hepsini kullandım desemKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz. Sleepyden memnun kalmadım. Baby turco denedm sanki biraz pişi yapcak
Hepsini deniyorum ben sıraylaKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz. Sleepyden memnun kalmadım. Baby turco denedm sanki biraz pişi yapcak
Evet bizimki de oyle ayaklar hep kıpkırmızı,eller pamuk gibi bembeyaz , yuzu de buğday tam esmer degil bembeyaz da degil.. eşim esmer ben beyazım merak ediyorum teni nasil olacak hala belli değil.Bebeğimin elleri ayakları ve yüzü arasında çok ton farkı var elleri ayakları beyaz yüzü esmer sarılık da geçirmedik. Sizlerinkinde de fark var mı kızlar?
hepsini kullandım desemhepsi bir şekilde taşırıyor. bende en son bio natural denemiştim onu aldım baya da gider bize. 4no aldım ben
Bende şimdi molfix aldım birde onu deneym hepsi sızdırıyor yada kaka cıkıyor sırttan delirecemHepsini deniyorum ben sıraylabitek Baby turco denemedim şu an bio natural deyim. İyi gibi. Ama bi türlü çok lastik izi yapmayan bez bulamadım. Küçük geliyo bebeğime desem değil yani 5 buçuğa yakın şu an kilosu 3 numara kullanıyorum
Bzimde öyle bir ton fark var neden acabaBebeğimin elleri ayakları ve yüzü arasında çok ton farkı var elleri ayakları beyaz yüzü esmer sarılık da geçirmedik. Sizlerinkinde de fark var mı kızlar?
Kaka yapış şekline mi bağlı bilmiyorum canım. Normalde kaka çıkmaz kolay kolay ama bazen öyle bir yoğun yapıyor ki çıkmaması imkansız hale geliyorBende şimdi molfix aldım birde onu deneym hepsi sızdırıyor yada kaka cıkıyor sırttan delirecem
Bzimde öyle bir ton fark var neden acaba
Ben de çok merak ediyorum nasıl olacak diye. Şu an minnoşum esmer güzeliEvet bizimki de oyle ayaklar hep kıpkırmızı,eller pamuk gibi bembeyaz , yuzu de buğday tam esmer degil bembeyaz da degil.. eşim esmer ben beyazım merak ediyorum teni nasil olacak hala belli değil.
2 yasına kadar yastık önerilmiyor canım , biz reflü yatağında yatıyoruz , eğimli olduğundan yastığa ihtiyaç olmuyorKızlar artık yastığa gecıcem. Yastıklarınkzı nerden aldınız hangi marma kaça aldınız? Önerisi olan barmı. Doktorum eni beşiğin hepsını kapsasın dedi uzun olsun dedı eni için. Öyle bir yastık varmıkı
reflü yatağı mantığıyla kullanılabilir. ben 1aylıktan bu yana kullanıyorum. sadece kafa olmayacak şekilde kullanılınca reflü yatağıyla aynı mantık oluyor.2 yasına kadar yastık önerilmiyor canım , biz reflü yatağında yatıyoruz , eğimli olduğundan yastığa ihtiyaç olmuyor
Rahatlasın biraz kuzu ya maf olduİnsalalh cnm kacgundur yapamıyordu kaka
Bende aynı mantıkla yatırıyorum gövdeden itibaren yastığa. Reflü yatagı çok sert geliyor yareflü yatağı mantığıyla kullanılabilir. ben 1aylıktan bu yana kullanıyorum. sadece kafa olmayacak şekilde kullanılınca reflü yatağıyla aynı mantık oluyor.
Valla ilkdefa kacaysonra bugün ikisaat uyudu şükürRahatlasın biraz kuzu ya maf oldu
Canim biz yatirirken bi cay kaşığı calpol verdik, ateşten cok huzursuzluk varsi ama cok fazla.. zaten 3 e kadar uyuyamadi o gece..uyuyana kadar 10 dk ya bi kontrol ettim o uyuduktan sonra ben helak bi sekilde uyumusum.. hic bakmadım.. Ama ates düşürücü vermeden önce de cok bi atesi yoktu.. insaallqh seninki rahat geçer bu grupta benim bebegim kadar huzursuz olan olmadi heralde aşıdan..Kızlar biz bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Ateşi var mı yok mu ne sıklıkta takip ettiniz ? Sürekli ateş ölçerle ölçtünüz mü sabaha kadar uyumadan? Endişe ediyor insan.
Ayyy kıyamam yaa rabbim şifa versin sabret bugünlerde geçer inşallahValla ilkdefa kacaysonra bugün ikisaat uyudu şükür
Buharlı duş aldır. Benim bebegimdede çok vardı şükür geçti hava nemlendirici aldım arada çalıştırıyorum iyi geldi.Kizlar kizimda hırılti var burnundan geliyor nasil gecer acaba hergün serum fizyolojikle temizliyorum uyurken bisey yok uyanikken hirlıyor