Bende menenjiti yaptirdim 4 dozmuş, bacagi apse yapti sipamin 1 hafta oldu hala geçmedi sisligi. Sizde oldu mu oyle yoksa yapan hemşir in beceriksizliği mi?Hayır menenjit oldu çocuğun biseyi yokken uzun yolculuk sonrasında hastalanıyor ailesi hast götürdüğünde menenjit tanısı kondu günlerce hast yattı hapşırık temas bunlardan biriyle bulaşmış. Bizi doktorumuz özellikle uyardı kreşe anaokulu döneminde çok riskli çocuklar 2018 yılından beri turkiyede vaka artışı varmış .O yüzden vurdurdum
Gevmis olsun canım.Bizim doktor yaptı herhangi bi yan etkisi olmadı ateş düşürücü ver ağır bi asi demişti ama vermedim ateş-i en yüksek 37.3 oldu üstünü hafiflettim düştü .Ne sislik ne ates cok sükûr. Bi uyku hali ve halsizlik oldu o gün sadece.Bende menenjiti yaptirdim 4 dozmuş, bacagi apse yapti sipamin 1 hafta oldu hala geçmedi sisligi. Sizde oldu mu oyle yoksa yapan hemşir in beceriksizliği mi?
Alerji yönünden değerlendirin bu yıl doğan çocuklarda çok fazla alerji var kızlar en büyük belirtilerden biri de gece saatlerce sabahlara kadar süren sancı ve ağlamalar zaten eğer alerjisi varsa verilen mamalar ve bizim yediklerimiz acı çekmesine neden oluyorBayagidir böyle doğduktan iki hafta sonra başladı sayılır
Ben içine atlet altına incecik ayaklı pijama giydirip bu uyku tulumunu giydiriyorm 2.8 tog hiçbişe örtmüyormCanım bunu giydirdiğinde altına neler giydiriyorsun
Nasıl uyutuyorsunuz yönteminiz nedirbizim ki hava kararır kararmaz yatak odasına geçip uyumak için ağlamaya başlıyor zar zor 7 buçuğa kadar tutmaya çalısıyoruz, ben de onunla uyuyorum tavuk gibiyalnızz bırakmaya korkuyorum öksürür kusar boğulur diye. sonra 22:00, 01:00, 04:00 te alarm kurmuş gibi emmeye uyanıyor. 8 civarı yeni güne başlıyor. Hava aydınlanınca perdeleri açıyorum. Geceyi gündüzü bu şekilde öğrendi.
Benim oglumda kolik canım akşamları kriz geliyor dedigin gibi anca kendi bayılıp uyuyor en son memede her yolu denedk en son bir tane hamak gibi bir salıncak beşik aldm braz rahatladı sallandıkcaHepsini denedim süpürge sesi hoşlanıyor biraz ama ağlama devamm
Bence kalın gelebilir baya yorganımsı2.5 tog nisan mayıs aylarında giydirilebilir mi peki kalın mı gelir o zaman
Canım 90 günlük bebege ek gıda için erkwn deglmi ağır gelmiştir yaAlerji diyince çok büyük ciddi alerjiler geliyor akla ama öyle değil intolerans gibi düşünün ilk aylar inek sütü ve mamalardaki inek sütü proteinini sindiremiyor o yüzden kabızlık ishal ve sanci oluyor uzak durmak gerekiyor
Biz epeydir rahatlamıştık dün 90 günlük olduk ve elma püresi verdim 2 çay kaşığı dolusu kadar az az verdim kendim cam rendede pure yapıp çok huzursuz etti bizimde çok zor geçti gece
Bence marta kadae kullanılır canımBende uyku tulumu alacağım lc den ama hangisini alacağıma karar veremedim. 2.8 tog çok kalın mı, hangi aya kadar kullanılabilir acaba? Ben 1.7 olana baktım kışın içine pijamayla yazın zıbınla giydiririm diye düşündüm ama internetten sipariş edeceğim için kestiremedim kalınlığını
Benimki gündüz ve akşam geceye kadar zirzirAlerji yönünden değerlendirin bu yıl doğan çocuklarda çok fazla alerji var kızlar en büyük belirtilerden biri de gece saatlerce sabahlara kadar süren sancı ve ağlamalar zaten eğer alerjisi varsa verilen mamalar ve bizim yediklerimiz acı çekmesine neden oluyor
Annemde ev hamağı yapti zerre umruna değil ancak yorulana bayılan kadar ağlıyorBen içine atlet altına incecik ayaklı pijama giydirip bu uyku tulumunu giydiriyorm 2.8 tog hiçbişe örtmüyorm
Nasıl uyutuyorsunuz yönteminiz nedir
Benim oglumda kolik canım akşamları kriz geliyor dedigin gibi anca kendi bayılıp uyuyor en son memede her yolu denedk en son bir tane hamak gibi bir salıncak beşik aldm braz rahatladı sallandıkca
Bence kalın gelebilir baya yorganımsı
Canım 90 günlük bebege ek gıda için erkwn deglmi ağır gelmiştir ya
Rengini bilmiyorum canım içerde dokununca elime geliyor. Hala var top gbii bişey ama uyuyup uyanınca ağrısı hafifledi. TeşekkürlerO
beyaz renkte mi? Süt bezesi gibi? Öyleyse sütkabarcığı o.
Tam kitlenin olduğu yerde hafif kızarıklık vardı canım . Duşa girdim emzirdim rahatlamadı. Uyuyup uyanınca rahatladı biraz şükür. TeşekkürlerKitle gibi olur canım kızarıklık varmı göğüste ateş yanma ağrı ?
Benim de sol göğsüm canım ilk defa yaşayınca çok korktum ilerler de çocuğumu emziremem diyeSicak su torbasıyla o kisma masaj yap gecer sut birikmiş o kisim tikanmis benim sol gogusum ayni oluyor arada alıştım artik hemen suyla masaj yapiyorum birde ucunu ilik suyla siliyorum bazen ucuda tıkanıyor sıkıyorum bir iki sikmayla aciliyor
Bende randevu aldım Dr a gideceğim inşallahCanim biraz kuculdu ama halen var
ben oğlum doğduğundam beri kullanıyorum mochi. sıkıp vakumluyorum göğüs ucunu. ort 50cc alıyorum tek göğüsten. ben çok memnunum..Kizlar 15 şubatta göreve başlayacağım tekrar. Gunde 4 saat öğleye kadar 4 gün olacak çalışma seklim. 1 kez emme ihtiyacı oluyor o saatlerde bebeğimin. Simdi sut biriktirmeye çalışıyorum elimde lansinoh elektrikli var ama çok üşeniyorum ona diye bi de mochi aldim ama ben bu mochiyi ya beceremedim ya da hersey yalanmış cunku her emmesinde takıyorum max 10 ml sut oluyo 1 gun boyunca biriktirdim 90 ml sut oldu. 103 günlük oglum bir öğünde kac ml emiyor acaba tahmini olan var mi ?? Bi de mochi kullanan varsa bana puf nokta soyleyebilir mi benimki etmezken 1 damla bile sut çıkaramıyor cunku.
yapılıyor farklı aşı markaları var hepsini doktorlar değişik bir planlama ile vuruyor. biz 1yaşta tek doz nimenrix vurulucaz. sonra bexsero ama ben bexseroyo vurdurup vurdurmama konusunda karar vermedimKızlar menenjit 9 aydan büyük olanlara yapılmıyor mu yanlış mı biliyorum gecmi kaldık
başka doktor bul cnm beklemen hata artıkBenimki gündüz ve akşam geceye kadar zirzir
Doktora dedim sallamadi poff
Farabiye gidecem cnm birde onu deyenecegim bukadar ağlaması normal degil bencedebaşka doktor bul cnm beklemen hata artık
Erken degil mi ek gıda için canım bence anne sütü yada mama yeterli gerisi rahatsız eder diye düşünüyorumAlerji diyince çok büyük ciddi alerjiler geliyor akla ama öyle değil intolerans gibi düşünün ilk aylar inek sütü ve mamalardaki inek sütü proteinini sindiremiyor o yüzden kabızlık ishal ve sanci oluyor uzak durmak gerekiyor
Biz epeydir rahatlamıştık dün 90 günlük olduk ve elma püresi verdim 2 çay kaşığı dolusu kadar az az verdim kendim cam rendede pure yapıp çok huzursuz etti bizimde çok zor geçti gece
Ay ne bilim canım çok da az verdim aslında pişman da oldum huzursuzluğu ondan mi oldu diye bizim doktor 4. Ayda kilo alımı durumuna göre yavaşlarsa ek gıdaya başlıcaz dedi sebze çorbası şeklinde mama yok bende az verince çok sevdi azıcık azıcık verdimugurbocuuu çok erken vermişsin elmayı ama. neden acele ettin ki?