2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay kızlar bu aralar benim kız gündüz bi acayip oldu, gündüz uykusu azdı zaten normalde, bugün zıvanadan çıktı toplamda 50 dk uyudu gün boyu, o da parça parça 💁‍♀️💁‍♀️ sizinkiler nasıl acaba ?

Kızlar oyun halısı alan yada benim gibi almayı düşünen var mı?
Canım ben ana kucağına yatırıp bu ahşap ürünü kullanıyorum herşeyi asıyorum ilgisini çeken 7554D30E-5DFC-49E0-94F1-70FF2B9A380C.png

Ay kızlar bu aralar benim kız gündüz bi acayip oldu, gündüz uykusu azdı zaten normalde, bugün zıvanadan çıktı toplamda 50 dk uyudu gün boyu, o da parça parça 💁‍♀️💁‍♀️ sizinkiler nasıl acaba ?
Yaa. Benimki gündüz anxa 1 saati bulmuyor uyuması şuan da hala uyanık maalesef

cnım aynı durumdayız emmıyo biberonu ben de bekleyıp bı saat sonra tekrar yenısını yapıp verıyorum 2 haftadır aynı sey ben de acaba sutum arttı tok mu dedım anlamadım kı artmamıstır da muhtemelen bu aylarda meme reddi biberon reddi oluyor dedi dr muz ac kalıyo ama resmen
Sendeni benım gibi sütünü sagıo verıyorsun? Yazık oluyor sütlere uzuluyorum ısıtıp verıyorum dolaptan. Icmıyor dokuyorum yarım saat sonra axıkıyor tekrardan heba oldu sutler

Önemliymiş canım arap ülkelerinden yayılan bi virüsmus.Biz hepsini yaptıracağız doktorunla görüş bi istersen belki daha az dozajı tavsiye eder.Bizim akrabamızın bebeği geçtiğimiz yaz menenjite yakalandı aşısızmis zor atlattı. Ve bulaştığı yerinde mola yerlerindeki dinlenme tesisinden şüphelenmişler
Ala ala ciddimi ben hiç duymamıstım ya. Menenjit ne kadaara kadar risk tasıyor kaç yasa kadar olabılırmıs sadece bebekken mı yakalanma riski varmıs? Ben gecıkmıs olabılırım 3.5 aylık oldu yaptırmadım daha

Kızlar süreklı soru soruyorum ama bu sekılde benım gibi aynı donemde aynı seylerı yasayanları bilmek güzel bırbırımıze ne güzel faydamız dokunjyor 😊 şimdi de bebişi emziğe alıstırmak ıstıyorum gecelerı en azından dalmasında faydası olur. Philips aventın bı emziği varmıs cok ıyıymıs geçen e bebekte bır kadın dedı ama almadım evde bipslerim vardı diye simdi alsam mı dıyorum kullanan varmı o marka nasıl sizce

Kızlar siz bu uyku düzenini nasıl sağladınız bizim bir günümüz diğerini tutmuyor gündüz uykularıda gece uykularıda hep farklı saatlerde. Bide biz gece 12 gibi yatak odasına geçiyoruz ondan önce uyuduğunda salonda yanımızda oluyor yanlış mı yapıyorum.Hala odada tek bırakamıyoruz yani 9-10 gibi yatak odasına yatırsam benimde başında beklemem gerekecek
bizim ki hava kararır kararmaz yatak odasına geçip uyumak için ağlamaya başlıyor zar zor 7 buçuğa kadar tutmaya çalısıyoruz, ben de onunla uyuyorum tavuk gibi😃 yalnızz bırakmaya korkuyorum öksürür kusar boğulur diye. sonra 22:00, 01:00, 04:00 te alarm kurmuş gibi emmeye uyanıyor. 8 civarı yeni güne başlıyor. Hava aydınlanınca perdeleri açıyorum. Geceyi gündüzü bu şekilde öğrendi.

Kızlar süreklı soru soruyorum ama bu sekılde benım gibi aynı donemde aynı seylerı yasayanları bilmek güzel bırbırımıze ne güzel faydamız dokunjyor 😊 şimdi de bebişi emziğe alıstırmak ıstıyorum gecelerı en azından dalmasında faydası olur. Philips aventın bı emziği varmıs cok ıyıymıs geçen e bebekte bır kadın dedı ama almadım evde bipslerim vardı diye simdi alsam mı dıyorum kullanan varmı o marka nasıl sizce
Benim de evde bibsler var, bakkal emziği de aldık ucuzlardan wee baby hiç birini almıyor. Aventin hangi modeli acaba o emzik? Tutacağını bilsem feda olsun da kullanmayacağı şeyleri almaktan gına geldi

Kızlar bebeğimin kusmuğunda balgam vardı, dün ve önceki gün birer kere çıktı. Ne anlama geliyor bilen var mı?

Kızımda oğlumda direkt aventi tuttu hiç diğer emziklere bulaşmadım ben memnunum

Kızlar benimki uyumuyor gaz sorunu çok
Hiç bir ilaç fayda etmiyor kakasini yapamıyor her gündüz uyanık zaten
Akşamda geceye kadar hergun kolik ağlama saatleri var
Artık kafamın ici zonkluyor doktorumunda sağolsun umruna değil
Kafam sisti iyice tahammülüm azalıyor
Her akşam 7den 11e kadar düşünün aglayan bebeginiz var
Ve ancak kendisi yorulunca uyuyor
Ağlamaktan bikinca sanirim
İçim gidiyor o agladikca
Hani şöyle uyanık kalsinda az seveyim oynayayim yok çünkü hep aglak
Küçükken bende oyleymisim bana mı cekmis anlamadim

P Pelinimben senin dediğin rota bence menenjit o şekilde bulaşmıyor.damlacık yoluyla bulaşıcı.direk insandan insana yani. şu an ülkemizde aktif menenjit vakası yokmuş. karadenizde en son 6sene önce 1hasta varmış doktorumuz öyle söyledi.
K Kidem34 doktorunuz sizi yönlendirir aşılar konusunda ama rota yaptırmadıysan geç kalmış olabilirsin. menenjitin farklı aşı türleri ve planlaması var. mesela biz 1 yaşında tek doz nimenrix vurduracağız. bexseroyu vurdurmayı düşünmüyorum

X