2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENEN ARKADASLAR SİZLERİN SAT TARİHLERİNİZ NASIL BENİM AYIN 10 U ACABA DİYORUM AMA HÜSRANA UGRAMAK DA İSTEMİYORUM
Ben eczaneden aldığım testi yapmıştım ve sonuç negatifti. 2 gün sonra dayanamadım hayır dedim gidip kana batıracağım o kadar hissediyordum yani. Ki açılsa yaptırmış oldugun bhcg tahlili ile 300 lük değerinin olduğunu görmüştüm. Eczane testlerine guvenmeyin

Merhaba bende insallah kasim annesi olcam. Gecen hafta pazartesi tam 4 haftaliktim hcg 164 cikmisti dun tam 5 haftaliktim hcg 3000in ustunde cikti, cok stresliydim ama cok sukur iyi yukselmis 1 haftada. Insallah yarinda kese varmi diye bakcaz Belki kalbi atmaya baslamistir bile..

Dış gebelik riskim vardı mecbur alttan bakmak zorundaydı hem rahimde keseyi görmüştü hemde tüpte
Yaa çok üzüldüm inşallah bu defa güzel haber alırsın
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın

Annelerrrrr oncelikle hepinize hayirli olsun darisi biz isteyenlerin basina siz bisi sormak istiyorim benim bat 7 mart agir kaldirip cok yurudugumde kasiklarima agri giriyo hamilelikten olablir mi acaba bole bisi

Annelerrrrr oncelikle hepinize hayirli olsun darisi biz isteyenlerin basina siz bisi sormak istiyorim benim bat 7 mart agir kaldirip cok yurudugumde kasiklarima agri giriyo hamilelikten olablir mi acaba bole bisi
Bence olabilir. Herkesin gebelik belirtileri Farklıdır ama bende kasık ağrısı çok yaşıyorum doktor normal dedi. Hatta yürüyünce ve çok ayakta durumca artıyor test yapmanızda fayda var

8 gun kala yapmisim negatif cikti indi 4 gun var yapsam cikarmi bilmiyorim

Kizlar ben bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür hatta kalp atışı da var ama sana şuan dinletemem 5+5 günlük cıktı iyiymiş şimdilik geçen seferki kaybimdan dolayı clexan iğne günlük progestan geceleri coraspin bide folik asit alıyorum gaz fena siskinlikte bide mide bulantısı çok şükür sağlıcakla tutunup gelsin inşallah kuzucuklarimiz

Yaaaaa çok şükür Gözünüz aydınn. Sımsıkı tutunsun annesşne inşallah. Darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…