- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.751
- 37
Ami
Amin cnm inşallahAyyy kıyamam yaa rabbim şifa versin sabret bugünlerde geçer inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm inşallahAyyy kıyamam yaa rabbim şifa versin sabret bugünlerde geçer inşallah
Onlar steril oluyo canım yıkanmazBuzluğa süt atarken saklama poşetlerini yıkamak gerekir mi ? Söyle bi sudan geçirmeli mi ? Yavaş yavaş işe dönmeye hazırlık yapıyorum da ..
Kaç çıktı sizin ateş canım . 37.9 çıktı bizim calpol verdim hemen çok endişeliyim inşallah artmaz daha daCanim biz yatirirken bi cay kaşığı calpol verdik, ateşten cok huzursuzluk varsi ama cok fazla.. zaten 3 e kadar uyuyamadi o gece..uyuyana kadar 10 dk ya bi kontrol ettim o uyuduktan sonra ben helak bi sekilde uyumusum.. hic bakmadım.. Ama ates düşürücü vermeden önce de cok bi atesi yoktu.. insaallqh seninki rahat geçer bu grupta benim bebegim kadar huzursuz olan olmadi heralde aşıdan..
Yok canm zaten steril onlar yıkama.sütleri ne zaman sağıyorsunBuzluğa süt atarken saklama poşetlerini yıkamak gerekir mi ? Söyle bi sudan geçirmeli mi ? Yavaş yavaş işe dönmeye hazırlık yapıyorum da ..
Bizimkide 38 lere geldi daha fazla cikmadi.. bizim ebe 38.5 dan sonra ver demisti calpolu.. bi de atesi cok çıkmasa da huysuzlanirsa kas ağrısı yapabilir zatürre asisi o zaman da verebilirsin demisti.. yani agri kesici niyetine huysuz olmasaydı ben 38 ateşe vermeyecektir. Iyi yapmışsın canim .. simdi çıkmaz artık bir de sen yatana kadar surekli takip et.. merak etme bu geceyi anlatınca her sey bitiyor.. endişelenme hic bisey olmayacak..Kaç çıktı sizin ateş canım . 37.9 çıktı bizim calpol verdim hemen çok endişeliyim inşallah artmaz daha da
Bana doktor emzirme sonrası sağ demişti...Yok canm zaten steril onlar yıkama.sütleri ne zaman sağıyorsun
Evet hava nemlendirici almam lazim benimdeBuharlı duş aldır. Benim bebegimdede çok vardı şükür geçti hava nemlendirici aldım arada çalıştırıyorum iyi geldi.
Hiç uyumadım ben sabaha kadar ölçtüm . Ucgun uyumadım korkumdan .inşallah ateslenmez rahat atlatır bebeğin benimki ilk 24 saat sayısız ateşlendi 24 saat sonra 37 lerden 36.7 lere felan düştü bide ateş düşürücü 6 saatte bir veriliyor öncesi zararliymis . 38 küsur ü görünce verdim .çıkmaya başlarsa ateşi üstünü çıkar kızımı iki saat kiyafetsiz tuttum .ayağında çoraplaKızlar biz bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Ateşi var mı yok mu ne sıklıkta takip ettiniz ? Sürekli ateş ölçerle ölçtünüz mü sabaha kadar uyumadan? Endişe ediyor insan.
Molfix in kalıbı dar canım ben son 3 numaraları kullanıp 4 e geçeceğim evy baby vardı geçenlerde indirimde ondan almıştım epey yarısı 3 yarısı 4 numara 3 ler bitince 4 ü kullanacağım evy baby de arko nun yani evyap 'ın fena değil kalıbı büyükKızlar Trendyolda indirim günleri var bebek bezi alacağım. Sleppy kullanıyordum ama yapısı çok yumuşak değil bence değiştirmek istiyorum.baby turco aldım deneme paketlerinden birde molfix pure and soft yazanlar olmuştu onuda deneyeyim diyorum sleppyde 3 numara kullanıyordum molfixdede 3 numara olur mu yani kalıpları nasıl kullananlar yazabilir mi?
Bende evy baby aldım ay çok kalın pişik yapmiyormus onun için aldım . Ama kaka sızdı bugün .ayağını kesmesin diye çok sıkı baglamiyorum ondanda olabilir tabi .bide plastik kokuyor sankiMolfix in kalıbı dar canım ben son 3 numaraları kullanıp 4 e geçeceğim evy baby vardı geçenlerde indirimde ondan almıştım epey yarısı 3 yarısı 4 numara 3 ler bitince 4 ü kullanacağım evy baby de arko nun yani evyap 'ın fena değil kalıbı büyük
Molfix i 3+ yada 4 al 3 küçük olur artık
Ben molfix pure and soft kullanıyorum şuan 3 numara kullanıyoruz bence 3 al.sleepy bio natural 3 denemiştim kalıpları diğer sleepy ile aynı mı bilmiyorumKızlar Trendyolda indirim günleri var bebek bezi alacağım. Sleppy kullanıyordum ama yapısı çok yumuşak değil bence değiştirmek istiyorum.baby turco aldım deneme paketlerinden birde molfix pure and soft yazanlar olmuştu onuda deneyeyim diyorum sleppyde 3 numara kullanıyordum molfixdede 3 numara olur mu yani kalıpları nasıl kullananlar yazabilir mi?
Molfix pure and soft kalıbı pek dar değil 3 numara sleepy göre daha büyükMolfix in kalıbı dar canım ben son 3 numaraları kullanıp 4 e geçeceğim evy baby vardı geçenlerde indirimde ondan almıştım epey yarısı 3 yarısı 4 numara 3 ler bitince 4 ü kullanacağım evy baby de arko nun yani evyap 'ın fena değil kalıbı büyük
Molfix i 3+ yada 4 al 3 küçük olur artık
Prima premium carekullanıyoruz canim,memnunumKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz. Sleepyden memnun kalmadım. Baby turco denedm sanki biraz pişi yapcak
Sürekli 37.8 - 37.5 bandında gidip geliyor. Huysuzluğu yok ama halsizdi bilmiyorum uykusuzluktan da olabilir pek uyuyamadı zaten gündüz. Uyuttum ama bekliyorum başında ateş düşmeden uyutmamak mı lazımdı acaba çok sağol canımBizimkide 38 lere geldi daha fazla cikmadi.. bizim ebe 38.5 dan sonra ver demisti calpolu.. bi de atesi cok çıkmasa da huysuzlanirsa kas ağrısı yapabilir zatürre asisi o zaman da verebilirsin demisti.. yani agri kesici niyetine huysuz olmasaydı ben 38 ateşe vermeyecektir. Iyi yapmışsın canim .. simdi çıkmaz artık bir de sen yatana kadar surekli takip et.. merak etme bu geceyi anlatınca her sey bitiyor.. endişelenme hic bisey olmayacak..
İnşallah rahat atlatır ya çok zormuş bizim de sürekli çıkıyor ateş. Annemlere geldik bi de biz tecrübesisiz diye . Bir ara mutfakta işim vardı babama vermiştim çocuğu ayağımda sallayayım demiş bide üstünü örtmüş merkezi sistemden kaloriferleri de baya yaktılar bir anda bir fırladım ki baktım sıcak kafası annemle babam yok değil diyor. Ölçtüm çocuğun ateş 37.9 olmuş 38 i bile gördüm. Aklım çıktı hemen calpol verdim bizimki de çok kusuyor ilaçtan sonra iki kez kustu artık ilacı mı kustu bilmiyorum ama dediğin gibi verilmiyor da 6 saatten önce kısır döngüye girdim. Üstünü çıkardım artık ben de dediğin gibi ama çok da çıkarrtırmıyolar bizimkiler üşütecekmiş. Ben anlamadım ki çocuğun ateşi 38 olmuş hala daha ateşi yok abartma diyorlar..Hiç uyumadım ben sabaha kadar ölçtüm . Ucgun uyumadım korkumdan .inşallah ateslenmez rahat atlatır bebeğin benimki ilk 24 saat sayısız ateşlendi 24 saat sonra 37 lerden 36.7 lere felan düştü bide ateş düşürücü 6 saatte bir veriliyor öncesi zararliymis . 38 küsur ü görünce verdim .çıkmaya başlarsa ateşi üstünü çıkar kızımı iki saat kiyafetsiz tuttum .ayağında çorapla
Canim 2 ay aşısı halsizlik yapıyor biraz endişelenme, ateş-i de daha yüksek denemez . 38 i geçerse verirsin calpol.Sürekli 37.8 - 37.5 bandında gidip geliyor. Huysuzluğu yok ama halsizdi bilmiyorum uykusuzluktan da olabilir pek uyuyamadı zaten gündüz. Uyuttum ama bekliyorum başında ateş düşmeden uyutmamak mı lazımdı acaba çok sağol canım
38 aşırı çok değil canim, üstünü bi kat incelt yeter.İnşallah rahat atlatır ya çok zormuş bizim de sürekli çıkıyor ateş. Annemlere geldik bi de biz tecrübesisiz diye . Bir ara mutfakta işim vardı babama vermiştim çocuğu ayağımda sallayayım demiş bide üstünü örtmüş merkezi sistemden kaloriferleri de baya yaktılar bir anda bir fırladım ki baktım sıcak kafası annemle babam yok değil diyor. Ölçtüm çocuğun ateş 37.9 olmuş 38 i bile gördüm. Aklım çıktı hemen calpol verdim bizimki de çok kusuyor ilaçtan sonra iki kez kustu artık ilacı mı kustu bilmiyorum ama dediğin gibi verilmiyor da 6 saatten önce kısır döngüye girdim. Üstünü çıkardım artık ben de dediğin gibi ama çok da çıkarrtırmıyolar bizimkiler üşütecekmiş. Ben anlamadım ki çocuğun ateşi 38 olmuş hala daha ateşi yok abartma diyorlar..
Evet yavrum ağlamaya bile dermanı yoktu hiç ağlamadı aşıdan beri çok sağol canım tamam 38 i geçerse vereyimCanim 2 ay aşısı halsizlik yapıyor biraz endişelenme, ateş-i de daha yüksek denemez . 38 i geçerse verirsin calpol.
Ne bileyim korktum doktor 38 i geçerse fitil ver demişti 38 i de görünce endişelendim38 aşırı çok değil canim, üstünü bi kat incelt yeter.
Uyurken hiçbişey örtmeyeyim dimi canım babamların evi çok sıcak petekleri kapattığımız halde 26 derece38 aşırı çok değil canim, üstünü bi kat incelt yeter.