aptamilin prosyneo maması iyi sindirimi rahatMaflor kullaniyorum humana degsitirdim Aptamil verdi doktor bebelac gold ikisini kullandim suda veriyorum ama kaka yok
randevunuz kaçtaKızlar TV hareketli olduğu için bebeğin ilgisini çekiyor ve otizmi tetikliyormus haberiniz olsun
1130 cnmrandevunuz kaçta
Canım benimkide 6 kilo 3 numara kullanıyorum ama farkettim ikidir sızdırma yapıyor oda 3 numara sleepy bir
Bende oldu canım meme ucum bembeyaz olup cok acıyordu. Bebek memenin koyu kısmını tam agzına alamadıgı, sadece ucunu emdiği için oluyor. Daha sonra kahverengi kısmınolabildiğince tutturöaya calıştım normale döndü.Memede vazospazm diye birsey duyanınız yada başına gelen var mı meme ucunun beyazlaması diye geçiyor
Tamam canım çok sağol yapıyorum dediklerini.Sicak su torbasiyla masaj sonra elinle yumrukla yukardan asagiya masaj ucunu dedigim gibi e son bebişi emziriyorsun yine acilmiyirsa sagman gerekecek gecen benim fena tikanmisti oyle olmamisti arastirdim canim baya en son boyle yintem buldum sonra acilinca baya rahatladim
Haklısın canım Allah kolaylık versin tv işe çok sakinliyorlar ama izletmemek gerekCanım kolık anlarında ancak o sekılde susuyor anlık sessızlık için bile yapılıyor pek sabırlı kalamıyorsun
Benim eşimde kukuli açıp izletiyordu burnunu açarken ortalığı yıkıyor sakinlesin diye. Ben kapatıyorum hep. Telefondan açıp uzağa koyuyorum o şarkıları izletmeden dinletiyorum. Ama birçok dr beyin gelişimini bu aylarda çok etkilediğini söylüyor. Dr Osman gönülalın 3.ay videosunda da söylüyor iletişimi etkiliyor diyeBenim de eşim bıraksan 7/24 mac acik TV de bebeğin de ilgisini cekiyo yesil saha donup kaliyo aglarken bile. Her ne kadar TV izletmeyecem diye kudursam da yorulup babaya verince keyifle izliyo. Ne anliyo bu erkekler maçtan bilmiyorum .
Kullandığın bir ilaç var mıydı peki ben o memeyi hiç emzirwmiyorum hep sağıyorumBende oldu canım meme ucum bembeyaz olup cok acıyordu. Bebek memenin koyu kısmını tam agzına alamadıgı, sadece ucunu emdiği için oluyor. Daha sonra kahverengi kısmınolabildiğince tutturöaya calıştım normale döndü.
bebek kosusturması ıcınde kayboldum :)daisyyy nerelerdesin yazmamışsın bayadır
3 saati geçmemişti canım ama işte çok az ısıttım diye tereddüt ediyorum.Saat olarak çok geçmediyse 3 saati aşmazsa verebilirsin tekrar ama bence eğer sağdığında mesela uyuyo vs olur baktın 1 saati geçicek beslenmesi direk dolaba kaldır dışarıda kalmasın uyanınca ısıt ver benim kızım malum 27 haftalık doğdu ben hep sağıyorum o günden beri doktoru bana bu şekil söylemişti şimdi hem emziriyorum hem sağdığımı veriyorum
Artık televizyona direk odaklanıyorlar gerçekten ama ben baktırmıyorum iyi değilmiş çünkü arkadaşlarda yazmış zatenCanım salıncak al ben aldım işe yarıyor ona koyuyorjm tv karsısına koy ızlesjn artık yapcsk nişi uok sakınlesmesi ıcın
Bende merak ettim kaç gündür yazmıyor ama etiket yapmayı bilmiyorum o yüzden yazamadımdaisyyy nerelerdesin yazmamışsın bayadır
başına @ koyuyorsun nickin3 saati geçmemişti canım ama işte çok az ısıttım diye tereddüt ediyorum.
Artık televizyona direk odaklanıyorlar gerçekten ama ben baktırmıyorum iyi değilmiş çünkü arkadaşlarda yazmış zaten
Bende merak ettim kaç gündür yazmıyor ama etiket yapmayı bilmiyorum o yüzden yazamadımnereden etiketleniyor
Cnm röntgen çekildi karnı şişlik var dedi idrar istedi şimdi esim idrar verecekDasmeer naptın cnm ne dedi farabi bey
Evde ancak yaptı çişini onu bekledik iltihaplanmadan şüphelendiCnm röntgen çekildi karnı şişlik var dedi idrar istedi şimdi esim idrar verecek
enfeksiyon di mi aklıma geldi benim de belki bakılmuştır diye sormadım. farabi bey tahlil yaptırmadan ilaç vermezEvde ancak yaptı çişini onu bekledik iltihaplanmadan şüphelendi
Oda enfeksiyondan şüphelendi bakalimenfeksiyon di mi aklıma geldi benim de belki bakılmuştır diye sormadım. farabi bey tahlil yaptırmadan ilaç vermez