Aynı şey başıma geldi tırım tırım örtünün altına giriyor popoyu kaydırıyorAy kizlaaaar bizimde 2 kere başımıza geldi gece sesi geldi uyanma sesi ıh tıs aglamayla karışık derinden boyle
uykum çok hafif fırladım ki orttugum örtünün altına girmiş alnı görünüyor deliriyordum bir firlattim örtüyü terlememiş heralde yeni yeni kendini kaydırmış denk geldi bi şekilde kaydı sandim sonraki gün tümden girmiş ödüm patladı artık vücudunu hareket ettirince korkulur oldu kollar dışında bırakıyorum ben şimdi kendi kayarken örtüyü de alıp kaymış oluyor
Koltuğa felan hiç bırakmam da hanı bırakacak olsak da bırakılmaz olmuş artık poposunu kaldıra kaldıra gidiyor yerdede
Bazı bebeklere sünnet yarıyor gerçektenSünnetten snra bir uykuya düştü acaba calpol uyku yaparmı normalde benmkini töbe uyutamazdm
Peki üstünü örtüyor musun bunu giydirince ?kızlar uyku tulumu kullanması daha kolay ben sunu aldım cok memnunum gece de altını değismiyorum buyuk yapmıyo geceleri Uyku Tulumu - LC WAIKIKI - 69,99 TL bu patıksız ama siz patıklı bakın
Canim biraz kuculdu ama halen varNe yaptınız acaba şu an aynısı bende oldu da merak ettim
bazen ayaklarına doğru bi battaniye atıyorumPeki üstünü örtüyor musun bunu giydirince ?
Canım eviniz kaç derece? 2.8 togg tabloda bakıyorum 24 derecenin karşısında bişey yok. Ne giydiriyorsun bunun içine?kızlar uyku tulumu kullanması daha kolay ben sunu aldım cok memnunum gece de altını değismiyorum buyuk yapmıyo geceleri Uyku Tulumu - LC WAIKIKI - 69,99 TL bu patıksız ama siz patıklı bakın
aventinki uyumlu içinden aparat çıkıyor makinanın direk ona takılıyor. baby plus da uyar bence.Kızlar e bebek Şubat indirimleri başlamış.._seastar_ ben şimdi lansinoh elektrikli süt sağma makinesini alcagım da süt kabı olarak baby Plus un kapları makineye uyumlu mu ? Yani direkt kabı makineye takıp sağım yapabilir miyim ? Sonra buzluğa atarım
Avent in saklama kapları mı ?aventinki uyumlu içinden aparat çıkıyor makinanın direk ona takılıyor. baby plus da uyar bence.
ewtAvent in saklama kapları mı ?
Parasetamol uyku yapıyorSünnetten snra bir uykuya düştü acaba calpol uyku yaparmı normalde benmkini töbe uyutamazdm
Mastit olmasın?Kızlar tek göğsümün ucuna doğru içinde bilye gibi bişey var çok acıyo dokunamıyorum yardım edin nedir ki bu
Mastit tüm göğüste olur diye biliyordum böyle kitle gibi oluyorsa eyvah mastit oldumMastit olmasın?
beyaz renkte mi? Süt bezesi gibi? Öyleyse sütkabarcığı o.Kızlar tek göğsümün ucuna doğru içinde bilye gibi bişey var çok acıyo dokunamıyorum yardım edin nedir ki bu
Kitle gibi olur canım kızarıklık varmı göğüste ateş yanma ağrı ?Mastit tüm göğüste olur diye biliyordum böyle kitle gibi oluyorsa eyvah mastit oldumçok acıyor zonkluyor
Bizde kestik süt ürünlerini bizde zaten hafif mukus vardi oda gecmiyor dedigin gibi ama zor geçermiş mukusKolları dışarı çıkarma olayı en mantıklısı aslında ama benim kız kundaksız 5 dk anca uyuyor hemen uyandırıyor kendini elleriyle. Sen yorgan gibi olan uyku tulumları dan baktın herhalde benim gördüğüklerim çok inceydi pamuklu
Alerji var mı yok mu bilmiyoruz. Doktor olabilir bi dene süt ürünlerini kesmeyi dedi ama mukus hala kesilmedi. Ben de diyorum ki acaba boşu boşuna mı tüketmiyorum süt ürünü
Ben de battaniyenin altında buldum birkaç kez aklım çıktı gece uyku haram oldu sürekli kontrol etmekten. Ama arkadaşların dedikleri çok mantıklı geldi bana ya kolları dışarda bırakacağız ya da ikiye katlayıp arasına koyacağız.
Ay maşallah size nazar değmesin darısı bizlerin başına inşallah zaman geçtikçe bizim de otursun. Ben de e bebek ten aldığım fermuarlı kundağı kullanıyorum ama ince tabi üstüne de battaniye örtünce korkuyodum ama burdaki tavsiyeleri uygulayacağım artık. Benimki elleri kundaklanmadan 5 dakika anca uyuyor
Günaydın canım dediğin aklıma gelmemişti çok sağol tavsiye için. Tulum alana kadar ikiye katlayıp koyacağım içine bebeğimi . Aklım çıkıyor yoksa nefessiz kalacak diye Allah korusun
ins benimkide düzelir yaCNm elektrik supurgesi sesi actigimda sakinlesti benimkide arada kiyamet kopariyor oyle sakinlestiriyorum
Gecti cnm 4.ayina 10gun kaldi
6gibi falan uyanip yeyip tekrar 9a 10a kadar uyuyor tabi arada uyumadigi ve 4te falanda kalktigi oluyor degisiyor bu ara ozellikle
Benimkide oyleydi simdi duzeldi cnm anlamiyorum bile bazen yaptigini
Yok cnm emzikle daliyor