War tabiki. Hayirli olsnn807 hamilelik var mı acaba
Inş inş sagolasinOh maşallah gayet iyi
Hayırlı olsun canım var tabiKızlar 807 çoktu sonucum hamilemiyim
Şuan şoktayımHayırlı olsun canım var tabi
Yani bu sonuca göre hamilesinKızlar 807 çoktu sonucum hamilemiyim
Son 5 aydır çok düzensizdi.ocak 27 regl tarihimWar tabiki. Hayirli olsnnadetin kac gun gectii
Hoşgeldin öyleyseKızlar bende kasım annesi oluyorum galiba ya şaka gibi 13 kasım diyor beni de araniza alın
Bal gibi de var807 hamilelik var mı acaba
Süper canım gözün aydınArkadaşlar 453 cikti
Gayet iyi çıkmış canım pazartesi de katlayarak artsın inşallahCatlatma ignesinden snraki 13. Gun oluyor bgun bnm .degerim 74..iyi mi acaba .pazartesi tekrarlicam guzel bi sekilde artar insalah
Amin inşallahAllah’ım isteyen herkese hayırlısı Tez zamanda nasip et
Amin inşaallah canımYeni hamişler hayırlı olsun. Darısı başımıza inşallah bizde kanda görürüz. Göz seğirmedi gibi karnı seyiren var mı ?
Ben belirtilerim vardı ve belirtiler üzerine erkenden test yapmıştım belirti çoğu kişide oluyoBelirti arayan arkadaşlar...hiç bir belirtim olmadı.çok umutsuzdum..öylemi son adet tarihimden bile emin değilim sanırım 8 gün falan geciktim.sabah kızımı Doktora götürünce gitmişken kan vereyim dedim..yani belirti aramayın moralinizi bozmayın.
Amin inşaallah canımsen evde gebelik testinde mi gördün
Bende kasıkta seğirme olmustu evet... Ama çok değil ara sıra oldu bir daha olmadı
Benim gözüm o kdr çok segirir ki normalde de bunun gebelikle alakası oldugunu sanmıyorum ahahahaBenim de gözüm çok seğiriyo ya