- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
Bunlar hep ilk bebek heyecanlarıSonsuz kere hamd olsun az önce hapşırdım sağ kasığıma kramp girdi hapşırmayla özür dilerim kuzum seni rahatsız etmek istememiştim diyorum tertemiz delirdim halbuki benim canım yandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar hep ilk bebek heyecanlarıSonsuz kere hamd olsun az önce hapşırdım sağ kasığıma kramp girdi hapşırmayla özür dilerim kuzum seni rahatsız etmek istememiştim diyorum tertemiz delirdim halbuki benim canım yandı
Yaa anasın sen anaaSonsuz kere hamd olsun az önce hapşırdım sağ kasığıma kramp girdi hapşırmayla özür dilerim kuzum seni rahatsız etmek istememiştim diyorum tertemiz delirdim halbuki benim canım yandı
Valla çok heyecanlıyım akşım fikrim ruhum hep onunla merak ediyorum bu spermlerin hangisi birinci geldi bana tutunmak için can atan o Kuzum kim yarışı nasıl birincilikle kazandı ben o kadar video izledim ki youtubeden tertemiz delirdimBunlar hep ilk bebek heyecanları
Ya bide happy mom dan bana bildirimler geliyo bugün yazmış anne karnını okşar mısın snei hissetmek istiyorum beni sever misin yazmış gel de tırlatmaYaa anasın sen anaa
AhahahaValla çok heyecanlıyım akşım fikrim ruhum hep onunla merak ediyorum bu spermlerin hangisi birinci geldi bana tutunmak için can atan o Kuzum kim yarışı nasıl birincilikle kazandı ben o kadar video izledim ki youtubeden tertemiz delirdim
Ya bide happy mom dan bana bildirimler geliyo bugün yazmış anne karnını okşar mısın snei hissetmek istiyorum beni sever misin yazmış gel de tırlatma
Annesinin kuzusu canı ciğeriAhahaha
Şampiyon sperm
Şampiyon yavruş
İnşallah sana öyle geliyordur benceBugün 10:30 da randevum var .umarım içime doğan şeyler yanlıştır ve göğüs şişliğimdeki hafif iniş öylesinedir.
Sağ ol canım benim daha çok var 12 Mart :)Sağ olasın canım benim darısı sana olsun senin bat ne zamandı
Bizi haberdar et hemen İnşallah güzel haberlerle gelBugün 10:30 da randevum var .umarım içime doğan şeyler yanlıştır ve göğüs şişliğimdeki hafif iniş öylesinedir.
Haber et bana canımSağ ol canım benim daha çok var 12 Mart :)
Buraya uğrarım mutlakaHaber et bana canım
Günaydın canımm, kan verdim heyecanla bekliyorumGünaydın kızlar nasılsınız??
Katlanma var mı diye bakmak için mi verdinGünaydın canımm, kan verdim heyecanla bekliyorum
Evett ilk defa artış var mı diye kan verdim çok heyecanlıyım cumartesi 400dü bugün en az kaç olmalı?Katlanma var mı diye bakmak için mi verdin
Ay bende bekleyim senle birlikte o zamn
Bir bir buçuk saat sürer çıkması. Ben regle 6 gün kala öğrendimHayirli bekleyisler.
Ben uzulmeyeyim diye idrar testinden uzak durdum, kalmis 2-3 gun kana gitsem mi beklesem mi bilemiyorum. Reglin belirtisi ile gebelik belirtisi neredeyse ayni, kendimi dinlemekten bi hal oldum.
Kan tahlili ne kadar surede cikiyor?? 8 yil oldu unutmusum
Belli olmaz canım belki görünür ama benim dr 3000lerde kese görünüyor dedi.MelodiminEsi Edifar kızlar doktor tekrar çağırdı fakat bir sorun görünmüyor dedi.şu an keseyi görmek ,kan değerleri ve kanama olmaması önemli dedi.bildiğimiz şeyler...:) perşembe 1200 olmalı en az,o gün hem kan ver hem kontrole yine gel dedi.acaba ben sadece kan verip salı mi gitsem...1200 lerde kese görünür mü kesin ben şüpheliyim...