SonuçlarınÇok kolaymış sağol canım
Tamam canım aynen benimde içim rahat etmeyecek içirmemek en iyisi sağol cevabın için
Hmm bilemedim ama surkeli damaklari kaşınıyor gibiCanım senin bebek uzun boylu gelişimi de önde gidiyordu sanırım, benimki de öyle. O yüzden olabilir mi acaba diye düşünüyorum, tam da emin olmamakla birlikte
Doktor bugün yeniydi dört aylık sandı gorunce az kilo almış dedi bende ikibucuk aylık deyince he normal dedi ozmanSonuçların
Hmm bilemedim ama surkeli damaklari kaşınıyor gibi
Bu saate çıkmaması normlami sonuçların bir saate cikar demişlerdiDoktor bugün yeniydi dört aylık sandı gorunce az kilo almış dedi bende ikibucuk aylık deyince he normal dedi ozman
Araştırdım diş gibi ama bilemedim ki ya erken değil miCanım benimki de 2,5 aylık yazdıklarının aynısını yaşıyorum. El sürekli yumruk şeklinde ağızda salyalar fena ve üç gündür doğru dürüst emmiyor ve meme başlarımı bastırıyor. Ki 24 saati memede geçirmek istiyordu bıraksam. Ben de dişten şüphelendim.
Canım çok geçmiş olsunBu saate çıkmaması normlami sonuçların bir saate cikar demişlerdi
Bizim bebek herşeyi erken yapıyor dişi de erken olsa şaşırmicam 4 aylıkken dişi patlayıp çıkan bile varmışAma
Ama erken değil mi
Aynisini benimkide yapıyor
Olabilir oğlum 4 aylıkken çıkarmıştı.Kızlar diş belirtileri başladı mı? Benim bebeğimin salyaları yerlere akıyor devamlı yumruğu ağzında ve memeye gelince mızmızlanıyor ağlıyor dün de canımı çok acıttı meme başıma bastırdı gündüz uykuları da maksimum yarım saat sizce diş olabilir mi ? 3 ayı bitirdik
cnm sayfasına girdiğinde listeler tahlili sağında dürbün mü birşey vardı ona basınca açılıyorBu saate çıkmaması normlami sonuçların bir saate cikar demişlerdi
SagolcnmCanım çok geçmiş olsun
4ay itibariyle herşey olabilir. bazı çocukta belirti erken başlar ama aylarca çıkarmaz. diş işi biraz karışıkAraştırdım diş gibi ama bilemedim ki ya erken değil mi
Baktım da PDF indir var bakıyorum birsey yokcnm sayfasına girdiğinde listeler tahlili sağında dürbün mü birşey vardı ona basınca açılıyor
Yok ilaclı varsada bilmiyorum. Memeyi dogru tutunca bebek geciyprKullandığın bir ilaç var mıydı peki ben o memeyi hiç emzirwmiyorum hep sağıyorum
Uygulamanın adı ney acabaBöyle bi program var kaç dk emiyor kaç dk önce emmiş fln herşeyi yazıyorumm ilaçları vs programın adı bebeğim
Canim benim kız düşük kilolu doğdu, 3 ay olmasına 2 gün var, 5 kg ya yakın, 2 numara kullanıyoruz. Bi sıkıntı yaşamadım hiç. Bastan beri premium care kullanıyoruz. Öyle olunca 3 paket 2 no, 4 paket 3 numara aldik.Canim kac numara killaniyorsun. 3 ay olmasına bir hafta kaldı 6kg civarında ben iki kullanıyorum ama sanki sızdırmazlık vallahi.. senin var mi böyle bir sorunun. Bebeğinin kilosu ne kadar..
E bebekte şuan aşırı uygunCanim benim kız düşük kilolu doğdu, 3 ay olmasına 2 gün var, 5 kg ya yakın, 2 numara kullanıyoruz. Bi sıkıntı yaşamadım hiç. Bastan beri premium care kullanıyoruz. Öyle olunca 3 paket 2 no, 4 paket 3 numara aldik.
Ay canim dediklerinin çoğu bizde de var. Bugün kucağımda tutarken elim fmdenk geldi ağzına , eme eme bi kaldı :) 3 Ay i bitirmeye 2 gün var. Ve dediğin gibi gündüz uykuları max ama max yarım saatKızlar diş belirtileri başladı mı? Benim bebeğimin salyaları yerlere akıyor devamlı yumruğu ağzında ve memeye gelince mızmızlanıyor ağlıyor dün de canımı çok acıttı meme başıma bastırdı gündüz uykuları da maksimum yarım saat sizce diş olabilir mi ? 3 ayı bitirdik
E bebekten aldım gece zaten canimE bebekte şuan aşırı uygun
Canim her bebeğin farklı olduğu icin net bisi söylenemez., doğum kilosu vs etkiliyorKızlar 2.5 aylık bebegım 3 ayı dolana kadar ne kadar alması lazım bılen var mı? Nette baktım ama buna dair bısey bulamadım.
3ayında hemen hemen doğum kilosunun 2katına yaklaşması lazımKızlar 2.5 aylık bebegım 3 ayı dolana kadar ne kadar alması lazım bılen var mı? Nette baktım ama buna dair bısey bulamadım.