2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bişi sorcam günde kaç defa emriyorsunuz ?
Ben bugün yazim dedim geceden beri 9 oldı

Kittenly seninle herseyimiz aynı gitti hamilelik doğum sonrasi hep zoru bizi buldu
Hadi hayırlısı
Evet ya mide bulantısı zorladı snra bebekler kolik çıktı uyku uyumaz oldu kaderimiz aynı resmen
Bidaha içirme bence
Valla ben sayamadım bazen gazı cokken iyice yapışıyor memeye

Maflor kullaniyorum humana degsitirdim Aptamil verdi doktor bebelac gold ikisini kullandim suda veriyorum ama kaka yok
Canım bende kaka sorunu yaşıyorum yapıyor ama ağlaya ağlaya az bişe bide . Yarın wellcare provim kids kullanmaya baslicam probiyotik

Böyle bi program var kaç dk emiyor kaç dk önce emmiş fln herşeyi yazıyorumm ilaçları vs programın adı bebeğim

Eklentiler

• 6A4CF262-3268-43CE-A218-2B9D624B1CE5.jpeg
    69,8 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar diş belirtileri başladı mı? Benim bebeğimin salyaları yerlere akıyor devamlı yumruğu ağzında ve memeye gelince mızmızlanıyor ağlıyor dün de canımı çok acıttı meme başıma bastırdı gündüz uykuları da maksimum yarım saat sizce diş olabilir mi ? 3 ayı bitirdik

Canım benimki de 2,5 aylık yazdıklarının aynısını yaşıyorum. El sürekli yumruk şeklinde ağızda salyalar fena ve üç gündür doğru dürüst emmiyor ve meme başlarımı bastırıyor. Ki 24 saati memede geçirmek istiyordu bıraksam. Ben de dişten şüphelendim.

Ama Ama erken değil mi
Aynisini benimkide yapıyor

başına @ koyuyorsun nickin
Çok kolaymış sağol canım
Evet ya mide bulantısı zorladı snra bebekler kolik çıktı uyku uyumaz oldu kaderimiz aynı resmen

Bidaha içirme bence

Valla ben sayamadım bazen gazı cokken iyice yapışıyor memeye
Tamam canım aynen benimde içim rahat etmeyecek içirmemek en iyisi sağol cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…