2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar belirtilriniz neydi? Nasıl şüphelendiniz hamilelikten? Bakalım bende de var mı aynı belirtiler :KK66:
Ben şüphelenmedim 😊şöyle düşündüm yumurtlama günüm üzerinden 9gün geçti varsa çıkar bir deneyim ddim ama yne de testi erken yaptıgım ı biliyordum 😁
Sonrasında silikte olsa çıktı, aksamına tekrarladım daha belirgindi😊
Erken öpğrenmş oldum sonra kan verdim filan 😊

Aynen canım benim..
Benim 8.haftadan sonra basladı mide bulantılarm kızımda,
bunda hiç olmaz inşallah die dua ediyorum 🙏🏿
Ah keşkem olmasa annemde hiç olmazmış... Bende de 8. Haftadan 12. Ye kadr devam etmis ti..
Bunda olmaz inşallah.. Her gebelik inan farklı... Aynı annede her bir gebelik bile farklıyken düşünsene 😊😊🌼
Valla iyi ki varsın canım içimi rahatlatıyorsun 😍
Hmm annem ve ablam gibi geçiririm heralde diye düşünüyordum kiiiii tezimi çürüttün 😄🌸

Valla iyi ki varsın canım içimi rahatlatıyorsun 😍
Hmm annem ve ablam gibi geçiririm heralde diye düşünüyordum kiiiii tezimi çürüttün 😄🌸
🌼🌼🌼🌼
İnşallah seninki daha kolay geçer 😊
Hiç kimse ile kıyaslama tadını çıkarın bugünlerin bile 😊
Evham yapmayın dicem yapacaksınız ama ne kadr az yaparsanız o kadr mutlu olacaksınız 😊😊

🌼🌼🌼🌼
İnşallah seninki daha kolay geçer 😊
Hiç kimse ile kıyaslama tadını çıkarın bugünlerin bile 😊
Evham yapmayın dicem yapacaksınız ama ne kadr az yaparsanız o kadr mutlu olacaksınız 😊😊
ilk cidden farklıymış baksana sen kıpır kıpır ben endişe dolu 🙈

Kızlar şimdi çıktı sonuç.
12.85.
Ovulasyon dan sonra tam 10. Gün.
Değer normal mi acaba biraz düşük değil mi ya

Ben şüphelenmedim 😊şöyle düşündüm yumurtlama günüm üzerinden 9gün geçti varsa çıkar bir deneyim ddim ama yne de testi erken yaptıgım ı biliyordum 😁
Sonrasında silikte olsa çıktı, aksamına tekrarladım daha belirgindi😊
Erken öpğrenmş oldum sonra kan verdim filan 😊
Sen baya erken öğrenmişsin benimde 12.gün yumurtlamadan sonra :KK76:

Kızlar şimdi çıktı sonuç.
12.85.
Ovulasyon dan sonra tam 10. Gün.
Değer normal mi acaba biraz düşük değil mi ya
Kişiye göre değişir ve daha 10.gün desin gayet normal önemlii olan en az 2ye katlanması 😊

Doktordan cıktım şükür dış gebelik degilmiş. Kese rahimde göründü 😁. 5+1 haftalık gayet iyi dedi doktorum. Haftaya da kalp atışı için gidecegim. Rabbim her isteyene saglıkla nasip etsin inşallah 🤲
Hadi inşallah canım benim 💕 😘
Gözün aydın 😊

Doktordan cıktım şükür dış gebelik degilmiş. Kese rahimde göründü 😁. 5+1 haftalık gayet iyi dedi doktorum. Haftaya da kalp atışı için gidecegim. Rabbim her isteyene saglıkla nasip etsin inşallah 🤲
Gözün aydınn🌸 karından mı göründü vajinalmi? Kanda baktımı kaç çıktı beta😊

X