- 24 Nisan 2020
- 4.923
- 4.488
Ben de öyle düşünüyordum bir şeyleri paylaşırken ama başka birinde korkuya endişeye sebebiyet veriyorsa paylaşmamak dışında bir seçenek kalmıyor. Evet ben de başka topiclere çok bakıyorum ve görüyorum bahsettiğiniz türden paylaşımları. Çok daha hassas içeriklere de denk geldim. Ama bizim topic için dediğim gibi rahatsız olan arkadaşlarımız oldu, herkes de hamile ve sonlarda artık malum, o yüzden en azından endişeye sebebiyet verebilecek kısımları daha yüzeysel paylaşalım bundan sonrasında.Kızlar siz. BUna çok takılıyorsunuz. Daha öncede yazıldı farklı konularda yorumlar bazıları çok sert eleştirildi. Ama gebelik ve doğum herkes için bambaşka. Bu bi yolculuk. Bazen hiç bir sorun yokken başımıza bi şey geliyor ve acilde bulabiliyoruz kendimizi. Bunları yaşayıp nasıl yol aldılar doktorlarından nasıl dönüşler oldu bunları konuşmamız kötü değil aslında. Ekim annelerinin instagram grubuna girmiştim herşeyi ama herşeyi konuşuyorlardı. Çok hoşuma gitmişti. İnanın korkulacak bir durum yok çünkü yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz Şuan mesela sancı erken doğum nst kasılma furyası var. Ve genelde ilk gebelik yaşayanlar daha da evhamlı oluyor. Anlıyorum insan bazen keşke hiç okumasaydım diyor ama bazen öyle bir çıkışıyoruz ki karşı tarafa. Bu da yıkıcı