2 hafta içinde doğum mu Allah yardımcın olsun canım nasılsın zorlanıyor musunOoo hanımlar maşallah sizlere , ben de 18 aylık olduğu gün memeyi kestim ,zaten 2 hafta içinde de tekrar doğum yapacağım biraz dinlenmiş oluyorum. Benim oğlum da 8 aylıktan beri bazı kelimeler vardı sonra bi diş çıkarma furyası başladı ard arda hastalandı o ara TV ye alıştı derken şu an sadece baba ve bu diye biseyleri gösteriyor tüm kelimeler gitti lakin her şeyi anladığını biliyorum. Bakalım şimdiye kadar zordu ,daha zor günler bizi bekliyor. Hoşçakalın
Selam kizlar nasisiniz? Onceden gunlerimiz burda gecerdi simdi bi uğriyim dedim kim var kim yok. Masallah bazilariniz bize tur bindirdiniz :))Inatcikisilik gibi. Zaman nasil akmis gecmis 2 yildan fazla olmus burda yazmaya baslayali.
Hemde ne zorlanmak2 hafta içinde doğum mu Allah yardımcın olsun canım nasılsın zorlanıyor musun
Maşallah size Allahım ömür versin sağlıkla hayırla keyifle büyütmek nasip etsin. Bugünlerin çok zor biliyorum ama ay i zamanda cok kıymetli sakin unutma canım. Hiç biseyi dert etme. Karnını doyur ve bebeklerinle geçirdiğin bugünlerin tadını al.Hemde ne zorlanmakyine de çok şükür bu günümüze . Kızım 24 günlük oldu oğlum 20 aylık hayat akıp gidiyor dolu dolu
Yaz gelse başlayacağım :) Karadeniz bildiğiniz gibi . Yazın hava sıcak rahat kıyafetler le felan iyi olur lazimlik almıştım kıştan nasip iki aya geri kış burasıTuvalet eğitimini tamamlayan ya da başlayan var mi kızlar biz 19 aylığız 20 aydan sonra düşünüyorum ama ne olur bilmem
Rabbim yardımcın olsun . Ben çok korkuyorum ya iki çocuk . Tekrar hamileyim üç aylık ve öğrendiğim günden beri ağlıyorum desem yeri . Aynı şeyleri yaşayacak olmam kabus gibi . inşallah kolik olmaz ablası gibiHemde ne zorlanmakyine de çok şükür bu günümüze . Kızım 24 günlük oldu oğlum 20 aylık hayat akıp gidiyor dolu dolu
Lütfen ağlama ve tadını çıkar. Çok çok çok aşırı zor geçtiği halde ben çok seviyorum hamilelik sürecini.Rabbim yardımcın olsun . Ben çok korkuyorum ya iki çocuk . Tekrar hamileyim üç aylık ve öğrendiğim günden beri ağlıyorum desem yeri . Aynı şeyleri yaşayacak olmam kabus gibi . inşallah kolik olmaz ablası gibi
Çok berbat geçiyor süreç mide bulantısı koku hassasiyeti kizim ilgi bekliyor ev işi tam rahat ettim derken :) şaka gibiLütfen ağlama ve tadını çıkar. Çok çok çok aşırı zor geçtiği halde ben çok seviyorum hamilelik sürecini.
Olmaz olmaz o gül gibi yaşar büyür. Tecrübe var sonuçta sizdeRabbim yardımcın olsun . Ben çok korkuyorum ya iki çocuk . Tekrar hamileyim üç aylık ve öğrendiğim günden beri ağlıyorum desem yeri . Aynı şeyleri yaşayacak olmam kabus gibi . inşallah kolik olmaz ablası gibi
Canım bizimkide öyleydi müziğe karşı zaafı var bir şeyler dinlemeden uyuyamıyor youtubeda sezen aksu ninnisi var onu aç bi dene diğer ninnilerede bakabilirsin bir şeyleri dinlerken oraya odaklanıyorlar ve daha kolay oluyor sanki uyuması bana öyle geliyor yinede bi dene istersen link;yanlıs yere sormusum bide buraya sorayımKızlar bebegim 2 yas sendromunda geceleri çok zor uyutuyorum gün içinde zaten asla uyumuyo bu kadar enerjiyi nasıl buluyo diyorum bişeyler izlerken hemen uyuyo aslında ama onu da yapmak istemiyorum siz neler yapıyosunuz?
yaa öyle mi duymamıştım hiç valla bakim bi sezen aksuda çok severim dinletip deniyim hemen bugünCanım bizimkide öyleydi müziğe karşı zaafı var bir şeyler dinlemeden uyuyamıyor youtubeda sezen aksu ninnisi var onu aç bi dene diğer ninnilerede bakabilirsin bir şeyleri dinlerken oraya odaklanıyorlar ve daha kolay oluyor sanki uyuması bana öyle geliyor yinede bi dene istersen link;
Dene canım diğer ninnilerede bakabilirsin sezen aksuyu benimki çok sevdi sertap erener falanda var ses müzik olarak tam bebeklere hitap ediyor güzel yapmışlaryaa öyle mi duymamıştım hiç valla bakim bi sezen aksuda çok severim dinletip deniyim hemen bugün
Merhaba çok geçmiş üstünden yazınızın ama Sait çiftçi de kadın doğum doktoru çok iyi demişsiniz ismini öğrenebilir miyim? Şu an da iyi bir dr arayışındayım Beşiktaş'ta oturuyorum ve uzun bir sürece gireceğimAy yok ben haziranın 15 inden sonra gidicem kendi doktoruma daha çok var ama şöyle birşey yaptım annemlerin orda istanbul beşiktaşta küçük bir devlet hastanesi var sait çiftçi diye oraya perşembeye randevu aldım bi kadın doğum doktoru çok iyi oranın inşAllah o söyler diye umuyoruz belki öyle öğrenebilirim ama net olarak haziranın 15 inden sonra öğrenicemama dediğin gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil