2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz. Sleepyden memnun kalmadım. Baby turco denedm sanki biraz pişi yapcak
Hepsini deniyorum ben sırayla bitek Baby turco denemedim şu an bio natural deyim. İyi gibi. Ama bi türlü çok lastik izi yapmayan bez bulamadım. Küçük geliyo bebeğime desem değil yani 5 buçuğa yakın şu an kilosu 3 numara kullanıyorum

Bebeğimin elleri ayakları ve yüzü arasında çok ton farkı var elleri ayakları beyaz yüzü esmer sarılık da geçirmedik. Sizlerinkinde de fark var mı kızlar?

Bebeğimin elleri ayakları ve yüzü arasında çok ton farkı var elleri ayakları beyaz yüzü esmer sarılık da geçirmedik. Sizlerinkinde de fark var mı kızlar?
Evet bizimki de oyle ayaklar hep kıpkırmızı,eller pamuk gibi bembeyaz , yuzu de buğday tam esmer degil bembeyaz da degil.. eşim esmer ben beyazım merak ediyorum teni nasil olacak hala belli değil.

hepsini kullandım desemhepsi bir şekilde taşırıyor. bende en son bio natural denemiştim onu aldım baya da gider bize. 4no aldım ben

Bende şimdi molfix aldım birde onu deneym hepsi sızdırıyor yada kaka cıkıyor sırttan delirecem
Bzimde öyle bir ton fark var neden acaba

Bende şimdi molfix aldım birde onu deneym hepsi sızdırıyor yada kaka cıkıyor sırttan delirecem

Bzimde öyle bir ton fark var neden acaba
Kaka yapış şekline mi bağlı bilmiyorum canım. Normalde kaka çıkmaz kolay kolay ama bazen öyle bir yoğun yapıyor ki çıkmaması imkansız hale geliyor Molfix nedense ben pek beğenmedim.
Ton farkını ben de çok merak ediyorum niye oluyor acaba

Evet bizimki de oyle ayaklar hep kıpkırmızı,eller pamuk gibi bembeyaz , yuzu de buğday tam esmer degil bembeyaz da degil.. eşim esmer ben beyazım merak ediyorum teni nasil olacak hala belli değil.
Ben de çok merak ediyorum nasıl olacak diye. Şu an minnoşum esmer güzeli ama ay geçtikçe açılabilir diyorlar

2 yasına kadar yastık önerilmiyor canım , biz reflü yatağında yatıyoruz , eğimli olduğundan yastığa ihtiyaç olmuyor

2 yasına kadar yastık önerilmiyor canım , biz reflü yatağında yatıyoruz , eğimli olduğundan yastığa ihtiyaç olmuyor
reflü yatağı mantığıyla kullanılabilir. ben 1aylıktan bu yana kullanıyorum. sadece kafa olmayacak şekilde kullanılınca reflü yatağıyla aynı mantık oluyor.

Kizlar kizimda hırılti var burnundan geliyor nasil gecer acaba hergün serum fizyolojikle temizliyorum uyurken bisey yok uyanikken hirlıyor

reflü yatağı mantığıyla kullanılabilir. ben 1aylıktan bu yana kullanıyorum. sadece kafa olmayacak şekilde kullanılınca reflü yatağıyla aynı mantık oluyor.
Bende aynı mantıkla yatırıyorum gövdeden itibaren yastığa. Reflü yatagı çok sert geliyor ya

Kızlar Trendyolda indirim günleri var bebek bezi alacağım. Sleppy kullanıyordum ama yapısı çok yumuşak değil bence değiştirmek istiyorum.baby turco aldım deneme paketlerinden birde molfix pure and soft yazanlar olmuştu onuda deneyeyim diyorum sleppyde 3 numara kullanıyordum molfixdede 3 numara olur mu yani kalıpları nasıl kullananlar yazabilir mi?

Kızlar biz bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Ateşi var mı yok mu ne sıklıkta takip ettiniz ? Sürekli ateş ölçerle ölçtünüz mü sabaha kadar uyumadan? Endişe ediyor insan.

Kızlar biz bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Ateşi var mı yok mu ne sıklıkta takip ettiniz ? Sürekli ateş ölçerle ölçtünüz mü sabaha kadar uyumadan? Endişe ediyor insan.
Canim biz yatirirken bi cay kaşığı calpol verdik, ateşten cok huzursuzluk varsi ama cok fazla.. zaten 3 e kadar uyuyamadi o gece..uyuyana kadar 10 dk ya bi kontrol ettim o uyuduktan sonra ben helak bi sekilde uyumusum.. hic bakmadım.. Ama ates düşürücü vermeden önce de cok bi atesi yoktu.. insaallqh seninki rahat geçer bu grupta benim bebegim kadar huzursuz olan olmadi heralde aşıdan..

Kizlar kizimda hırılti var burnundan geliyor nasil gecer acaba hergün serum fizyolojikle temizliyorum uyurken bisey yok uyanikken hirlıyor
Buharlı duş aldır. Benim bebegimdede çok vardı şükür geçti hava nemlendirici aldım arada çalıştırıyorum iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…