2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ooo hanımlar maşallah sizlere , ben de 18 aylık olduğu gün memeyi kestim ,zaten 2 hafta içinde de tekrar doğum yapacağım biraz dinlenmiş oluyorum. Benim oğlum da 8 aylıktan beri bazı kelimeler vardı sonra bi diş çıkarma furyası başladı ard arda hastalandı o ara TV ye alıştı derken şu an sadece baba ve bu diye biseyleri gösteriyor tüm kelimeler gitti lakin her şeyi anladığını biliyorum. Bakalım şimdiye kadar zordu ,daha zor günler bizi bekliyor. Hoşçakalın

Selam kizlar nasisiniz? Onceden gunlerimiz burda gecerdi simdi bi uğriyim dedim kim var kim yok. Masallah bazilariniz bize tur bindirdiniz :)) Inatcikisilik gibi. Zaman nasil akmis gecmis 2 yildan fazla olmus burda yazmaya baslayali.

2 hafta içinde doğum mu Allah yardımcın olsun canım nasılsın zorlanıyor musun

Hemde ne zorlanmak yine de çok şükür bu günümüze . Kızım 24 günlük oldu oğlum 20 aylık hayat akıp gidiyor dolu dolu
Maşallah size Allahım ömür versin sağlıkla hayırla keyifle büyütmek nasip etsin. Bugünlerin çok zor biliyorum ama ay i zamanda cok kıymetli sakin unutma canım. Hiç biseyi dert etme. Karnını doyur ve bebeklerinle geçirdiğin bugünlerin tadını al.

Tuvalet eğitimini tamamlayan ya da başlayan var mi kızlar biz 19 aylığız 20 aydan sonra düşünüyorum ama ne olur bilmem
Yaz gelse başlayacağım :) Karadeniz bildiğiniz gibi . Yazın hava sıcak rahat kıyafetler le felan iyi olur lazimlik almıştım kıştan nasip iki aya geri kış burası

Hemde ne zorlanmak yine de çok şükür bu günümüze . Kızım 24 günlük oldu oğlum 20 aylık hayat akıp gidiyor dolu dolu
Rabbim yardımcın olsun . Ben çok korkuyorum ya iki çocuk . Tekrar hamileyim üç aylık ve öğrendiğim günden beri ağlıyorum desem yeri . Aynı şeyleri yaşayacak olmam kabus gibi . inşallah kolik olmaz ablası gibi

Lütfen ağlama ve tadını çıkar. Çok çok çok aşırı zor geçtiği halde ben çok seviyorum hamilelik sürecini.

yanlıs yere sormusum bide buraya sorayım Kızlar bebegim 2 yas sendromunda geceleri çok zor uyutuyorum gün içinde zaten asla uyumuyo bu kadar enerjiyi nasıl buluyo diyorum bişeyler izlerken hemen uyuyo aslında ama onu da yapmak istemiyorum siz neler yapıyosunuz?

Olmaz olmaz o gül gibi yaşar büyür. Tecrübe var sonuçta sizde

Canım bizimkide öyleydi müziğe karşı zaafı var bir şeyler dinlemeden uyuyamıyor youtubeda sezen aksu ninnisi var onu aç bi dene diğer ninnilerede bakabilirsin bir şeyleri dinlerken oraya odaklanıyorlar ve daha kolay oluyor sanki uyuması bana öyle geliyor yinede bi dene istersen link;

yaa öyle mi duymamıştım hiç valla bakim bi sezen aksuda çok severim dinletip deniyim hemen bugün

yaa öyle mi duymamıştım hiç valla bakim bi sezen aksuda çok severim dinletip deniyim hemen bugün
Dene canım diğer ninnilerede bakabilirsin sezen aksuyu benimki çok sevdi sertap erener falanda var ses müzik olarak tam bebeklere hitap ediyor güzel yapmışlar

Merhaba çok geçmiş üstünden yazınızın ama Sait çiftçi de kadın doğum doktoru çok iyi demişsiniz ismini öğrenebilir miyim? Şu an da iyi bir dr arayışındayım Beşiktaş'ta oturuyorum ve uzun bir sürece gireceğim

Sayfayı zor buldum :))) benimkide 20 aylık oldu konuşma yok herşeyi anlıyo maşallah :) yeme içme uyku iyi bezi şuan bırakamam daha çiş kaka anlamıyor gibi sinyal bekliyorm daha sinyal yok:)
Evde bakıcı vardı bazen işe gidiyorm haftada 1/2 o da ayrılıcak bir süre sonra yuva için de erken napıcam bakıcak kimsemde yok
Günler aynı aynı geçiyor oyun gruplarına götürüyorm park vs çocuklara alışsın diye ama benmki benden başkası görmüypr gözü kimseyle oynamıyor

kizlar merhaba nasilsiniz? Biraz biraz okudum masallah buyuttuk bebisleri...bende eylulde calismaya baslayacagim ..kizim icin kres bakiyorum denver testi yaptiracagim önce uygun mu okula diye.sosyallessin kendi yasitlariyla vakit gecirsin istiyorum bakalim...yeniden anne olan arkadaslarada kolaylik diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…