2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın anneler nasılsınız iyi bereketli bir hafta olsun inşallah
Memede vazospazm diye birsey duyanınız yada başına gelen var mı meme ucunun beyazlaması diye geçiyor

Memede vazospazm diye birsey duyanınız yada başına gelen var mı meme ucunun beyazlaması diye geçiyor
Bende oldu canım meme ucum bembeyaz olup cok acıyordu. Bebek memenin koyu kısmını tam agzına alamadıgı, sadece ucunu emdiği için oluyor. Daha sonra kahverengi kısmınolabildiğince tutturöaya calıştım normale döndü.

Tamam canım çok sağol yapıyorum dediklerini. Şu an daha rahat açıldı sanki

Canım kolık anlarında ancak o sekılde susuyor anlık sessızlık için bile yapılıyor pek sabırlı kalamıyorsun
Haklısın canım Allah kolaylık versin tv işe çok sakinliyorlar ama izletmemek gerek
Benim de eşim bıraksan 7/24 mac acik TV de bebeğin de ilgisini cekiyo yesil saha donup kaliyo aglarken bile. Her ne kadar TV izletmeyecem diye kudursam da yorulup babaya verince keyifle izliyo. Ne anliyo bu erkekler maçtan bilmiyorum .
Benim eşimde kukuli açıp izletiyordu burnunu açarken ortalığı yıkıyor sakinlesin diye. Ben kapatıyorum hep. Telefondan açıp uzağa koyuyorum o şarkıları izletmeden dinletiyorum. Ama birçok dr beyin gelişimini bu aylarda çok etkilediğini söylüyor. Dr Osman gönülalın 3.ay videosunda da söylüyor iletişimi etkiliyor diye

Kullandığın bir ilaç var mıydı peki ben o memeyi hiç emzirwmiyorum hep sağıyorum

3 saati geçmemişti canım ama işte çok az ısıttım diye tereddüt ediyorum.
Canım salıncak al ben aldım işe yarıyor ona koyuyorjm tv karsısına koy ızlesjn artık yapcsk nişi uok sakınlesmesi ıcın
Artık televizyona direk odaklanıyorlar gerçekten ama ben baktırmıyorum iyi değilmiş çünkü arkadaşlarda yazmış zaten
daisyyy nerelerdesin yazmamışsın bayadır
Bende merak ettim kaç gündür yazmıyor ama etiket yapmayı bilmiyorum o yüzden yazamadım nereden etiketleniyor

başına @ koyuyorsun nickin

Sünnet dolayısıyla 3 gündür calpol veriyorduk bugun bitti ne güzel uyuyordu smdi gene kaçtı uykular gaz uyandırıyor çocugumu y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…