2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar benim de bebeğimin gelişimi fln iyi çok şükür herhangi bir problemimiz yok. Her şey normal ilerliyor. Ancak ben sürekli evde olmaktan bunalıyorum. Tv telefon maruziyeti olmadı. Tabletimz zaten yok. Ama arada tv açıp oturuyoruz bebeğimle. Sıkılıyorum akşama kadar oyun oynuyoruz kitap okuyorm ing konuşmaya çalışıyorum fln aktifim sürekli. Elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorm ama bazen kendim için de vakit geçirmek istiyorum. Siz nasıl dengeliyorsunz. Bu arada tek bakıyorm

Emzik veriyorsan gunduz birde istemeden hemen ger istedigini aliyorsa geriliyorlar malesef...tv ye de mutlaka zaman koy ..yoksa basedemezsin cnm ..aglama krizlerinde inatlasmamak ve her istedigini yapmmk önemliymis.biz secenek sunuyoruz zor oluyor ama ..dis cikartma dönemindeler ya cok aci cekiyorlsrsa da konusmak istemezlermis

Maşallah size ya çok güzel ilerlemiş
Emzik emmiyor bebekken çok almamıştı . İstediği olmayınca çıldırıyor seçenek sunuyorum baya zor oluyor . Asla inatlaşma olmuyor kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum . Diş çıkartıyor sürekli Dr çok zor çıkarmış dedi şimdide alt kesici dişler geliyor . İçim rahat etmedi Dr sordum yinede baya konuştu anlattı sonunda düşündüğün gibi gelişim geriliği yok dedi huyunuda biliyor sizin kız diğerlerinden fazla inatçı sadece dedi . TV hayatımızdan cikardigimizdan beri kitap okumaya çalışıyor açıp bana anlat der gibi resimleri gösteriyor yemesi bile düzeldi desem yeridir

Henüz 3 haftalık hamileyim gruba nasıl katilabilirim

Merhaba bende 1 seneden sonra ilk kez giriyorum siteye..
15 aylik olduk bizde..
Her çocuğun gelişimi farklıdır ve kendine özeldir kıyas yapmamak gerekir öncelikle..
kızım 9,5 aylıkken yürümeye başladı..
Çok hareketli bı kız çocuğu meraklı ve dilli düdük..
Maşallah süphanAllah 35'e yakın bilinçli şekilde kullandığı Kelime mevcut..
(Anne-baba geveze olunca normal) Anlama ve öğrenme yetisi kuvvetli bunu gördük bu yüzden üzerine daha bı düşüyoruz.
Bilhassa bebek gibi konuşmuyoruz.
Yemek ise yemek gezme ise gezme adda yada mama yok.
Ne yiyecek ise ismi ile anlatıyorum.
Renkleri öğretmeye başlayacağım (geç mi kaldım bilmiyorum) bende pratik çözüm bakıyorum..
Allah tüm bebisleri yavruları korusun.
Sağlıkları yerinde olsun, ama geç ama erken herşey olur.

Kizlar merhaba ,
Cok yoğun geçiyor günler hep daha az uğrar olduk inşallah birileri görür mesajımı..
Kızımın vajinasinda bir kaç keredir kırmızı bir leke farkediyorum. Bir kere geçti gibi oldu yine aynı yerde cikmis bez değişirken bazen çok agliyor. Pişik gibi degil mantar olabilir diye düşündüm . Yurt dışındayım hemen doktora götürmek istemiyorum. Kucuk de bir leke bildiğiniz uyguladığınız bir yöntem var mi. Nette biraz araştırdım elma sirkeli.su ve travezol krem kullanılmış genelde . Konuyla ilgili bi bilginiz varsa yazar mısınız lütfen..

Elma sirkeli sudan zarar gelmez canım ,travazol da annem ablam falan kullanmıştı ağır gelmesin bebege

Bizde yaşadık mantar, epeyde genislemisti doktor 2 krem verdi isimlerini paylasabilirim.
Hindistan cevizi yağı dediler, sirke dediler hiç biri işe yaramadı doğru kremler ile 3.gunde azaldı ve çocuğumun acısı dindi..

Elma sirkeli sudan zarar gelmez canım ,travazol da annem ablam falan kullanmıştı ağır gelmesin bebege
Cok tesekkur ederim canım. Bunu deneyeceğim. Simdi kızarıklık azaldı sık bez değişikliği ve kuru tutarak. Bir de her açtığımda 10 dk falan havalandırdım qma simdi de arasını temizletmiyor

Canim kremlerin ismini verebilirsen çok sevinirim. Alayim bulunsun evde. Altını değişirken direnmeye basladi . Atak haftalarında bazen böyle yapıyor ama simdi şüphelerle başladım acaba bi yeri çok mu aciyor cok mu kaşınıyor diye..

Uzun suredir girmiyorum.İşe baslayan arkadaslar bebeklerinizi nekadarlikken kime emanet ettiniz.Bakici ve kresle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.Dün bir kadinla anlastik evime gelip cocugumla bol bol oynamasini birde yemek yapmasini istedim 3000tl.İnsallah yapar cocugum herzaman öncelikli. 17 aylik bebegim benimde işe baslamam lazim artık.En sevimli en güzel döneminde malesef ben ise baslamam gerekiyor.Bir taraftan vicdanen kendimi tuhaf hissediyorum.Kadını tanimiyorum.sitemizi temizleyen beyin hanimi 33 yaşinda bakarım yaparim diyor ama.Severmi sarilirmi şakalasirmi oğlumla.oglum gündüz 1kere uyuyor uykuya dalmadan once emiyor öyle uyuyor.uyku isini nasıl çozecem.biberonda devam sütü veripmi uyutmali bakici nasıl yapmalıyım

Trosyd ve advantan
Çok ince tabaka halinde surersin.
Geçmiş olsun.

Selam herkese uzun zamandır giremiyorum büyüdü küçükler emzirmeyi bırakan varmı yada azaltan yapışık geziyor resemen konuşmaları nasıl

Burdan bana hiç bildirim gelmiyordu
Bugün girdim bakalım gelen giden var mı diye
Biz de 18 ay olacağız mayıs başı
Meme ye devam sofraya da normal artık bizle oturup kalkıyor.
Az az konusuyor. Derdini anlıyoruz. Minyon bir çocuk oğlum. Herşey yolunda.

Kimse yazmıyor artık . Maşallah size .Kızımda minyondu şimdilerde boy atıyor 80 -82 cm arası kilo çok almıyor istahida yok .konuşması çocuk olunca baya arttı gel ver al anne baba mama bunlar net söyledikleri . Kitap okuyor kendince bana

Selam herkese uzun zamandır giremiyorum büyüdü küçükler emzirmeyi bırakan varmı yada azaltan yapışık geziyor resemen konuşmaları nasıl
Selam uzun zamandır bende girmiyordum Bizde arkadaşları gibi büyüyoruz 6 ay emebildi gunde bir öğün mama devam ediyor benimkinin.Dil gelişimi iyi masallah 7 aylıkken teyze dede baba demeye başladı suan ezan okununca parmağıyla bir yapıp Alla biii diyebilecek durumda rakamları söyleyebilir renkleri az az tanıyor gibi rakamları biliyor.Dün misafirim vardı evi dagitmayalim dedim tamam dedi cok komigime gitti Bu sekil büyüyorlar

Herkese selam şifremi unuttuğum için giremiyordum be zamandır yeni çözdüm
Umarım herkes iyidir
Ben 15 Haziran da işe başlıyorum inşallah oğlum kreşe gidecek

Selam herkese. Şaşırdım burdan bildirim gelince :)
Bizimde emmeye devam. Ama ne emmek. 7 24 yapışık ikiz gibiyiz. 18 ayda oluyor böyle delirdikleri bir dönem bazı kelimeleri var. Dede anne baba babanne abi abla kedi vs vs. Önde abisi olduğundan iletişimi biraz daha yüksek. Onu örnek alıyor. Derdini ıh mıh bişeyler diyerek anlatıyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…