2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende 1.5 yıl uğraş sonrası çift çizgiyi gördüm Allahıma bin şükür. İnsan bu kadar uğraşla hamile kalınca evhamlı oluyor. Benim arada bi kasıklarıma kramp giriyor baş ağrısı ve halsizlik oluyor. Bazen sağlıklı mı diye çok endişeleniyorum hastaneye gidemiyorum. Ve bulunduğum ülkede beta hcg bakmıyorlar. İdrar testini bile regli gecikmesinin 6. Günü yapabildim. O kadar zamn bekle mücizene kavuş ama şansa bak 😏
Hayırlı olsun saglıkla olsun inşallah. Kanama olmadığı sürece agrılar bebegin varlığını hissettiriyor cok güzel 😁pozitif düşünün🤗hangi ülkedesiniz. Kaç hafta sonraya muayene olabileceksiniz. Ben size bilgi veririm aynı haftalardayız. Doktorumun tavsiyelerini iletirim isterseniz.

Hayırlı olsun saglıkla olsun inşallah. Kanama olmadığı sürece agrılar bebegin varlığını hissettiriyor cok güzel 😁pozitif düşünün🤗hangi ülkedesiniz. Kaç hafta sonraya muayene olabileceksiniz. Ben size bilgi veririm aynı haftalardayız. Doktorumun tavsiyelerini iletirim isterseniz.

Allah razı olsun tşk ederim çok düşüncelisiniz ❤ Rabbim sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun canım :dua: :anneadayı: isveçe yerleştim bir ay olacak. Devletin tc gibi bi numara göndermesi gerekiyor hala gelmedi o olmadan hastanede işlem yapmıyorlar. Gerçi gidebilsemde türkiyedeki gibi değil sistem her istediğinde gidemiyorsun. 9 ay boyunca topu topu 2 kez ultrasonda bakıyolarmış. Beta hiç bakmıyorlar meraktan çatlıcam değerim kaç acaba. Senin değerin kaç canım 😍

Kızlar tekrar merhaba Allahın izni ile.insallah nasip olursa kasım annesi oluyorum ❤😍🤲🤲🤲 bugün çift cizgiyi gordum sonrasinda kandada pozitifi gordum deger 71.01 adetime 2 3 gün vardı 🥰 Darisi tum isteyenlerin başına inşallah 🤲🤲🤲
Hayirli olsnn canm . Bnde dun ogrendim 🌸😊 yumurtlamadan snra kacinci gunde ogrenmis oldun..benimde degerim 74 cikti

Hayirli olsnn canm . Bnde dun ogrendim 🌸😊 yumurtlamadan snra kacinci gunde ogrenmis oldun..benimde degerim 74 cikti
Sağol canım benim❤🥰
Hayirli olsun kuzum seninde hamileligin insallah 13.gun kuzum bugun 🥰

Allah razı olsun tşk ederim çok düşüncelisiniz ❤ Rabbim sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun canım :dua: :anneadayı: isveçe yerleştim bir ay olacak. Devletin tc gibi bi numara göndermesi gerekiyor hala gelmedi o olmadan hastanede işlem yapmıyorlar. Gerçi gidebilsemde türkiyedeki gibi değil sistem her istediğinde gidemiyorsun. 9 ay boyunca topu topu 2 kez ultrasonda bakıyolarmış. Beta hiç bakmıyorlar meraktan çatlıcam değerim kaç acaba. Senin değerin kaç canım 😍
benim bhcg 3340 dı
Perşembe günü. İdrar testinde anında ikinci cizgiyi gördüm aynı gün tahlilinde baktırdım 1355 cıktı. İdrar testinde ikinci cizgiyi ne kadar sürede görmüştün?
Danimarkayı biliyorum onlarda ilk 14. Hafta da bakıyorlar galiba. Bizim için anormal bir durum gibi 🤔. Bir yönden de iyi ama burada sürekli bakıyorlar yok kolu yok bacağı şöyle diyerek hamileligi zehir ediyorlar☹️

Bende 1.5 yıl uğraş sonrası çift çizgiyi gördüm Allahıma bin şükür. İnsan bu kadar uğraşla hamile kalınca evhamlı oluyor. Benim arada bi kasıklarıma kramp giriyor baş ağrısı ve halsizlik oluyor. Bazen sağlıklı mı diye çok endişeleniyorum hastaneye gidemiyorum. Ve bulunduğum ülkede beta hcg bakmıyorlar. İdrar testini bile regli gecikmesinin 6. Günü yapabildim. O kadar zamn bekle mücizene kavuş ama şansa bak 😏
Aaa seninle aynı gün doğumlu görünüyor bebişler canım 🤭😊

benim bhcg 3340 dı
Perşembe günü. İdrar testinde anında ikinci cizgiyi gördüm aynı gün tahlilinde baktırdım 1355 cıktı. İdrar testinde ikinci cizgiyi ne kadar sürede görmüştün?
Danimarkayı biliyorum onlarda ilk 14. Hafta da bakıyorlar galiba. Bizim için anormal bir durum gibi 🤔. Bir yönden de iyi ama burada sürekli bakıyorlar yok kolu yok bacağı şöyle diyerek hamileligi zehir ediyorlar☹

Ben 29 şubatta regli olmam gerekiyordu. Gecikmenin altıncı gününde yani 5 martta test yaptım çizgi anında çıktı. Burada da sanırım 9 10 haftada anca bakıyolarmış sanırım. Birde 20. Haftada bakıyorlar başkada bakılmıyor. İnsan tereddüt ediyor sağlıklı bi gebelik mi diye. Birde 1.5 yıl sonra kavuştum iyice evham yapıyorum. Doğru düzgün belirtim de yok gibi

Ay evet ya 🤭ben De kız hissediyorum

Bende neden bilmem küçük yaştan beri oğlum olacak benim derdim hep 😂 şimdide erkek hissediyorum. Kayınlarımın ilk çocukları kız 3.ünün de. 6 görümcem var onlarında ilk çocukları hepsinin erkek 😂 eğer gelenek devam ederse kız olur ama erkek hissediyorum ben :rapci:

Kızlarr 4gündür hesap yapıyorum çıkamıyorum işin içinden bana bi yardım edin neolur
Son adetm 12.01 (Adet döngüm 38 oluyor)
Muhetml hamile kalma 04.02. (Tek sefer olduda😶)
48.gün kan 456.38 çıktı
Dr keseye göre 4haftalık dedi

Kızlar karnı belirginleşen var mi? Ben pantolonun düğmesini kapatınca rahat edemiyorum pek.Bulantısı başlayan var mı? Genelde 6.haftada başlıyor sanırım🙄

Şişkinlik hissediyorum bende bugün özellikle.
Birde kabızlık var.
Midem çok şükür iyi şuan. Biz daha 3+4 üz :KK70:

Kızlar karnı belirginleşen var mi? Ben pantolonun düğmesini kapatınca rahat edemiyorum pek.Bulantısı başlayan var mı? Genelde 6.haftada başlıyor sanırım🙄
Kac haftalik oldun ki canım ben diğer hamileliklerimde 20 haftadan önce karnim hep dümdüzdu şu an 5. Haftada ve hic birşey yok daha olmaz saniyorum

X