- 13 Mart 2012
- 752
- 981
Ben de ilave olarak Üzüm pekmezi , pirinç unu , yulaf ezmesi alayımruşeym için erken daha. alerjiktir aklında olsun.
ben de tam buğday unu, yulaf unu, irmik düşünüyorum. belki tarhana da eklerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ilave olarak Üzüm pekmezi , pirinç unu , yulaf ezmesi alayımruşeym için erken daha. alerjiktir aklında olsun.
Bana en az 10 anne önerdi ilk hamile kaldım hemen almıştım.Bende ondan aldim
Mama sandalyesinde bence pahaliya gerek yok
Ver cnm sade almazsa yoğurtla dene..yogurt alerjisi varsa sevdiği sebzenin içine kat cnmKızlar kızıma avakado vermek istiyorum ama alarjik bı bebek versem mi
Cnm 1 defa mayala prebiyotik olani ile.yogurt prebiyotik olsun.Activia ile yoğurt mayalayanlar vardı değil mi ? Dün doktorumuza sordum fabrikasyon ürün olduğu için activia ile mayalamamam gerektiğini söyledi
Evet canim biliyorum .8. Aydan sonrası icin diğerlerini alırken onu da aliverdim.ruşeym için erken daha. alerjiktir aklında olsun.
Çok tepki veren bebek var yavaş yavaş ver 1 çay kaşığı ile başla gözlemle canimKızlar kızıma avakado vermek istiyorum ama alarjik bı bebek versem mi
Bizim ilk aylar 1 buçuk kilo 1 kilo aliyordu 4 ve 5 ayda azaldı ama bu ay toparladık bize 400 gr içinde normal demişti doktorumuz azalmadigi süreceYaa masallah ya o kadar etkili demek bu probiyotik..benimki 500 gr alıyor normaldir herhalde
Canım yoğurt vermeye başladın mi ben cesaret edemiyorum nasıl kakasi genel hali iyi miCanım şöyle ilerleyebilirsin bagırsakları alıştıra alıştıra
Kabak
Patates
Tatlı patates
Bal kabagı
Pırasa
Karnabahar
Elma
Armut
Muz
Bunlar yaklaşık 2-3 haftanı alır sonra
Yogurt 1 çay kasıgı
Snra az az arttırırsın
Avakado
Brokoli mercimek
Kuzu eti
benim alerji doktorumun listesine göre yazdm sanada ben suan yogurttayım gayet iyi gidiyor alışıyor
Benimki 100 gr eksik tarttı 8100 gibi geldi evde sağlık ocağında 8200Kızlar evdeki tartıyla (baskül) doktordaki tartı arasinda fark varmıdir ki evde bebegin kilosunu ölctügumde hic kilo almamıs görünüyor canım sıkıldı aksam aksam... 4 aylikken 7 kiloydu simdi 5 aylık 7.100 görünüyor her ay düzenli kilo alan bebegim bu ay almadımı ki off
Sürekli tartiyorum degisiyor sürekli 7.200 oldu 7.700 oldu valla bende anlamadim nasil degisiyor böyleBenimki 100 gr eksik tarttı 8100 gibi geldi evde sağlık ocağında 8200
Cnm 7 aylik olacak ama hala kusuyor yasina kadar yolu var sanirim ama ek gida aldigi surelerde pek kusmuyor sut ictiginde genelde gaz veya hareket edince kusuyor geneldeKızlar bizde 5 ayı bitirdik ben sofradayken ne yiyorsak tattırıyordum dünilk defa muz verdim bu meyve şeyine koyup bitince aranmaya başladı şişkom bide benim bebiş kusuyor doğduğundan beri varmı kusan bebe sonra ne zaman geçiyor
Aa bende hep.krem.suruyordum.bogumlara pisik olmasin diye bende gun asiri yikiyorum havalar iyice isindi hergun yikasam iyi olacak ama karbonatli suyu hic duymamistimCanım benim bebeğiminde öyle.daha dogrusu boğum boğum olan her yeri kızarıyor. Kremlemek yanlışmış. Doktorum günde iki kere karbonatlı su ile sil dedi ve hergün banyo yaptır dedi. Bunları uygulayınca geçiyor
Benimki 7 aylik olucak cnm hala oturamiyor hep one egiliyor zaten amacida ayagini agzina sokmak ben ondan diye dusunuyorim amaİyi geceler hanımlar
Oğluma iki gündür yoğurt vermeye çalışıyorum almıyor böyle öğürüyor normal mi birde benimki hala oturunca dik duramıyor kafa öne düşüyor bu normal mi
Dik durmuyorsa ek gıda için erken mi acaba
Eyvah teşekkürler doktorda ek gıdaya geçince azalır dedi inşAllah azalırCnm 7 aylik olacak ama hala kusuyor yasina kadar yolu var sanirim ama ek gida aldigi surelerde pek kusmuyor sut ictiginde genelde gaz veya hareket edince kusuyor genelde
Denicem yazdıklarını cnm bizde geçeriz tam anlamıyla ek gıdaya inşallahCanım şöyle ilerleyebilirsin bagırsakları alıştıra alıştıra
Kabak
Patates
Tatlı patates
Bal kabagı
Pırasa
Karnabahar
Elma
Armut
Muz
Bunlar yaklaşık 2-3 haftanı alır sonra
Yogurt 1 çay kasıgı
Snra az az arttırırsın
Avakado
Brokoli mercimek
Kuzu eti
benim alerji doktorumun listesine göre yazdm sanada ben suan yogurttayım gayet iyi gidiyor alışıyor
Bence uğraşma boş yere belli ki tam tartmıyor bebeğini tutuş şeklinden bile kilo oynuyor tartıdaSürekli tartiyorum degisiyor sürekli 7.200 oldu 7.700 oldu valla bende anlamadim nasil degisiyor böyle
Bez içinde kullanılır mi ki bir bakayimKızlar hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum ama hepsi burada da yeni üyeliğe 100 TL ye 50 TL indirim var mama sandelyesi düşünenler baksın o kadar uyguna geliyor ki
Bezde vardı cnm tek yapman gereken kayıtlı olmayan bir numara girmen ve kendi hesabindan çıkış yapman.ben deniz suyu biberon deterjanı doğal dedorant felan aldımBez içinde kullanılır mi ki bir bakayim