2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok kolaymış sağol canım

Tamam canım aynen benimde içim rahat etmeyecek içirmemek en iyisi sağol cevabın için
Sonuçların
Canım senin bebek uzun boylu gelişimi de önde gidiyordu sanırım, benimki de öyle. O yüzden olabilir mi acaba diye düşünüyorum, tam da emin olmamakla birlikte
Hmm bilemedim ama surkeli damaklari kaşınıyor gibi

Araştırdım diş gibi ama bilemedim ki ya erken değil mi

Olabilir oğlum 4 aylıkken çıkarmıştı.

Canim kac numara killaniyorsun. 3 ay olmasına bir hafta kaldı 6kg civarında ben iki kullanıyorum ama sanki sızdırmazlık vallahi.. senin var mi böyle bir sorunun. Bebeğinin kilosu ne kadar..
Canim benim kız düşük kilolu doğdu, 3 ay olmasına 2 gün var, 5 kg ya yakın, 2 numara kullanıyoruz. Bi sıkıntı yaşamadım hiç. Bastan beri premium care kullanıyoruz. Öyle olunca 3 paket 2 no, 4 paket 3 numara aldik.

E bebekte şuan aşırı uygun

Ay canim dediklerinin çoğu bizde de var. Bugün kucağımda tutarken elim fmdenk geldi ağzına , eme eme bi kaldı :) 3 Ay i bitirmeye 2 gün var. Ve dediğin gibi gündüz uykuları max ama max yarım saat ama ben dişihoc düşünmedim. Büyük kızım.7 aylık çıkarmıştı dişi. Öyle olunca ona yakın çıkarır diye düşündüm ben ama bilemiyorum

Kızlar 2.5 aylık bebegım 3 ayı dolana kadar ne kadar alması lazım bılen var mı? Nette baktım ama buna dair bısey bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…