Hayırlı olsun saglıkla olsun inşallah. Kanama olmadığı sürece agrılar bebegin varlığını hissettiriyor cok güzelBende 1.5 yıl uğraş sonrası çift çizgiyi gördüm Allahıma bin şükür. İnsan bu kadar uğraşla hamile kalınca evhamlı oluyor. Benim arada bi kasıklarıma kramp giriyor baş ağrısı ve halsizlik oluyor. Bazen sağlıklı mı diye çok endişeleniyorum hastaneye gidemiyorum. Ve bulunduğum ülkede beta hcg bakmıyorlar. İdrar testini bile regli gecikmesinin 6. Günü yapabildim. O kadar zamn bekle mücizene kavuş ama şansa bak
Hayırlı olsun saglıkla olsun inşallah. Kanama olmadığı sürece agrılar bebegin varlığını hissettiriyor cok güzelpozitif düşünün hangi ülkedesiniz. Kaç hafta sonraya muayene olabileceksiniz. Ben size bilgi veririm aynı haftalardayız. Doktorumun tavsiyelerini iletirim isterseniz.
Hayirli olsnn canm . Bnde dun ogrendimKızlar tekrar merhaba Allahın izni ile.insallah nasip olursa kasım annesi oluyorum ❤bugün çift cizgiyi gordum sonrasinda kandada pozitifi gordum deger 71.01 adetime 2 3 gün vardı Darisi tum isteyenlerin başına inşallah ❤
Sağol canım benim❤Hayirli olsnn canm . Bnde dun ogrendimyumurtlamadan snra kacinci gunde ogrenmis oldun..benimde degerim 74 cikti
Hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah
benim bhcg 3340 dıAllah razı olsun tşk ederim çok düşüncelisiniz ❤ Rabbim sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun canımisveçe yerleştim bir ay olacak. Devletin tc gibi bi numara göndermesi gerekiyor hala gelmedi o olmadan hastanede işlem yapmıyorlar. Gerçi gidebilsemde türkiyedeki gibi değil sistem her istediğinde gidemiyorsun. 9 ay boyunca topu topu 2 kez ultrasonda bakıyolarmış. Beta hiç bakmıyorlar meraktan çatlıcam değerim kaç acaba. Senin değerin kaç canım
Aaa seninle aynı gün doğumlu görünüyor bebişler canımBende 1.5 yıl uğraş sonrası çift çizgiyi gördüm Allahıma bin şükür. İnsan bu kadar uğraşla hamile kalınca evhamlı oluyor. Benim arada bi kasıklarıma kramp giriyor baş ağrısı ve halsizlik oluyor. Bazen sağlıklı mı diye çok endişeleniyorum hastaneye gidemiyorum. Ve bulunduğum ülkede beta hcg bakmıyorlar. İdrar testini bile regli gecikmesinin 6. Günü yapabildim. O kadar zamn bekle mücizene kavuş ama şansa bak
Evet ben çok zayıfım.o yüzden ani bir çıkış olduCok şükür bulantı başlamadı. İştahım kesildi ama. Göbekli olduğum için karnım baya bi süre belli olmaz benim. Düz karın tipiniz varsa hemen belli oluyor
benim bhcg 3340 dı
Perşembe günü. İdrar testinde anında ikinci cizgiyi gördüm aynı gün tahlilinde baktırdım 1355 cıktı. İdrar testinde ikinci cizgiyi ne kadar sürede görmüştün?
Danimarkayı biliyorum onlarda ilk 14. Hafta da bakıyorlar galiba. Bizim için anormal bir durum gibi. Bir yönden de iyi ama burada sürekli bakıyorlar yok kolu yok bacağı şöyle diyerek hamileligi zehir ediyorlar☹
Aaa seninle aynı gün doğumlu görünüyor bebişler canım
Ay evet yaAyy ne güzellll❤ hayırlı sağlıklı olsun bebeğin canımçin takvimine baktım erkek gösteriyor bu tarih
Fotoğrafın çok güzelmil çalabilirmiyimm :))Sen keseyi gördün mü canım... Sanırım görmüştün
Kalp atısı için mi gidecektin randevu ne zaman
Ay evet yaben De kız hissediyorum
Kızlar karnı belirginleşen var mi? Ben pantolonun düğmesini kapatınca rahat edemiyorum pek.Bulantısı başlayan var mı? Genelde 6.haftada başlıyor sanırım
Saol canmSağol canım benim❤
Hayirli olsun kuzum seninde hamileligin insallah 13.gun kuzum bugun❤
Kac haftalik oldun ki canım ben diğer hamileliklerimde 20 haftadan önce karnim hep dümdüzdu şu an 5. Haftada ve hic birşey yok daha olmaz saniyorumKızlar karnı belirginleşen var mi? Ben pantolonun düğmesini kapatınca rahat edemiyorum pek.Bulantısı başlayan var mı? Genelde 6.haftada başlıyor sanırım
Masallah canım hayırla inşaallah sağlıklaKızlar tekrar merhaba Allahın izni ile.insallah nasip olursa kasım annesi oluyorum ❤bugün çift cizgiyi gordum sonrasinda kandada pozitifi gordum deger 71.01 adetime 2 3 gün vardı Darisi tum isteyenlerin başına inşallah ❤
Neguzel yakın gidiyoruz ❤Saol canmbenmde dun 13. Gunumdu ayni cikmis degerimiz. Pazartesi yeniden yaptrcam insalah guzel yukselir
Amin kuzum insallahMasallah canım hayırla inşaallah sağlıkla