- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Erken canım evet mama vs hiç vermiyorum sadece anne sütüyle gidiyoruz çok şükür 2 çay kaşığı kadar toplamda verdim huzursuz olunca çok pişman da oldum ama önceki gece de çok huzursuzdu o yüzden ayrım yapamadım aslında tam elma mi huzursuz etti genel huzursuzluğu mu diyeErken degil mi ek gıda için canım bence anne sütü yada mama yeterli gerisi rahatsız eder diye düşünüyorum
Hazmı zorlaştırmıştır. Zaten bir daha vermezsin herhalde daha minnacık bunlar yaa nasıl yutsun heleErken canım evet mama vs hiç vermiyorum sadece anne sütüyle gidiyoruz çok şükür 2 çay kaşığı kadar toplamda verdim huzursuz olunca çok pişman da oldum ama önceki gece de çok huzursuzdu o yüzden ayrım yapamadım aslında tam elma mi huzursuz etti genel huzursuzluğu mu diye
Sicak su torbasiyla masaj sonra elinle yumrukla yukardan asagiya masaj ucunu dedigim gibi e son bebişi emziriyorsun yine acilmiyirsa sagman gerekecek gecen benim fena tikanmisti oyle olmamisti arastirdim canim baya en son boyle yintem buldum sonra acilinca baya rahatladimRengini bilmiyorum canım içerde dokununca elime geliyor. Hala var top gbii bişey ama uyuyup uyanınca ağrısı hafifledi. Teşekkürler
Tam kitlenin olduğu yerde hafif kızarıklık vardı canım . Duşa girdim emzirdim rahatlamadı. Uyuyup uyanınca rahatladı biraz şükür. Teşekkürler
Benim de sol göğsüm canım ilk defa yaşayınca çok korktum ilerler de çocuğumu emziremem diyeben de duşta masaj yaptım geçmedi hemen ama uyuyunca rahatlamış biraz . Dediğnini de yaparım teşekkürler
Canim normalde sütün nasıl, yani elektrikli ile ne kadar çıkıyor? Ben de mochi aldım, benim çok fazla sütüm yok, ondan mi bilmiyorum bende de aynı max 20 cc çıkartıyor mochi, o da dediğim gibi max. Yani.Kizlar 15 şubatta göreve başlayacağım tekrar. Gunde 4 saat öğleye kadar 4 gün olacak çalışma seklim. 1 kez emme ihtiyacı oluyor o saatlerde bebeğimin. Simdi sut biriktirmeye çalışıyorum elimde lansinoh elektrikli var ama çok üşeniyorum ona diye bi de mochi aldim ama ben bu mochiyi ya beceremedim ya da hersey yalanmış cunku her emmesinde takıyorum max 10 ml sut oluyo 1 gun boyunca biriktirdim 90 ml sut oldu. 103 günlük oglum bir öğünde kac ml emiyor acaba tahmini olan var mi ?? Bi de mochi kullanan varsa bana puf nokta soyleyebilir mi benimki etmezken 1 damla bile sut çıkaramıyor cunku.
Ben aldım bondigo oyun halısı ama şimdilik çok kısa süre duruyor ağlıyor sonra. Kucağa alıştı hep gezmek istiyor evin içinde birazda ondanKızlar oyun halısı alan yada benim gibi almayı düşünen var mı?
Dün gece benim kızımda 8 de uyudu sabah 09:30’a kadar. İlk defa gece uykusuna bu kadar erken başladı. Gece tabi 3-4 kez emmek için kalktı ama geri uyudu hemen inşallah düzene girer artık ya düzensizlikde insanı çok yoruyorbizim ki hava kararır kararmaz yatak odasına geçip uyumak için ağlamaya başlıyor zar zor 7 buçuğa kadar tutmaya çalısıyoruz, ben de onunla uyuyorum tavuk gibiyalnızz bırakmaya korkuyorum öksürür kusar boğulur diye. sonra 22:00, 01:00, 04:00 te alarm kurmuş gibi emmeye uyanıyor. 8 civarı yeni güne başlıyor. Hava aydınlanınca perdeleri açıyorum. Geceyi gündüzü bu şekilde öğrendi.
Canım bende tam düzgün kullanamıyorum halen vakumu iyi ayarlamak gerekiyor benim vakum hemen bozuluyor göğsümde. Birde göğüs ucun tam ortada kalacak kenarlara değmeyecek onu da ayarlayamıyorum her zaman çünkü değiyor o zaman göğüs ucu kapandığı için yeterli süt gelmiyor. Ben bunlara dikkat etmeye başlayınca biraz daha arttı sağdığım süt. Benim sütüm çok yok ben genelde geceleri kullanıyorum o zaman doluyor 50-60 ml çıkıyor. gündüz zaten sık sık emdiği için kullanmıyorum.İlk zamanlar gündüz takıyordum senin dediğin gibi çok az çıkıyorduKizlar 15 şubatta göreve başlayacağım tekrar. Gunde 4 saat öğleye kadar 4 gün olacak çalışma seklim. 1 kez emme ihtiyacı oluyor o saatlerde bebeğimin. Simdi sut biriktirmeye çalışıyorum elimde lansinoh elektrikli var ama çok üşeniyorum ona diye bi de mochi aldim ama ben bu mochiyi ya beceremedim ya da hersey yalanmış cunku her emmesinde takıyorum max 10 ml sut oluyo 1 gun boyunca biriktirdim 90 ml sut oldu. 103 günlük oglum bir öğünde kac ml emiyor acaba tahmini olan var mi ?? Bi de mochi kullanan varsa bana puf nokta soyleyebilir mi benimki etmezken 1 damla bile sut çıkaramıyor cunku.
Hazmı zorlaştırmıştır. Zaten bir daha vermezsin herhalde daha minnacık bunlar yaa nasıl yutsun hele
Canim bizim de aglama sorunumuz vardi hep gaz zannettik allahim ne masajlar kollarda gezdirmeye.. meğerse uyuyamadigi icin ağlıyormuş.. gun içinde mutlaka 1.5 _2 saate bir uyut ama nasil unutursan uyut.. ayakta sallama, memede uyutmq ne olursa olsun ve yarim saatten önce kalkarsa bor daha dene .. yorgunlukları aksam tavan yapıyor ondan da aflayabiliyorlar aynı da bi yeri açıyormuş gibi agliyor.. vi dene istersen. 2 saatten fazla ayakta kalmayacak şekilde ayarla mutlaka uyutAynen cnm kolik
Hep aynı saatler
Görsen çok zor mahvediyor bizi
Evet uyudukça uyuyor bebekler uyumadıkça da uyumuyor ve huzursuzlukları çok artıyorCanim bizim de aglama sorunumuz vardi hep gaz zannettik allahim ne masajlar kollarda gezdirmeye.. meğerse uyuyamadigi icin ağlıyormuş.. gun içinde mutlaka 1.5 _2 saate bir uyut ama nasil unutursan uyut.. ayakta sallama, memede uyutmq ne olursa olsun ve yarim saatten önce kalkarsa bor daha dene .. yorgunlukları aksam tavan yapıyor ondan da aflayabiliyorlar aynı da bi yeri açıyormuş gibi agliyor.. vi dene istersen. 2 saatten fazla ayakta kalmayacak şekilde ayarla mutlaka uyut
eğer mama yoksa acele etme çok çok erken daha. bak kızımda meme+mama gidiyorduk 4.5ayını geçince tadımlara başladık işe başlıcam diye acele ettim. 6da bir öğün çorba yiyordu. 3ay çok erken bence verme elma da olsa. bir de alerjik seninki farklı tepki vermesin vücut. oğlanda da 5.5ayına doğru başlıcam Allah izin verirse tadımlaraAy ne bilim canım çok da az verdim aslında pişman da oldum huzursuzluğu ondan mi oldu diye bizim doktor 4. Ayda kilo alımı durumuna göre yavaşlarsa ek gıdaya başlıcaz dedi sebze çorbası şeklinde mama yok bende az verince çok sevdi azıcık azıcık verdim
7.5 lg 61cm tam 23ocak ölçümümüz. 87günlüktüKızlar bizim salı çarşamba tartı günümüz 3. Ay tartısı
3. Ayı bitenler bu ay kac gr almışlar yazar mısınız boy kilo olcumleriniz nasil
Canim tracynin kitabonda 2 cay kaşığını 6 aylik bir bebek için bir öğün olarak yazıyor.. ben de şaşırdım dedim ne kadar az.. acaba ceviri hatası mi diye .. 6 aylik çocuğun tek öğünü ise doğruysa çok fazla gelmiştir kuzuyaErken canım evet mama vs hiç vermiyorum sadece anne sütüyle gidiyoruz çok şükür 2 çay kaşığı kadar toplamda verdim huzursuz olunca çok pişman da oldum ama önceki gece de çok huzursuzdu o yüzden ayrım yapamadım aslında tam elma mi huzursuz etti genel huzursuzluğu mu diye
farabi bizim doktorumuz da. ben çok memnunum. çok ilaç meraklısı bir doktor değil. seviyorum benFarabiye gidecem cnm birde onu deyenecegim bukadar ağlaması normal degil bencede
öğün için az 6 aylık bebede. bence o da hatalı. öğünde yarım elma çok rahat yerler mesela.Canim tracynin kitabonda 2 cay kaşığını 6 aylik bir bebek için bir öğün olarak yazıyor.. ben de şaşırdım dedim ne kadar az.. acaba ceviri hatası mi diye .. 6 aylik çocuğun tek öğünü ise doğruysa çok fazla gelmiştir kuzuya
vakum kısmını dışa çevirip göğüs ucumu ortalayıp sıkıyorum ben. o şekilde kolay oluyor. ama mochi elektrikli kadar sağamıyor ona çok eminimCanım bende tam düzgün kullanamıyorum halen vakumu iyi ayarlamak gerekiyor benim vakum hemen bozuluyor göğsümde. Birde göğüs ucun tam ortada kalacak kenarlara değmeyecek onu da ayarlayamıyorum her zaman çünkü değiyor o zaman göğüs ucu kapandığı için yeterli süt gelmiyor. Ben bunlara dikkat etmeye başlayınca biraz daha arttı sağdığım süt. Benim sütüm çok yok ben genelde geceleri kullanıyorum o zaman doluyor 50-60 ml çıkıyor. gündüz zaten sık sık emdiği için kullanmıyorum.İlk zamanlar gündüz takıyordum senin dediğin gibi çok az çıkıyordu
Bana da çok az geldi ilaçları bile 5 kg olduklarinda bir tatli kaşığı..yanlis ceviri varsa da fena insanlar buna güvenip yedirse ac kalır cocuklar. Bi arkadaşımın doktoru ara öğünlerde miktarını ayarlqmamisti.. tecrübesiz bi anne nereden bilebbilir ne kdr yedireceginiöğün için az 6 aylık bebede. bence o da hatalı. öğünde yarım elma çok rahat yerler mesela.
Benim kiz bebek 59cm kilo 6kgKızlar bizim salı çarşamba tartı günümüz 3. Ay tartısı
3. Ayı bitenler bu ay kac gr almışlar yazar mısınız boy kilo olcumleriniz nasil
valla kitapları hiç okumadım ama bence azBana da çok az geldi ilaçları bile 5 kg olduklarinda bir tatli kaşığı..yanlis ceviri varsa da fena insanlar buna güvenip yedirse ac kalır cocuklar. Bi arkadaşımın doktoru ara öğünlerde miktarını ayarlqmamisti.. tecrübesiz bi anne nereden bilebbilir ne kdr yedirecegini
Bende iki tane olunca zorlanıyorum birazvermem ya tabi boyle su gibiydi zaten
Sen nasılsın nasıl gidiyor süt durumları nasıl