2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bizim doktorumuz menenjit için şöyle bir tablo vermişti. 12.ayda tek doz nimenrix yaptırıp sonra bexsero planlayacağız

Eklentiler

• IMG_20201126_161419.jpg
    IMG_20201126_161419.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 26
Arife gününden beri sürekli çıkan ateş vardı şurupla düşen sonra yine çıkan tahmin ettiğim gibi 6 hastalık çıktı dün ateş bitti bugün kırmızı döküntüler çıktı doktorumuz o da 1 2 güne geçer dedi 2 3 gün süren ateş varsa iştahsızlık ishal vs 6 hastalıktan şüphelenebilirsiniz bu ara salgın varmış dikkat edin bebişlere

bizim doktorumuz menenjit için şöyle bir tablo vermişti. 12.ayda tek doz nimenrix yaptırıp sonra bexsero planlayacağız
Çok teşekkürler bu bilgi çok işime yaradı. Benim doktorum bu konularda çok bilgilendirme yapmiyor. Başka doktor şansımda yok.

Arife gününden beri sürekli çıkan ateş vardı şurupla düşen sonra yine çıkan tahmin ettiğim gibi 6 hastalık çıktı dün ateş bitti bugün kırmızı döküntüler çıktı doktorumuz o da 1 2 güne geçer dedi 2 3 gün süren ateş varsa iştahsızlık ishal vs 6 hastalıktan şüphelenebilirsiniz bu ara salgın varmış dikkat edin bebişlere
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar sizin bebelerde gece uyurken bi anda kalkıp engelleyip, bi yerlere tutunup ayağa kalkıyor mu 🙄😄

Kızlar bebek kilolarinizda durumlar nasıl benimki 8.5 aylık ama 8.8 civarı kilosu sanki zayıf kaldı gibi çünkü 1 ay önceyle aynı kiloda

Benim bebeğimin vücudu kıpkırmızı oldu
İsilek değil sinek ısırması heryere dagilmis
Su çiçeği sandim
Doktor tahlil yaptı sorun yok dedi
Şu çiçeğinin kardeşi dedi.
Krem ve alerji ilacı verdi.
Kıpkırmızı çok değişik.

Benim bebeğimin vücudu kıpkırmızı oldu
İsilek değil sinek ısırması heryere dagilmis
Su çiçeği sandim
Doktor tahlil yaptı sorun yok dedi
Şu çiçeğinin kardeşi dedi.
Krem ve alerji ilacı verdi.
Kıpkırmızı çok değişik.
Bu ara 6.hastalık salgını var biz geçirdik ama öncesinde düşmeyen ateş oluyo en sonunda kırmızı döküntü oluyo biz 3.günündeyiz döküntünün bitti gibi acaba sizinde öyle olabilir mi ya da yediği bişi alerji yapmış olmasın

X