Canım sonuç çıktımıAynen
Oda enfeksiyondan şüphelendi bakalim
Avent ultra airAventin hangi modeli canım oeki?? Alıcam aklımda ınsallahh
gecmis olsun canim tekrarTamam canım çok sağol yapıyorum dediklerini.Şu an daha rahat açıldı sanki
İdrari verdik aricaklardi daha aramamislarCanım sonuç çıktımı
Evet ya mide bulantısı zorladı snra bebekler kolik çıktı uyku uyumaz oldu kaderimiz aynı resmenKittenly seninle herseyimiz aynı gitti hamilelik doğum sonrasi hep zoru bizi buldu
Hadi hayırlısı
Bidaha içirme benceKızlar sağdığım sütü dolaba hiç koymadan oda sıcaklığında bekletiyordum yatmadan içiririm diye içereceğim zaman eşim bu çok soğumuş dedi sıcak suyun içinde 30 saniye falan durdu sadece biraz ılıdı. Sonra bebeğim içmedi malesef bu sütü şimdilik dolaba kaldırdım içirebilir miyim sizce? Dökmek istemiyorum ya çok üzüldüm zaten her gün 20-30 ml sütümün bile hesabını yapıyorum boşa gitmemesi için sütüm az diye.
Valla ben sayamadımKızlar bişi sorcam günde kaç defa emriyorsunuz ?
Ben bugün yazim dedim geceden beri 9 oldı
intermetten bakabilirsin sonucaİdrari verdik aricaklardi daha aramamislar
Baktım da çıkmamış herhalde birşey göremedimintermetten bakabilirsin sonuca
Canım bende kaka sorunu yaşıyorum yapıyor ama ağlaya ağlaya az bişe bide . Yarın wellcare provim kids kullanmaya baslicam probiyotikMaflor kullaniyorum humana degsitirdim Aptamil verdi doktor bebelac gold ikisini kullandim suda veriyorum ama kaka yok
Böyle bi program var kaç dk emiyor kaç dk önce emmiş fln herşeyi yazıyorumm ilaçları vs programın adı bebeğimKızlar bişi sorcam günde kaç defa emriyorsunuz ?
Ben bugün yazim dedim geceden beri 9 oldı
Aynen cnm yoruldum valla ağla agla cocuk mahvolduk hepimizDasmeer geçmiş olsun canım bebeğinin derdi neyse bulunsun artık
Bende ayni yaoamyir demin baktım zorlamis cikmamis yineCanım bende kaka sorunu yaşıyorum yapıyor ama ağlaya ağlaya az bişe bide . Yarın wellcare provim kids kullanmaya baslicam probiyotik
mafloru aç karnına veriyorsun di miBende ayni yaoamyir demin baktım zorlamis cikmamis yine
Doktor bana maflora devam et dedi
Evtmafloru aç karnına veriyorsun di mi
Canım benimki de 2,5 aylık yazdıklarının aynısını yaşıyorum. El sürekli yumruk şeklinde ağızda salyalar fena ve üç gündür doğru dürüst emmiyor ve meme başlarımı bastırıyor. Ki 24 saati memede geçirmek istiyordu bıraksam. Ben de dişten şüphelendim.Kızlar diş belirtileri başladı mı? Benim bebeğimin salyaları yerlere akıyor devamlı yumruğu ağzında ve memeye gelince mızmızlanıyor ağlıyor dün de canımı çok acıttı meme başıma bastırdı gündüz uykuları da maksimum yarım saat sizce diş olabilir mi ? 3 ayı bitirdik
Hala görünmüyor sonuc sitede bilgi verende yok bekliyoruzCanım sonuç çıktımı
Ama erken değil miCanım benimki de 2,5 aylık yazdıklarının aynısını yaşıyorum. El sürekli yumruk şeklinde ağızda salyalar fena ve üç gündür doğru dürüst emmiyor ve meme başlarımı bastırıyor. Ki 24 saati memede geçirmek istiyordu bıraksam. Ben de dişten şüphelendim.
Çok kolaymış sağol canımbaşına @ koyuyorsun nickin
Tamam canım aynen benimde içim rahat etmeyecek içirmemek en iyisi sağol cevabın içinEvet ya mide bulantısı zorladı snra bebekler kolik çıktı uyku uyumaz oldu kaderimiz aynı resmen
Bidaha içirme bence
Valla ben sayamadımbazen gazı cokken iyice yapışıyor memeye
Canım senin bebek uzun boylu gelişimi de önde gidiyordu sanırım, benimki de öyle. O yüzden olabilir mi acaba diye düşünüyorum, tam da emin olmamakla birlikteAma
Ama erken değil mi
Aynisini benimkide yapıyor