- 21 Temmuz 2021
- 311
- 375
Emzik veriyorsan gunduz birde istemeden hemen ger istedigini aliyorsa geriliyorlar malesef...tv ye de mutlaka zaman koy ..yoksa basedemezsin cnm ..aglama krizlerinde inatlasmamak ve her istedigini yapmmk önemliymis.biz secenek sunuyoruz zor oluyor ama ..dis cikartma dönemindeler ya cok aci cekiyorlsrsa da konusmak istemezlermisMaşallah canım kızım bir yaş öncesi çok iyi konuşuyordu anne baba net diyordu şimdi bıraktı anni diyor arasıra gel ver diyor . Yürüme ye baslayi dört beş ayı geçti sıkıntı yok bu konuda ama sanki istediklerini beni kullanarak yaptırıyor . Ağlama krizleri çok fazla istediği olmazsa . TV malesef maruz kaldı en büyük pişmanlığım bir haftadir eşime bile actirmiyorum oyun kitap dışarı çıkma rutinimiz bu şimdilik eğer devam ederse kreşe vermeyi bile düşünüyorum
Maşallah size ya çok güzel ilerlemişBenim kızım da 15.5 aylık oldu. 10 dan fazla baskasi tarafindan da anlaşılır net cümlesi var. Onum disinda bir cok seyle ilgili de ses çıkarıyor. Yürüme 11.5 aylıkken olmustu. Şimdi gayet iyi. Merdiven inip çıkabiliyor. 2 3 sözel yönergeyi arka arkasina yapabiliyor. Yemek konusunda biraz üzüyor beni , yedigi miktar cok az. Ama şükür sagligi yerinde. 15 aylikken dr kontrolüne d e goturduk. Hem menenjit asisinin 3. Su yapıldı. Dr gayet memnun kaldi gelişiminden. Şimdilik bizden böyle. Telefon zaten hiç vermedim ama ablayla günlük max 15 20 dk tv ye bakiyor. O da bazen istemiyor..
Emzik emmiyor bebekken çok almamıştı . İstediği olmayınca çıldırıyor seçenek sunuyorum baya zor oluyor . Asla inatlaşma olmuyor kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum . Diş çıkartıyor sürekli Dr çok zor çıkarmış dedi şimdide alt kesici dişler geliyor . İçim rahat etmedi Dr sordum yinede baya konuştu anlattı sonunda düşündüğün gibi gelişim geriliği yok dedi huyunuda biliyor sizin kız diğerlerinden fazla inatçı sadece dedi . TV hayatımızdan cikardigimizdan beri kitap okumaya çalışıyor açıp bana anlat der gibi resimleri gösteriyor yemesi bile düzeldi desem yeridirEmzik veriyorsan gunduz birde istemeden hemen ger istedigini aliyorsa geriliyorlar malesef...tv ye de mutlaka zaman koy ..yoksa basedemezsin cnm ..aglama krizlerinde inatlasmamak ve her istedigini yapmmk önemliymis.biz secenek sunuyoruz zor oluyor ama ..dis cikartma dönemindeler ya cok aci cekiyorlsrsa da konusmak istemezlermis
Henüz 3 haftalık hamileyim gruba nasıl katilabilirimmerhaba sevgili anneler
öcelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
2022 EKİM ANNELERİ DİYE ARATIRSANIZ GRUBA GİRERSİNİZ, HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN :)Henüz 3 haftalık hamileyim gruba nasıl katilabilirim
Merhaba bende 1 seneden sonra ilk kez giriyorum siteye..Merhaba kizlar uzun süredir siteye giremiyorum aklıma takilanbir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim . Çocuklar büyüdü artık haliyle yeni dertler başladı.konusabiliyorlar mi anne baba dışında kaç kelime kuruyorlar . Cagirdiginizda bakıyor mu . İstediği olmayınca çığlık çığlığa ağlıyor mu .işaret etmek yerine birşeyleri elinize getirip açmanızı yada alamadığını sizin elinizi tutarak almaya çalışıyor mu . Parmak ucuna basma ellerini hala keşfetme var mı
Elma sirkeli sudan zarar gelmez canım ,travazol da annem ablam falan kullanmıştı ağır gelmesin bebegeKizlar merhaba ,
Cok yoğun geçiyor günler hep daha az uğrar olduk inşallah birileri görür mesajımı..
Kızımın vajinasinda bir kaç keredir kırmızı bir leke farkediyorum. Bir kere geçti gibi oldu yine aynı yerde cikmis bez değişirken bazen çok agliyor. Pişik gibi degil mantar olabilir diye düşündüm . Yurt dışındayım hemen doktora götürmek istemiyorum. Kucuk de bir leke bildiğiniz uyguladığınız bir yöntem var mi. Nette biraz araştırdım elma sirkeli.su ve travezol krem kullanılmış genelde . Konuyla ilgili bi bilginiz varsa yazar mısınız lütfen..
Kizlar merhaba ,
Cok yoğun geçiyor günler hep daha az uğrar olduk inşallah birileri görür mesajımı..
Kızımın vajinasinda bir kaç keredir kırmızı bir leke farkediyorum. Bir kere geçti gibi oldu yine aynı yerde cikmis bez değişirken bazen çok agliyor. Pişik gibi degil mantar olabilir diye düşündüm . Yurt dışındayım hemen doktora götürmek istemiyorum. Kucuk de bir leke bildiğiniz uyguladığınız bir yöntem var mi. Nette biraz araştırdım elma sirkeli.su ve travezol krem kullanılmış genelde . Konuyla ilgili bi bilginiz varsa yazar mısınız lütfen..
Cok tesekkur ederim canım. Bunu deneyeceğim. Simdi kızarıklık azaldı sık bez değişikliği ve kuru tutarak. Bir de her açtığımda 10 dk falan havalandırdım qma simdi de arasını temizletmiyorElma sirkeli sudan zarar gelmez canım ,travazol da annem ablam falan kullanmıştı ağır gelmesin bebege
Canim kremlerin ismini verebilirsen çok sevinirim. Alayim bulunsun evde. Altını değişirken direnmeye basladi . Atak haftalarında bazen böyle yapıyor ama simdi şüphelerle başladım acaba bi yeri çok mu aciyor cok mu kaşınıyor diye..Bizde yaşadık mantar, epeyde genislemisti doktor 2 krem verdi isimlerini paylasabilirim.
Hindistan cevizi yağı dediler, sirke dediler hiç biri işe yaramadı doğru kremler ile 3.gunde azaldı ve çocuğumun acısı dindi..
Canim kremlerin ismini verebilirsen çok sevinirim. Alayim bulunsun evde. Altını değişirken direnmeye basladi . Atak haftalarında bazen böyle yapıyor ama simdi şüphelerle başladım acaba bi yeri çok mu aciyor cok mu kaşınıyor diye..
Kimse yazmıyor artık . Maşallah size .Kızımda minyondu şimdilerde boy atıyor 80 -82 cm arası kilo çok almıyor istahida yok .konuşması çocuk olunca baya arttı gel ver al anne baba mama bunlar net söyledikleri . Kitap okuyor kendince banaBurdan bana hiç bildirim gelmiyordu
Bugün girdim bakalım gelen giden var mı diye
Biz de 18 ay olacağız mayıs başı
Meme ye devam sofraya da normal artık bizle oturup kalkıyor.
Az az konusuyor. Derdini anlıyoruz. Minyon bir çocuk oğlum. Herşey yolunda.
Selam uzun zamandır bende girmiyordumSelam herkese uzun zamandır giremiyorum büyüdü küçükler emzirmeyi bırakan varmı yada azaltan yapışık geziyor resemen konuşmaları nasıl
Akıntınız su gibi miydiAynı ilaç ben dün kullandım yalnız o ilaçtan sonra ped kullan iyi olur çünkü aşırı akıntı yapıyor
. Birde bir tane daha fitil yazmıştı o farklı ama