- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
Daha çok yeni sanırım hayrılı olsun son adet tarihin ne zmndıHerkese merhabaaa
Bende taze hamileyim henüz keseyi bile görmedik...
Öğreneli 1 hafta oluyor ve hcg değerim adet olmam gereken gün 31.8 di. Daha sonra iki günde bir kan vererek değerlerimin artışına bakıldı.
31.8
61
187
461 şeklinde devam etti. En son değer çıktığında çarşamba günüydü. 1 hafta sonra ultrasonda keseyi görmek üzere gideceğiz inşallah
29 Ocaktı. Doktorum söyledi sat ile hcg değerimin uyumsuz olduğunu. Geç döllenme olmuştur dedi. Teşekkür ederimDaha çok yeni sanırım hayrılı olsun son adet tarihin ne zmndı
Bana da bunu bugun arkadasim söyledi ama ben daha ilk şoku atamadim havaya giremedim hamile hissetmiyorum bi pazartesi kan testiyle teyit edeyim doktor araştırdım dr uma karar vericem ama doktora 7 8 haftadan once gitmeyeceğim diger çocuklarımda gidip gidip gelmiştim keseyi görmek için kalp atışını duymak için vs gunler geçmemişti pazartesi aile hekimim folik asit ve vitamin verecek rutin de kullanılanları yani diger magnezyum kan ilacı vs son aylarda gerekiyor zaten kalp atisini duyduktan sonrada artık sırayla.lazim olan seyleri dr söyler simdilik dr araştırması yapıyorum
Kefir ve elma içip yiyorum her akşam.Asla kabızlığım olmadı.tavsiye ederim canım.
Ben hep tek taraflı ağrı yaşadım hala da öyle sol kasığım ağrıyodu hala da solda yaşıyorum herşeyi sağda hiçbişey yok benim sol yumurtalığımda döllenmiş bebeğimİnşallah tez zamanda riskli durumun sona erer. Benim belirti olarak sadece sol kasığımda ve sol bacağımda ağrı var. Tek taraflı ağrı olması kafamı karıştırıyor. Böyle tek taraflı ağrı yaşayan var mı sorun oldu mu sonrasında?
Benim doktorum progestan hap ve folikasit verdi canım daha bişey vermedi siz aile hekiminize hamileliğinizi bildirdiniz mi ben daha bildirmedim
Bende cuma günü bildiririm inşallahP. Tesi gidicem bende bildirmeye
Tek taraflı ağrı dış gebelik belirtisi tarzı bir şey görmüştüm internette ondan korkuyorum biraz. Benim henüz çok yeni olduğu için kese falan görünmedi insanın aklından her türlü ihtimal geçiyorBen hep tek taraflı ağrı yaşadım hala da öyle sol kasığım ağrıyodu hala da solda yaşıyorum herşeyi sağda hiçbişey yok benim sol yumurtalığımda döllenmiş bebeğim
Tek taraflı ağrı dış gebelik belirtisi tarzı bir şey görmüştüm internette ondan korkuyorum biraz. Benim henüz çok yeni olduğu için kese falan görünmedi insanın aklından her türlü ihtimal geçiyor
Tek taraflı ağrı dış gebelik belirtisi tarzı bir şey görmüştüm internette ondan korkuyorum biraz. Benim henüz çok yeni olduğu için kese falan görünmedi insanın aklından her türlü ihtimal geçiyor
Oyle mi canım hangileri yasaklı listesinde ben bilmiyorum benim arkadaşlarım kullanıyorlar folik asit ve multi vitamin seneler önce bende kullanmıştım ne alsak solgarin vitaminlerini falan mi alsak sen ne kullanacaksinbende keseyi gördüm bide kalp atışını duyayım normal gebelik desin daha da gitmek istemiyorum. İlk hamilelik de (6 yaşında oglum var) cok gittim hamilelik zehir oldu hiç anlamdım. Bu sefer tadını cıkarmak istiyorum. Rabbime teslimim. Devletin verdiği vitaminleri kullanmıcam. 6 yıl önce verilen ilaçlar şimdi yasaklı listesinde . Hiç güvenim yok o vitaminlerle.
Ben varim canım bende adet gecikmesinden baska belirti yok arada adet sancısı sağ tarafta batmaSag ol cnm Rabbim saglikla elimize almayi nasip eylesin arkadaslar sadece goguslerim sis baska belirtim yok benim gibi olanlar varmidir
Benimde tek taraf canim oyle oluyor hep nedense 3. Gebeligim hepsinde de tek tarafli batma ağrı oldu bu da öyleİnşallah tez zamanda riskli durumun sona erer. Benim belirti olarak sadece sol kasığımda ve sol bacağımda ağrı var. Tek taraflı ağrı olması kafamı karıştırıyor. Böyle tek taraflı ağrı yaşayan var mı sorun oldu mu sonrasında?
Ben varim canım bende adet gecikmesinden baska belirti yok arada adet sancısı sağ tarafta batma
Artık görünür 6 haftaya yakinSon adetim 27 ocaktı.dün kan verdim 807 çıktı .doktora ne zaman gitmeliyim kese ve kalp atışı İçin?
Masallah ona bende önceki gebeliklerimde cok zayıftım 50 kilo idim şimdi 60Benim 5+4 fakat kızımda da erken çıkmıştı.benim de normalde düz ve çok zayıf olduğumdan ve sanırım iç karnım dar olduğundan çıktı bildiğin.t shirtten belli...kazak kamufle ediyor:)
Oyle mi canım hangileri yasaklı listesinde ben bilmiyorum benim arkadaşlarım kullanıyorlar folik asit ve multi vitamin seneler önce bende kullanmıştım ne alsak solgarin vitaminlerini falan mi alsak sen ne kullanacaksin
Masallah ona bende önceki gebeliklerimde cok zayıftım 50 kilo idim şimdi 60cok çok cok dikkat edicem iki gundur yemeden kesimdim zaten sizde de oluyor mu heyecandan iştahsızlık