2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay canim dediklerinin çoğu bizde de var. Bugün kucağımda tutarken elim fmdenk geldi ağzına , eme eme bi kaldı :) 3 Ay i bitirmeye 2 gün var. Ve dediğin gibi gündüz uykuları max ama max yarım saat :KK43: ama ben dişihoc düşünmedim. Büyük kızım.7 aylık çıkarmıştı dişi. Öyle olunca ona yakın çıkarır diye düşündüm ben ama bilemiyorum 🙄
Ya da bu büyüme atağı olabilir mi o zaman 😞 12. Haftadayız ve bi büyüme atağı haftası 12de

Kızlar bazı çocuklarda erken diş çıkarma olırmus evet ama bu saydığınız belirtiler şuan bir çoğumuzun bebeğinde var şuan sindirim sistemleri geliştiği için salyalanma başlar dedi dr

Kızlar artık yastığa gecıcem. Yastıklarınkzı nerden aldınız hangi marma kaça aldınız? Önerisi olan barmı. Doktorum eni beşiğin hepsını kapsasın dedi uzun olsun dedı eni için. Öyle bir yastık varmıkı

Kızlar artık yastığa gecıcem. Yastıklarınkzı nerden aldınız hangi marma kaça aldınız? Önerisi olan barmı. Doktorum eni beşiğin hepsını kapsasın dedi uzun olsun dedı eni için. Öyle bir yastık varmıkı
normal ince büyük yastık kullanıyorum ben elyaf. ama ince ve sırtından itibaren yatırıyorum.

Kozlar mama niye verıyorsunuz emmiyor diyemi bebiş? Keçi sütü maması en iyisi anne sütüne en yakın o . Birde inek ozellıkle alerjik bebeekler ve kolıkler ıcın bırebir
allerjide bütün süt bazlı mamalar dokunuyor onun için özel allerji mamalardan vermek lazım doktor tavsiyesiyle onun hariçinde benimkiler sevmedi keçi sütlü mamaları çok kötü kokuyorlar anne sütüne benzer olduğu için bize doktor aptamil başlatmıştı.

allerjide bütün süt bazlı mamalar dokunuyor onun için özel allerji mamalardan vermek lazım doktor tavsiyesiyle onun hariçinde benimkiler sevmedi keçi sütlü mamaları çok kötü kokuyorlar anne sütüne benzer olduğu için bize doktor aptamil başlatmıştı.
Alerji olduğunu nasıl anlarm eşime doktora götürelim diyorm çocuğun bi sıkıntısı yok diyo

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz. Sleepyden memnun kalmadım. Baby turco denedm sanki biraz pişi yapcak

Canım benimkide 6 kilo 3 numara kullanıyorum ama farkettim ikidir sızdırma yapıyor oda 3 numara sleepy birde
Benimkı daha 6 kilo olmadı ama korktum Sımdı sen oyle soyleyınce. Bende eve 3 no yıgdım resmen.
Bizim bebek herşeyi erken yapıyor dişi de erken olsa şaşırmicam 4 aylıkken dişi patlayıp çıkan bile varmış 😩
3 ay bile cıkaran varmıs. Gorumcem öyle çıkarmış mesela.
Cnm aradı esim doktorla görüştü
İdrarda sikinti yokmuş
Verdiği mama ishal yaptı kabizlik suan giti
Ucgun daha deneyeceğiz doktor ona göre rapor yazdırıp o mamayı aldircm dedi
Suan keyfi iyi cunku kaka yaptı
Vallahi cok sevındım ya. Sukur insallah gecer gider artık🤗

X