burnuma serum fizyolojik uyguluyorsan normal. ara ara balgam oluşuyor o sebeple ve kusarak atıyorlar. bizimkinde de oluyorKızlar bebeğimin kusmuğunda balgam vardı, dün ve önceki gün birer kere çıktı. Ne anlama geliyor bilen var mı?
Evet uyguluyorum iki üç günde bir :) teşekkürlerburnuma serum fizyolojik uyguluyorsan normal. ara ara balgam oluşuyor o sebeple ve kusarak atıyorlar. bizimkinde de oluyor
Canım senin bebeğinde alerji olabilir mi hiç bu konuyu düşünmüşmüydünüz bu kadar ağlaması uyulmaması bana normal gelmediKızlar benimki uyumuyor gaz sorunu çok
Hiç bir ilaç fayda etmiyor kakasini yapamıyor her gündüz uyanık zaten
Akşamda geceye kadar hergun kolik ağlama saatleri var
Artık kafamın ici zonkluyor doktorumunda sağolsun umruna değil
Kafam sisti iyice tahammülüm azalıyor
Her akşam 7den 11e kadar düşünün aglayan bebeginiz var
Ve ancak kendisi yorulunca uyuyor
Ağlamaktan bikinca sanirim
İçim gidiyor o agladikca
Hani şöyle uyanık kalsinda az seveyim oynayayim yok çünkü hep aglak
Küçükken bende oyleymisim bana mı cekmis anlamadim
Alerji testi yapmadı hiç cnm bilmiuorum kiCanım senin bebeğinde alerji olabilir mi hiç bu konuyu düşünmüşmüydünüz bu kadar ağlaması uyulmaması bana normal gelmedi
Bende uyku tulumu alacağım lc den ama hangisini alacağıma karar veremedim. 2.8 tog çok kalın mı, hangi aya kadar kullanılabilir acaba? Ben 1.7 olana baktım kışın içine pijamayla yazın zıbınla giydiririm diye düşündüm ama internetten sipariş edeceğim için kestiremedim kalınlığınıAynı şey başıma geldi tırım tırım örtünün altına giriyor popoyu kaydırıyorUyku tulumu giydirmeye basladm ben 2.8 tog lc den almıştım birtek müslinle kundak yapıyorm kolları okadar
Ayy bende oyleyim benimki iki yudum emip birakiyor biberona cok alisti gelmeyince hemen emmeyi birakiyor cok yorucu sagip vermek o cekse daha cok gelecek ama sagdigima razi oluyor boyle olunca emmeye biraksam daha ac kalacakSendeni benım gibi sütünü sagıo verıyorsun? Yazık oluyor sütlere uzuluyorum ısıtıp verıyorum dolaptan. Icmıyor dokuyorum yarım saat sonra axıkıyor tekrardan heba oldu sutler
Benim avent cnm ilk onu tuttu baska emzikle ugrasmadim hicKızlar süreklı soru soruyorum ama bu sekılde benım gibi aynı donemde aynı seylerı yasayanları bilmek güzel bırbırımıze ne güzel faydamız dokunjyorşimdi de bebişi emziğe alıstırmak ıstıyorum gecelerı en azından dalmasında faydası olur. Philips aventın bı emziği varmıs cok ıyıymıs geçen e bebekte bır kadın dedı ama almadım evde bipslerim vardı diye simdi alsam mı dıyorum kullanan varmı o marka nasıl sizce
ALLAH yardimcin olsun cnm aglayan bebek cok zor sabir insallah gececek bu gunlerKızlar benimki uyumuyor gaz sorunu çok
Hiç bir ilaç fayda etmiyor kakasini yapamıyor her gündüz uyanık zaten
Akşamda geceye kadar hergun kolik ağlama saatleri var
Artık kafamın ici zonkluyor doktorumunda sağolsun umruna değil
Kafam sisti iyice tahammülüm azalıyor
Her akşam 7den 11e kadar düşünün aglayan bebeginiz var
Ve ancak kendisi yorulunca uyuyor
Ağlamaktan bikinca sanirim
İçim gidiyor o agladikca
Hani şöyle uyanık kalsinda az seveyim oynayayim yok çünkü hep aglak
Küçükken bende oyleymisim bana mı cekmis anlamadim
Umarım geçer görsen dudağı titriyorAyy bende oyleyim benimki iki yudum emip birakiyor biberona cok alisti gelmeyince hemen emmeyi birakiyor cok yorucu sagip vermek o cekse daha cok gelecek ama sagdigima razi oluyor boyle olunca emmeye biraksam daha ac kalacak
Benim avent cnm ilk onu tuttu baska emzikle ugrasmadim hic
ALLAH yardimcin olsun cnm aglayan bebek cok zor sabir insallah gececek bu gunler
Insan kiyamiyor hic agladiginj gorunce bi yerde de sinirlerde sabirda tukeniyor hemen gecer ins hep boylemiydi yeni mi oldu atak donemi falan olmasinUmarım geçer görsen dudağı titriyor
Elim kolum çaresiz yorulmasini bekliyorum resmen napsak fayda etmiyor
Sicak su torbasıyla o kisma masaj yap gecer sut birikmiş o kisim tikanmis benim sol gogusum ayni oluyor arada alıştım artik hemen suyla masaj yapiyorum birde ucunu ilik suyla siliyorum bazen ucuda tıkanıyor sıkıyorum bir iki sikmayla aciliyorKızlar tek göğsümün ucuna doğru içinde bilye gibi bişey var çok acıyo dokunamıyorum yardım edin nedir ki bu
Bendede bibs vardi hic birturlu almadi 2 aylik oldugunda aventi aldik verir vermez tuttu bence denemelisin bibs kesin tutar diyorlardı ana sonuc husran oldu oyle kenarda duruyorKızlar süreklı soru soruyorum ama bu sekılde benım gibi aynı donemde aynı seylerı yasayanları bilmek güzel bırbırımıze ne güzel faydamız dokunjyorşimdi de bebişi emziğe alıstırmak ıstıyorum gecelerı en azından dalmasında faydası olur. Philips aventın bı emziği varmıs cok ıyıymıs geçen e bebekte bır kadın dedı ama almadım evde bipslerim vardı diye simdi alsam mı dıyorum kullanan varmı o marka nasıl sizce
Bayagidir böyle doğduktan iki hafta sonra başladı sayılırInsan kiyamiyor hic agladiginj gorunce bi yerde de sinirlerde sabirda tukeniyor hemen gecer ins hep boylemiydi yeni mi oldu atak donemi falan olmasin
Cok fenaymis kolik herhalde dedigin gibi cnm biraz daha buyuyunce duzelir ama zaman gerek sanada sabir tabiBayagidir böyle doğduktan iki hafta sonra başladı sayılır
Canım agladıgında saç kurutma sesi denedin mi? Ben telefonuma indirdim kolik olduğu zamanlar çok iyi geliyorAlerji testi yapmadı hiç cnm bilmiuorum ki
Banada normal gelmedi diyorum doktora gaz ilaci verdi yolluyor
Aynen cnm kolikCok fenaymis kolik herhalde dedigin gibi cnm biraz daha buyuyunce duzelir ama zaman gerek sanada sabir tabi
Hepsini denedim süpürge sesi hoşlanıyor biraz ama ağlama devammCanım agladıgında saç kurutma sesi denedin mi? Ben telefonuma indirdim kolik olduğu zamanlar çok iyi geliyor
Eşim alıp getrdi lc den iki tane. Biri 1.7 diğeri 2.5 tog. 1.7 bana acayip ince geldi iade ettim ben 2.5 luk giydirip üstünü örtmem dedimBende uyku tulumu alacağım lc den ama hangisini alacağıma karar veremedim. 2.8 tog çok kalın mı, hangi aya kadar kullanılabilir acaba? Ben 1.7 olana baktım kışın içine pijamayla yazın zıbınla giydiririm diye düşündüm ama internetten sipariş edeceğim için kestiremedim kalınlığını
2.5 tog nisan mayıs aylarında giydirilebilir mi peki kalın mı gelir o zamanEşim alıp getrdi lc den iki tane. Biri 1.7 diğeri 2.5 tog. 1.7 bana acayip ince geldi iade ettim ben 2.5 luk giydirip üstünü örtmem dedim
Hayır menenjit oldu çocuğun biseyi yokken uzun yolculuk sonrasında hastalanıyor ailesi hast götürdüğünde menenjit tanısı kondu günlerce hast yattı hapşırık temas bunlardan biriyle bulaşmış. Bizi doktorumuz özellikle uyardı kreşe anaokulu döneminde çok riskli çocuklar 2018 yılından beri turkiyede vaka artışı varmış .O yüzden vurdurdumP Pelinimben senin dediğin rota bence menenjit o şekilde bulaşmıyor.damlacık yoluyla bulaşıcı.direk insandan insana yani. şu an ülkemizde aktif menenjit vakası yokmuş. karadenizde en son 6sene önce 1hasta varmış doktorumuz öyle söyledi.
@Kidem34 doktorunuz sizi yönlendirir aşılar konusunda ama rota yaptırmadıysan geç kalmış olabilirsin. menenjitin farklı aşı türleri ve planlaması var. mesela biz 1 yaşında tek doz nimenrix vurduracağız. bexseroyu vurdurmayı düşünmüyorum
Bi daniş istersen yasında tek doz veya 6 aydan sonra da vurulabilirAla ala ciddimi ben hiç duymamıstım ya. Menenjit ne kadaara kadar risk tasıyor kaç yasa kadar olabılırmıs sadece bebekken mı yakalanma riski varmıs? Ben gecıkmıs olabılırım 3.5 aylık oldu yaptırmadım daha