2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende menenjiti yaptirdim 4 dozmuş, bacagi apse yapti sipamin 1 hafta oldu hala geçmedi sisligi. Sizde oldu mu oyle yoksa yapan hemşir in beceriksizliği mi?

Bende menenjiti yaptirdim 4 dozmuş, bacagi apse yapti sipamin 1 hafta oldu hala geçmedi sisligi. Sizde oldu mu oyle yoksa yapan hemşir in beceriksizliği mi?
Gevmis olsun canım.Bizim doktor yaptı herhangi bi yan etkisi olmadı ateş düşürücü ver ağır bi asi demişti ama vermedim ateş-i en yüksek 37.3 oldu üstünü hafiflettim düştü .Ne sislik ne ates cok sükûr. Bi uyku hali ve halsizlik oldu o gün sadece.

Bayagidir böyle doğduktan iki hafta sonra başladı sayılır
Alerji yönünden değerlendirin bu yıl doğan çocuklarda çok fazla alerji var kızlar en büyük belirtilerden biri de gece saatlerce sabahlara kadar süren sancı ve ağlamalar zaten eğer alerjisi varsa verilen mamalar ve bizim yediklerimiz acı çekmesine neden oluyor

Alerji diyince çok büyük ciddi alerjiler geliyor akla ama öyle değil intolerans gibi düşünün ilk aylar inek sütü ve mamalardaki inek sütü proteinini sindiremiyor o yüzden kabızlık ishal ve sanci oluyor uzak durmak gerekiyor
Biz epeydir rahatlamıştık dün 90 günlük olduk ve elma püresi verdim 2 çay kaşığı dolusu kadar az az verdim kendim cam rendede pure yapıp çok huzursuz etti bizimde çok zor geçti gece

Canım bunu giydirdiğinde altına neler giydiriyorsun
Ben içine atlet altına incecik ayaklı pijama giydirip bu uyku tulumunu giydiriyorm 2.8 tog hiçbişe örtmüyorm
Nasıl uyutuyorsunuz yönteminiz nedir
Hepsini denedim süpürge sesi hoşlanıyor biraz ama ağlama devamm
Benim oglumda kolik canım akşamları kriz geliyor dedigin gibi anca kendi bayılıp uyuyor en son memede her yolu denedk en son bir tane hamak gibi bir salıncak beşik aldm braz rahatladı sallandıkca
2.5 tog nisan mayıs aylarında giydirilebilir mi peki kalın mı gelir o zaman
Bence kalın gelebilir baya yorganımsı
Canım 90 günlük bebege ek gıda için erkwn deglmi ağır gelmiştir ya

Bence marta kadae kullanılır canım

Benimki gündüz ve akşam geceye kadar zirzir
Doktora dedim sallamadi poff

Annemde ev hamağı yapti zerre umruna değil ancak yorulana bayılan kadar ağlıyor

O

beyaz renkte mi? Süt bezesi gibi? Öyleyse sütkabarcığı o.
Rengini bilmiyorum canım içerde dokununca elime geliyor. Hala var top gbii bişey ama uyuyup uyanınca ağrısı hafifledi. Teşekkürler
Kitle gibi olur canım kızarıklık varmı göğüste ateş yanma ağrı ?
Tam kitlenin olduğu yerde hafif kızarıklık vardı canım . Duşa girdim emzirdim rahatlamadı. Uyuyup uyanınca rahatladı biraz şükür. Teşekkürler
Benim de sol göğsüm canım ilk defa yaşayınca çok korktum ilerler de çocuğumu emziremem diye ben de duşta masaj yaptım geçmedi hemen ama uyuyunca rahatlamış biraz . Dediğnini de yaparım teşekkürler

Kızlar menenjit 9 aydan büyük olanlara yapılmıyor mu yanlış mı biliyorum gecmi kaldık

ben oğlum doğduğundam beri kullanıyorum mochi. sıkıp vakumluyorum göğüs ucunu. ort 50cc alıyorum tek göğüsten. ben çok memnunum..

Kızlar menenjit 9 aydan büyük olanlara yapılmıyor mu yanlış mı biliyorum gecmi kaldık
yapılıyor farklı aşı markaları var hepsini doktorlar değişik bir planlama ile vuruyor. biz 1yaşta tek doz nimenrix vurulucaz. sonra bexsero ama ben bexseroyo vurdurup vurdurmama konusunda karar vermedim

Eklentiler

• IMG_20201126_161419.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 39
Benim dr yapcaz dedi bizde aldik yaptirdik başka bi bilgim yok malesef eczacı 4 doz demis eşime rota ve menenjiti aybi gun yaptilar. Ama sizin dr gerek yok diyosa yaptırmayın bacagi sis hala kuzunun

Erken degil mi ek gıda için canım bence anne sütü yada mama yeterli gerisi rahatsız eder diye düşünüyorum

ugurbocuuu çok erken vermişsin elmayı ama. neden acele ettin ki?
Ay ne bilim canım çok da az verdim aslında pişman da oldum huzursuzluğu ondan mi oldu diye bizim doktor 4. Ayda kilo alımı durumuna göre yavaşlarsa ek gıdaya başlıcaz dedi sebze çorbası şeklinde mama yok bende az verince çok sevdi azıcık azıcık verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…