- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
Ben aldim canim simdilik pek sevmedi 10dk ancak duruyorKızlar oyun halısı alan yada benim gibi almayı düşünen var mı?
halı olarak almadım. ahşap olandan aldımKızlar oyun halısı alan yada benim gibi almayı düşünen var mı?
Ay basinda alicm bende e bebekteki indirimi bekliyorumKızlar oyun halısı alan yada benim gibi almayı düşünen var mı?
Canım bunu giydirdiğinde altına neler giydiriyorsunkızlar uyku tulumu kullanması daha kolay ben sunu aldım cok memnunum gece de altını değismiyorum buyuk yapmıyo geceleri Uyku Tulumu - LC WAIKIKI - 69,99 TL bu patıksız ama siz patıklı bakın
Ben aldım.canim . Yavaş yavaş gün de 10 15 dk koyuyorum alışsın diye . Tiny Love nin müzikli bi modelini aldimKızlar oyun halısı alan yada benim gibi almayı düşünen var mı?
Yaa. Benimki gündüz anxa 1 saati bulmuyor uyuması şuan da hala uyanık maalesefAy kızlar bu aralar benim kız gündüz bi acayip oldu, gündüz uykusu azdı zaten normalde, bugün zıvanadan çıktı toplamda 50 dk uyudu gün boyu, o da parça parçasizinkiler nasıl acaba ?
Sendeni benım gibi sütünü sagıo verıyorsun? Yazık oluyor sütlere uzuluyorum ısıtıp verıyorum dolaptan. Icmıyor dokuyorum yarım saat sonra axıkıyor tekrardan heba oldu sutlercnım aynı durumdayız emmıyo biberonu ben de bekleyıp bı saat sonra tekrar yenısını yapıp verıyorum 2 haftadır aynı sey ben de acaba sutum arttı tok mu dedım anlamadım kı artmamıstır da muhtemelen bu aylarda meme reddi biberon reddi oluyor dedi dr muz ac kalıyo ama resmen
Neyi:)Teşekkür ederim kızlar bende takip edeyim indirimde alayım hemenseviyorum sizi
Ala ala ciddimi ben hiç duymamıstım ya. Menenjit ne kadaara kadar risk tasıyor kaç yasa kadar olabılırmıs sadece bebekken mı yakalanma riski varmıs? Ben gecıkmıs olabılırım 3.5 aylık oldu yaptırmadım dahaÖnemliymiş canım arap ülkelerinden yayılan bi virüsmus.Biz hepsini yaptıracağız doktorunla görüş bi istersen belki daha az dozajı tavsiye eder.Bizim akrabamızın bebeği geçtiğimiz yaz menenjite yakalandı aşısızmis zor atlattı. Ve bulaştığı yerinde mola yerlerindeki dinlenme tesisinden şüphelenmişler
bizim ki hava kararır kararmaz yatak odasına geçip uyumak için ağlamaya başlıyor zar zor 7 buçuğa kadar tutmaya çalısıyoruz, ben de onunla uyuyorum tavuk gibiKızlar siz bu uyku düzenini nasıl sağladınız bizim bir günümüz diğerini tutmuyor gündüz uykularıda gece uykularıda hep farklı saatlerde. Bide biz gece 12 gibi yatak odasına geçiyoruz ondan önce uyuduğunda salonda yanımızda oluyor yanlış mı yapıyorum.Hala odada tek bırakamıyoruz yani 9-10 gibi yatak odasına yatırsam benimde başında beklemem gerekecek
Benim de evde bibsler var, bakkal emziği de aldık ucuzlardan wee baby hiç birini almıyor. Aventin hangi modeli acaba o emzik? Tutacağını bilsem feda olsun da kullanmayacağı şeyleri almaktan gına geldiKızlar süreklı soru soruyorum ama bu sekılde benım gibi aynı donemde aynı seylerı yasayanları bilmek güzel bırbırımıze ne güzel faydamız dokunjyorşimdi de bebişi emziğe alıstırmak ıstıyorum gecelerı en azından dalmasında faydası olur. Philips aventın bı emziği varmıs cok ıyıymıs geçen e bebekte bır kadın dedı ama almadım evde bipslerim vardı diye simdi alsam mı dıyorum kullanan varmı o marka nasıl sizce
Oyun halısı canımNeyi:)
Kızımda oğlumda direkt aventi tuttu hiç diğer emziklere bulaşmadım ben memnunumKızlar süreklı soru soruyorum ama bu sekılde benım gibi aynı donemde aynı seylerı yasayanları bilmek güzel bırbırımıze ne güzel faydamız dokunjyorşimdi de bebişi emziğe alıstırmak ıstıyorum gecelerı en azından dalmasında faydası olur. Philips aventın bı emziği varmıs cok ıyıymıs geçen e bebekte bır kadın dedı ama almadım evde bipslerim vardı diye simdi alsam mı dıyorum kullanan varmı o marka nasıl sizce