- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Canım şöyle olmuştu.çamaşıra gelmeden önce daha ultrasonda yer yer kanama alanları görmüştü doktorum.zaten 2 saate hafiften başladı sonra ve de giderek de arttı.yani evet çamaşıra geliyor canım.sen içini ferah tut.ben aynı şeyi ekranda görmekten endişe ediyordum hepsi bu.herkeste her hamilelikte böyle endişeli durumlar yaşanacak diye bir şey yok.Canım içerde kanama olunca çamaşırımıza gelmez mi tam anlayamadım kusura bakma, her şey yolunda görünüyor yani çok sevindim
Güzel öneri teşekkürler :) grup canlı maşallah. Umarım hep böyle devam ederKızlar, Doktorum ile konustun...
Ne zaman geleyim muayeneye diye bana dedi ki adetin geçsin 10gün sonra dedi
Sen o programda ya da kağıtta yazan hcg hafta değerlerine bakma onlar yanıltıcı olur ddi..
Benim bat 5marttı 10gün sonrasına gideceğim randevuyu değiştriyorm
Size de bilgi vermek istedim bilginiz olsun... Öyle yapabilirsiniz siz de
Yarına kaldı artık canım şehre gidicemAaa tüh... Aynı yere baktır aynı lab. Olması önemli iki kat artıs ı saptamak için... Dr ler öyle öneriyor
Anladım canım çok teşekkür ederim zaten stresli bir yapım var hcg artışına da baktıramayınca iyice stres oldumCanım şöyle olmuştu.çamaşıra gelmeden önce daha ultrasonda yer yer kanama alanları görmüştü doktorum.zaten 2 saate hafiften başladı sonra ve de giderek de arttı.yani evet çamaşıra geliyor canım.sen içini ferah tut.ben aynı şeyi ekranda görmekten endişe ediyordum hepsi bu.herkeste her hamilelikte böyle endişeli durumlar yaşanacak diye bir şey yok.
Ahahaha annemde bana diyo ya aynısını
Benimki deeBenim annemde
Kaç gün var bat aTest aldım ama yapmaktan çok korkuyorum
7Kaç gün var bat a
Rica ederimGüzel öneri teşekkürler :) grup canlı maşallah. Umarım hep böyle devam eder
Tamam canım BenımYarına kaldı artık canım şehre gidicem
7
[/QUOTEyarın sabah ilk idrarla deneyin.ben 6 gün kala öğrendim:)
Hem de nasılHamileliği öğrenen arkadaşlar aşırı gazınız var mı
Hemde nasıl şkinlik hepsi biraradaHamileliği öğrenen arkadaşlar aşırı gazınız var mı
Merhaba ben de foruma yeni katıldım, bugün öğrendim kan değerimi, 888. Kasım annesi olucam inşallah Allah'ı ın izniyle. Evet bayağı gaz var :)Hamileliği öğrenen arkadaşlar aşırı gazınız var mı
Of fena:)Hamileliği öğrenen arkadaşlar aşırı gazınız var mı
Of fena:)