Benim 5+4 fakat kızımda da erken çıkmıştı.benim de normalde düz ve çok zayıf olduğumdan ve sanırım iç karnım dar olduğundan çıktı bildiğin.t shirtten belli...kazak kamufle ediyor:)Kac haftalik oldun ki canım ben diğer hamileliklerimde 20 haftadan önce karnim hep dümdüzdu şu an 5. Haftada ve hic birşey yok daha olmaz saniyorum
Hadi gözün aydın canım grubumuz kalabalık olacak belli ki sayımız artsın inşallah sen de hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsın hayırlı evlat olsun inşallahNeguzel yakın gidiyoruz ❤
Amin kuzum insallah bende salı baktiricam sağlık ocağında❤
Benim doktorum progestan hap ve folikasit verdi canım daha bişey vermedi siz aile hekiminize hamileliğinizi bildirdiniz mi ben daha bildirmedimKızlar doktoru takviye veren var mı nelere başladınız?
Ben bi süredir zaten
Ocean Mummy
Ocean Omega3
Kullanıyordum.
Cok sagol kuzum inşallah kuzum artsın artsinHadi gözün aydın canım grubumuz kalabalık olacak belli ki sayımız artsın inşallah sen de hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsın hayırlı evlat olsun inşallah
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla inşallah bebelerini kucağına da alırsın rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallahHayir cnm benim tüp bebek 23unde gidecegim sadece kana baktirdik simdilik
Cok sagol kuzum inşallah kuzum artsın artsin❤ amin kuzum insallah sende sağlıkla al kucağına inşallah ❤ Aminnnn kuzum ❤
Cümlemizden inşallah AminnnAllah razı olsun canım inşalllah
Herkese merhabaaa
Bende taze hamileyim henüz keseyi bile görmedik...
Öğreneli 1 hafta oluyor ve hcg değerim adet olmam gereken gün 31.8 di. Daha sonra iki günde bir kan vererek değerlerimin artışına bakıldı.
31.8
61
187
461 şeklinde devam etti. En son değer çıktığında çarşamba günüydü. 1 hafta sonra ultrasonda keseyi görmek üzere gideceğiz inşallah
İnşallah tez zamanda riskli durumun sona ererHayırlı olsun bende kesemi daha bugün gördüm minnacık bir keseydi inşallah sen de görürsün ❤ Benim sabah birz kanamam oldu hala devam ediyo ama progesteron iğnesi vuruldum inşallah kanamam biter riskim biter
Hmm analdm cnm hayırlısı olur inşallahHayir cnm benim tüp bebek 23unde gidecegim sadece kana baktirdik simdilik