- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Evet canım ben de öyle hatırlıyorum.geç bir tarihe aldım 2. randevuyu.Belli olmaz canım belki görünür ama benim dr 3000lerde kese görünüyor dedi.
1200 erken geldi bana canım kanama olmaması evet önemli bence. Bir sorun görünmüyor kısmını artışa ve kanama olmamasına göre dedi değil mi?MelodiminEsi Edifar kızlar doktor tekrar çağırdı fakat bir sorun görünmüyor dedi.şu an keseyi görmek ,kan değerleri ve kanama olmaması önemli dedi.bildiğimiz şeyler...:) perşembe 1200 olmalı en az,o gün hem kan ver hem kontrole yine gel dedi.acaba ben sadece kan verip salı mi gitsem...1200 lerde kese görünür mü kesin ben şüpheliyim...
Bende yarın keseyi görmeye gideceğim bi önceki kaybimdan sonra korku tavan yarin 6000 lerde olur degerim bo roun cikmazsa inşallah keseyi görürüm dua edin Rabbim hepimize saglikli ve hyii bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Merhaba sizdemi cumartesi kan verdiniz benimde 10.gunde beta 500.6 cikti dun yine verdik 1472 cikti persembe kese icin cagirdi doktorumEvett ilk defa artış var mı diye kan verdim çok heyecanlıyım cumartesi 400dü bugün en az kaç olmalı?
Büyükler boşuna demiyor tammm 40 günlük olacakki bebek canlansın diyeKızlar, Doktorum ile konustun...
Ne zaman geleyim muayeneye diye bana dedi ki adetin geçsin 10gün sonra dedi
Sen o programda ya da kağıtta yazan hcg hafta değerlerine bakma onlar yanıltıcı olur ddi..
Benim bat 5marttı 10gün sonrasına gideceğim randevuyu değiştriyorm
Size de bilgi vermek istedim bilginiz olsun... Öyle yapabilirsiniz siz de
Evet bir de daha önce de kötü giden bir durum varsa kanama önce içten başladığı için bazı kanama bölgeleri görüyorum demişti.şu an onlar yoktu.bence 1200 erken bende kan vereceğim ama haftaya salıya yani 4800 lerde olması gereken güne randevu aldım.daha mantıklı geldi.boşa koşuşturmak istemiyorum.kanama en önemli terslik belirtisi zaten.çok şükür iyi gidiyoruz.hayırlısı canım1200 erken geldi bana canım kanama olmaması evet önemli bence. Bir sorun görünmüyor kısmını artışa ve kanama olmamasına göre dedi değil mi?
Ahahaha annemde bana diyo ya aynısınıBüyükler boşuna demiyor tammm 40 günlük olacakki bebek canlansın diye
31 aralikta 9 haftalık bebeğim kalbi durmuştu çok zor bo dönemdi Rabbim tekrardan nasip etti çok sukurkayıp ne zaman oldu acaba?
Canım içerde kanama olunca çamaşırımıza gelmez mi tam anlayamadım kusura bakma, her şey yolunda görünüyor yani çok sevindimEvet bir de daha önce de kötü giden bir durum varsa kanama önce içten başladığı için bazı kanama bölgeleri görüyorum demişti.şu an onlar yoktu.bence 1200 erken bende kan vereceğim ama haftaya salıya yani 4800 lerde olması gereken güne randevu aldım.daha mantıklı geldi.boşa koşuşturmak istemiyorum.kanama en önemli terslik belirtisi zaten.çok şükür iyi gidiyoruz.hayırlısı canım
Bakılamadı hastanede gebelik kiti yokmuş
Evet cumartesi 400 dü daha baktıramadım maalesefMerhaba sizdemi cumartesi kan verdiniz benimde 10.gunde beta 500.6 cikti dun yine verdik 1472 cikti persembe kese icin cagirdi doktorum
Aaa tüh... Aynı yere baktır aynı lab. Olması önemli iki kat artıs ı saptamak için... Dr ler öyle öneriyorBakılamadı hastanede gebelik kiti yokmuş