2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canimm cok tesekkur ederimm. Cok sağol bende de var bu kitaptan başladım ama bitiremedim.. en kısa zamanda bitireyim.bu rutin son bölümde mi acaba kacirdimmi.. belki de parça parça okudum cok ara verdim bastamiydi acaba.. onsallah bir hafta nasılsın kizlar biz de 21 . 00 uyumaya başladık yazabilirim

Gündüz mesela 1 uzun uyku 2 saat oda ben sallıyorm aralarda yoksa kalkıyor
2 kısa uyku yarm saat falam oluyor.gecede 1 gibi memede bayılıyor koyuyorum kalkıyor bidaha meme derken bazen 3-4 sefer yapıyorum aynı işi snra uyuyor 2 saat snra geri kalkıyor emmeye öyle geçiyor
Gündüz nekadar güzel uyursa gecede öyle devam ederms bu aylarda. 1.5 saatlik zamanı bende takip etmeye basladım dünden beri. Sorun şu uykuya geç dalıyor
Mesela uyancak brazdan emecek braz oyna alt değiştir derken uyku zamanı bdaha emmek istemiyor bende kundaklayıp sallıyorm ama ağlıyor çok uzun sürüyor

Merhabalar bebeğim 2aylikken kalça ultrosunu çekildi sol kalçada gelişim geriliği tespit edildi ortopediye yönlendirdi doktorumuz tıp ıı2A onun için tubinger cihazını takmanız gerektiğini söyledi doktor Aralık 14te takıldı Ocak 25te kontrole gittik film çekildi maşallah toparlamis yavaş yavaş birakicaz cihaz kullanımını normalde tedavi süresini 3 4ay demişti doktor çok şükür çok üzüldük ağladım çünkü takip çıkartırken çok zorlandım umarım bir daha böyle birşey yaşamayız çift bez falan aman sakın kullanmayın başımıza geldi öğrendik çocuk ortopediye gidin arkadaşlar

Merhaba, bebeğiniz güle güle sağlıkla büyütün inşallah, benimde ayrıntılı ultrasonda bebeğin midesinin küçük olduğunu söylediler ve suyum sınırdaymış,26 haftalık hamileyim, kafama çok takıyorumSiz Eskişehirlimisiniz acaba bende orda doğum yapacağımda, hanfi hastane olsuğunu merak ettim. Bebeğinizin sağlıkla doğmasına çok sevindim, bende mayıs annesi olacağım inşallah

Cok iyi anlıyorum canım seni bizim de gunduz ve gecemiz aynıydı cok zor daliyordu.. nasilsa belki oste o tracy nin kitabından rutinleri yapmaya çalışmak belki gaz azaldı gunduz düzeldi cok sukur ama gece neredeyse 3_4 saat uğraşıyorum. Aksamim tamamen onun unutmakla geciyor.. onsaallqh duzelir. Kizlar aklınıza gelenleri yazin da biz de deneyelim.. akiha cnm ben kitabi yanlis uyguluyorum galiba swn bendeki yanlışlıkları fqrkedwrsen soyle canim

Canım benimki de çok gazlı aslında çok uykusu var sürekli mayışık bir modda yazık ama uyutunca devam ettiremiyor gündüz. Ya kusarak uyanıyor ya okunarak pırtlayarak uyanıyor sürekli. Ama yine de pes etmiyorum her seferinde kundaklayıp en sevdiğin ninniyi söyleyip ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum . Rutin tabi bazen bozuluyor o kadarının önemi yok bence. Salıncak aldık biz de ama katiyen uykuya dalmıyor onda Gece gündüz farkına varması için gündüz aydınlık ortamda uyuttun değil mi canım? Benimki 2 ay 6 günlük seninki kaç?

Yok canım o kadar uyusa dünyanın en mutlusu olurum herhalde. Ben bikere uzun uykuya geçebilirse göbek atıyorum. Uyuyor ama devam ettiremiyor gazdan dolayı. Aslında çok uyumuyormuş seninki gündüz ama emerken yaptığı şekerlemelerle birleşince fazla mı oluyor acaba
Başlarında vardı canım. İnşallah yapabilirsin her çocuğun sıkıntısı farklı oluyor işte rutinde de bitmiyor tamamen iş.. seninki gündüz iyi uyuyor benimki uyumuyor mesela. Ama inatla aynı şeyleri uygulamaya devam etmek lazım. Bebekler düzeni severmiş çünkü. Bir de uyku için yatağına geçirdiğinde uyumazsa oyun oynama canım agularsa falan. Ağlarsa sakinleştirip devam et uyutmaya. Ya da başka bir odaya götürüp ilgilen yor biraz sonra bir daha dene yatağına götürüp

tabi az alacaklar artık. her ay 1kg aldığını düşünsenebundan sonra min 500gr alması lazım. 700sınırda diil sınır 500. benimki gece 7saate yakın uyuyor. sadece anne sütü alıyor.
şöyle gece uykusuna bu ara 11gibi geçiyor. sabah 5:30gibi uyanıyor emiyor geri uyuyor. 8i geçerken tekrar uyanıyor.emiyor uyumaya devam ediyor 10gibi kalkıyor.

Kızlar siz bu uyku düzenini nasıl sağladınız bizim bir günümüz diğerini tutmuyor gündüz uykularıda gece uykularıda hep farklı saatlerde. Bide biz gece 12 gibi yatak odasına geçiyoruz ondan önce uyuduğunda salonda yanımızda oluyor yanlış mı yapıyorum.Hala odada tek bırakamıyoruz yani 9-10 gibi yatak odasına yatırsam benimde başında beklemem gerekecek

Dediklerim dışında pek birşey yapmıyorum canım belki bebekle ilgilidir. Belki benimki karanlıkta kolay uyuyordur bilmiyorum. Ama karnımdayken de öyleydi ben erken uyurdum en geç 11 gibi sabah erkenden kalkardım o da öyleydi benimle uyurdu hiç hareket etmezdi sabaha kadar ben uyanınca başlardı tıkır tıkır harekete Sorma canım o konuda ben de yalnız bırakamıyorum. Eşim de geliyor bilgisayardan bişeyler izliyoruz öyle geçiyo vakit. Bazen nadiren de olsa masajını yapıp emzirip salonda uyutuyorum o zaman da salonun ışığını kapatıyoruz TV nin sesini kısıyoruz. Kendimiz yatacağımız zaman da tekrar emzirip yatırıyorum. Ama böyle olmuyor bebek telsizi almaya karar verdim

Canim sendeki bu kitap mi.. benim kitabımda senin yolladığın not yok.. bu kitapsa rica etsem sayfa sayısı yazabilir misin.. inatla devam edeceğim insaallah .. ben hamileliğimde 2 de 3 de yattım hep uykuyu pek sevmem sabah geç kalkarım ama gunduz de hic uyumam . Lohusaligimda cok sıkıntı çektim cocuk uyudukça uyu dediler asla uyuyamadım. Simdi çocuktan ne bekliyorsam

Eklentiler

• 20210128_192004.jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 20210128_192004.jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 18
Canim sendeki bu kitap mi.. benim kitabımda senin yolladığın not yok.. bu kitapsa rica etsem sayfa sayısı yazabilir misin.. inatla devam edeceğim insaallah .. ben hamileliğimde

Maasallah kuzuya insaalah biz de sizin gibi olabiliriz

2 ay 8 günlük canım aynıymışız. Tamamen aynı tüm günüm uyutmaya çalışarak geçiyor uyuyor gaza uyanıyor dedigin gibi. Bugun hiç dalamadı dalıyor kalkıypr 15 dk falan cok yoruldum ya. Tracy bizim eve gelse keşke
Gece kaç saat uyuyor bir uyanışta

Allahım bende istiyorum böyle uyku

Merhaba cok gecmiş olsun. Bizimde dün kontrolümüz vardı. Çok şükür düzelmiş biZimde . Doktor yinede 6.aya kadar takacagız dedi. Size cıkarabileceğinizi söyleyen cocuk doktoru mu? Bizde 8 aralıkta takmaya basladık. Film çekildi demişsiniz. Röntgen mi çekildi yoksa ultrason ile mi baktıkar?ilk basta üzüldüm bende ama sonra çözümü olan birşey olunca üzülmeyi bıraktım. Allah dermansız dert vermesin arkadasım.
aynen dediğiniz gibi çift bezle tedavi diye birsey yok dedi doktorumuz. Burda öyle bir yöntem uygulayan varsa boşa vakit kaybetmesin arkadaslar

Anladım canım ben uyutmak için çok uğraşmıyorum bazen gece geç saatlere kadar uyumuyor o zaman uğraştırıyor genelde kendisi uykuyu seviyor zaten uykucu benim kız ama saatleri hiç belli değil yani gece gündüz öyle bir düzenimiz yok. Telsiz mantıklı olabilir yoksa olmuyor

cnm 9-10aslında gece uykusu saatidir. sen uyandıktan sonra onu uykuya devam ettirmen lazım o saatten sonra. ettirmediğinde uykusu açılıp uyuma süresi azalıyordur.ben de çok gittim erkenden odaya yeri geldi 3saat uyutamadım ama sonra alıştı. mesela şu an uyumak üzere. uyuyunca odada bırakıp kendim oturma odama geliyorum.

Biz halen öyle uyurken odada yalnız bırakamıyoruz özellikle eşim çok takıntı yapıyor aslında uyansa zaten ağlar duyar gideriz yanına ama bişey olur diye bırakmak istemiyor biz uyuyana kadarda çocuk salonda yanımızda uyuyor reflü yatağında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…