2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım senin bebeğinde alerji olabilir mi hiç bu konuyu düşünmüşmüydünüz bu kadar ağlaması uyulmaması bana normal gelmedi

Aynı şey başıma geldi tırım tırım örtünün altına giriyor popoyu kaydırıyor Uyku tulumu giydirmeye basladm ben 2.8 tog lc den almıştım birtek müslinle kundak yapıyorm kolları okadar
Bende uyku tulumu alacağım lc den ama hangisini alacağıma karar veremedim. 2.8 tog çok kalın mı, hangi aya kadar kullanılabilir acaba? Ben 1.7 olana baktım kışın içine pijamayla yazın zıbınla giydiririm diye düşündüm ama internetten sipariş edeceğim için kestiremedim kalınlığını

Sendeni benım gibi sütünü sagıo verıyorsun? Yazık oluyor sütlere uzuluyorum ısıtıp verıyorum dolaptan. Icmıyor dokuyorum yarım saat sonra axıkıyor tekrardan heba oldu sutler
Ayy bende oyleyim benimki iki yudum emip birakiyor biberona cok alisti gelmeyince hemen emmeyi birakiyor cok yorucu sagip vermek o cekse daha cok gelecek ama sagdigima razi oluyor boyle olunca emmeye biraksam daha ac kalacak

Benim avent cnm ilk onu tuttu baska emzikle ugrasmadim hic

ALLAH yardimcin olsun cnm aglayan bebek cok zor sabir insallah gececek bu gunler

Umarım geçer görsen dudağı titriyor
Elim kolum çaresiz yorulmasini bekliyorum resmen napsak fayda etmiyor

Umarım geçer görsen dudağı titriyor
Elim kolum çaresiz yorulmasini bekliyorum resmen napsak fayda etmiyor
Insan kiyamiyor hic agladiginj gorunce bi yerde de sinirlerde sabirda tukeniyor hemen gecer ins hep boylemiydi yeni mi oldu atak donemi falan olmasin

Kızlar tek göğsümün ucuna doğru içinde bilye gibi bişey var çok acıyo dokunamıyorum yardım edin nedir ki bu
Sicak su torbasıyla o kisma masaj yap gecer sut birikmiş o kisim tikanmis benim sol gogusum ayni oluyor arada alıştım artik hemen suyla masaj yapiyorum birde ucunu ilik suyla siliyorum bazen ucuda tıkanıyor sıkıyorum bir iki sikmayla aciliyor

Bendede bibs vardi hic birturlu almadi 2 aylik oldugunda aventi aldik verir vermez tuttu bence denemelisin bibs kesin tutar diyorlardı ana sonuc husran oldu oyle kenarda duruyor

Alerji testi yapmadı hiç cnm bilmiuorum ki
Banada normal gelmedi diyorum doktora gaz ilaci verdi yolluyor
Canım agladıgında saç kurutma sesi denedin mi? Ben telefonuma indirdim kolik olduğu zamanlar çok iyi geliyor

Eşim alıp getrdi lc den iki tane. Biri 1.7 diğeri 2.5 tog. 1.7 bana acayip ince geldi iade ettim ben 2.5 luk giydirip üstünü örtmem dedim

Hayır menenjit oldu çocuğun biseyi yokken uzun yolculuk sonrasında hastalanıyor ailesi hast götürdüğünde menenjit tanısı kondu günlerce hast yattı hapşırık temas bunlardan biriyle bulaşmış. Bizi doktorumuz özellikle uyardı kreşe anaokulu döneminde çok riskli çocuklar 2018 yılından beri turkiyede vaka artışı varmış .O yüzden vurdurdum

Kizlar 15 şubatta göreve başlayacağım tekrar. Gunde 4 saat öğleye kadar 4 gün olacak çalışma seklim. 1 kez emme ihtiyacı oluyor o saatlerde bebeğimin. Simdi sut biriktirmeye çalışıyorum elimde lansinoh elektrikli var ama çok üşeniyorum ona diye bi de mochi aldim ama ben bu mochiyi ya beceremedim ya da hersey yalanmış cunku her emmesinde takıyorum max 10 ml sut oluyo 1 gun boyunca biriktirdim 90 ml sut oldu. 103 günlük oglum bir öğünde kac ml emiyor acaba tahmini olan var mi ?? Bi de mochi kullanan varsa bana puf nokta soyleyebilir mi benimki etmezken 1 damla bile sut çıkaramıyor cunku.

Bi daniş istersen yasında tek doz veya 6 aydan sonra da vurulabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…