Peki hangi marka yaptı bilginiz var mi. 3 marka oluyormuş sanırım bu asiBizim doktorumuz 7,9,13,21. Aylarda önerdi. Ilk dozu yaptırdık, kendisi yaptı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki hangi marka yaptı bilginiz var mi. 3 marka oluyormuş sanırım bu asiBizim doktorumuz 7,9,13,21. Aylarda önerdi. Ilk dozu yaptırdık, kendisi yaptı.
Alerjik bebek ya yaptırmadım onu.Rota da mi yaptırmadınız ?
Bende kontrole gideceğim.sorarim onu.tesekkurlerBizim doktorumuz 7,9,13,21. Aylarda önerdi. Ilk dozu yaptırdık, kendisi yaptı.
Çok teşekkürler bu bilgi çok işime yaradı. Benim doktorum bu konularda çok bilgilendirme yapmiyor. Başka doktor şansımda yok.bizim doktorumuz menenjit için şöyle bir tablo vermişti. 12.ayda tek doz nimenrix yaptırıp sonra bexsero planlayacağız
Çok geçmiş olsun canımArife gününden beri sürekli çıkan ateş vardı şurupla düşen sonra yine çıkan tahmin ettiğim gibi 6 hastalık çıktı dün ateş bitti bugün kırmızı döküntüler çıktı doktorumuz o da 1 2 güne geçer dedi 2 3 gün süren ateş varsa iştahsızlık ishal vs 6 hastalıktan şüphelenebilirsiniz bu ara salgın varmış dikkat edin bebişlere
eğer ben farkedip uyanamamışsam ben kalkana kadar o beşiğe tutunup kalkıyorKızlar sizin bebelerde gece uyurken bi anda kalkıp engelleyip, bi yerlere tutunup ayağa kalkıyor mu
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
3 gün sonra 9 aylık olacak 9.650 kilosuKızlar bebek kilolarinizda durumlar nasıl benimki 8.5 aylık ama 8.8 civarı kilosu sanki zayıf kaldı gibi çünkü 1 ay önceyle aynı kiloda
Massalah canım kilosu çok iyi rota aşısı için geç kalmadim demi ?3 gün sonra 9 aylık olacak 9.650 kilosu
Rotada da biz yan etki yaşamamıştık.
26sında 9aylık olacağız. 10.300şu an. rota için geç kalmışsınız. en geç 4.ayda yapılması gerekiyorKızlar bebek kilolarinizda durumlar nasıl benimki 8.5 aylık ama 8.8 civarı kilosu sanki zayıf kaldı gibi çünkü 1 ay önceyle aynı kiloda
Rota aşısı 3 ve 5 ya da 4 ve 6. Aylarda yapılıyor. Geç kalınmış sanırımMassalah canım kilosu çok iyi rota aşısı için geç kalmadim demi ?
Sizin bebeğiniz de zayıf değil bence kaç kg doğdu bilmiyorum ama. Rota için geç kalmışsınız.Massalah canım kilosu çok iyi rota aşısı için geç kalmadim demi ?
Mesajlar için sağolun kızlar tam 3 kilo doğdu cinsiyet erkekSizin bebeğiniz de zayıf değil bence kaç kg doğdu bilmiyorum ama. Rota için geç kalmışsınız.
Bu ara 6.hastalık salgını var biz geçirdik ama öncesinde düşmeyen ateş oluyo en sonunda kırmızı döküntü oluyo biz 3.günündeyiz döküntünün bitti gibi acaba sizinde öyle olabilir mi ya da yediği bişi alerji yapmış olmasınBenim bebeğimin vücudu kıpkırmızı oldu
İsilek değil sinek ısırması heryere dagilmis
Su çiçeği sandim
Doktor tahlil yaptı sorun yok dedi
Şu çiçeğinin kardeşi dedi.
Krem ve alerji ilacı verdi.
Kıpkırmızı çok değişik.