Canim benim buzdolabının ön kısmı tamamen ayna, ben hep mutfaktayken minderle dolabin onune koyuyorum ,ordan takio ediyor, hatta 2 haftadir falan ordan beni fark ediyor falan. Göz muayenesi yaptırmadık, dediğin gibi takip de falan bi sıkıntısı yok şükürSelam kizlar. Artık çoğumuz üç aylık oldu bebisler acaba aynada kendisine bakmasına izin verdiniz mi. Dr üçüncü ay öneriyor beyin gelişimi için bugün babasıyla bı denicez tabi videoya da alacağımnapacak çok merak ediyorum . Bide göz muanesi yaptırdınız mi eşim ısrarla yaptıralım diyor ama herşeyi takip ediyor kızım .
Ay ben de şimdi aynısını yazacaktım. Bizimki de 2 ay 3 haftalık oldu. Gündüz uykusu yok denecek kadar az, sizinkiler nasıl arkadaşlar, bu haftalarda olanlar ?Kızlar merhaba ya biz 2 buçuk aylık olduk ama gündüz uykumuz hiç yok sizinde böylemi. Uyutuyorum bırakınca açıyo gözlerini. Sallıyorum ayağımdan indirince hiç uyumamış gibi ayılıyor. Geceleri 2 3 saatten önce uykuya dalmıyor. Artık delirmek üzereyim
Çok geçmiş olsun canım inş çıkmaz herşey yolunda giderCanım bugün akciğer röntgeni ve batın ultrasonu çekildi. Böbrek dışında hepsi normal böbrekte bir küçük kist görünüyor onu da nefrolojinin görmesi gerekiyormuş. Şimdi ayın 8 indeki mr'ı kaldı. Umarım onda hiç bir şey çıkmaz
Hormonlardan oluyordur büyük ihtimalle canım menopoza falan girince de oluyormuş ya bizimki de annelik hormonları işteAlla alla.neden oluyor ki geçenlerde aile hekiminde genel bi tahlil yaptırdım sıkıntı yoktu. Ama geceleri o ter yoruyor beni. Korkuyorum da hasta edecek diye
Bende öyleyim yastığın altında yedek kıyafetle uyuyorum ve hipotroşdim varBende oluyor canım hamileliğin son aylarında başlamıştı haşa devam ediyor bende gece emzirmeye uyandığımda silip birde üst pijama değiştiriyorum hep. Tiroid rahatsızlığın var mı senin
Çok şükür çok canim Zaten kistler artmazmış bu hastalıkta ve asla kötü huyluya dönüşmezmiş diye okudum dün yatarken tekrardan baktim da ultrasonu çeken doktor bisey dedi mi böbrekle alakalıCanım bugün akciğer röntgeni ve batın ultrasonu çekildi. Böbrek dışında hepsi normal böbrekte bir küçük kist görünüyor onu da nefrolojinin görmesi gerekiyormuş. Şimdi ayın 8 indeki mr'ı kaldı. Umarım onda hiç bir şey çıkmaz
Cnm ben hesaplayinca senin 17 sinde bitiyor iznin 16 haftadan oluncaVar mıymış okuyamadım. Bende almak istiyorum. Detoks olunca belki zararlıdır dıye dusundum.
Oyle diyorsun da sut bır turlu tek basına yetmiyor diye hep kafamda. Ama basa gelen cekılıyor.
İki türlüsü de basa gelebilir. Normal.
Rapor baslangıc 28.10 ve ıse baslama tarihim 18.02. Hesaplıyorum yanlıs geliyor. Ve 36 haftadaki 29.10da baslıyor. Benim 29.02de baslamam. gerekmiyor mu? 18 subat dogum gunum ve o gun oglumu sunnet ettirmeyi düsünüyordum. Bu aktarım nasıl ve ne zaman yapılıyordu?
Bilmiyorum ki canim . Hastane raporu da var ayrıca 3 gunluk.
Benim bebeğim gündüz pek uyumuyor ama gece rahat uyuyor. Odaya geçiyorum gece lambasını açıyorum. Elektrikli sobayı açıp önünde masaj yapıyorum masaj yaparken de hep dinlediğimiz sakinleştirici bir müzik çalıyor. Masajdan sonra rahatlıyor biraz sonra alt değiştirme emzirme. Her uyku vaktinde dinlettiğim ninniyi açıyorum gaz çıkarırken. Eğer çok yorgunsa ve ya banyo yaptırdıysam gaz çıkarırken uyuyakalıyor. Kalmazsa ninni söyleyerek ya ayağımda sallıyorum ya da poposunu pış pışlıyorum öylelikle uyuyor.Kizlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl geçiriyorsunuz..ben bazen 3 saat uyutmaya çalışıyorum gunduz uykuya 20 dk da dalıyor gece uyuyamiyor. Var mı bu problemi yaşayan. Lutfen kolay uyuyabilen bebekler icin rutinlerinizi yazarmisiniz
Isogi kapatiyorum los yapiyorum herkes boyle yqpiyor boyle qnlatiyor deliriyor kiz bas bas bagiriyor. Kucagimda pispisliuirum besiginw yatiriyorum kaldırıp konuşuyorum yok ciyak ciyak.. ışığı qctigim anda gülmeye agulamaya basliyor. Hic abartmıyorum 10 sn geçmeden degisiyor hali tavrı simdi gülücükler saçıyor benle konusuyor.. kizlar nqpacagimi şaşırdım cocuvu ciyak ciyak uyutamam degil mi herkesin bebegi farklıdır isik acik mi denesem.. boyle de cok yoruluyor diyorlar ondan dalamiyor diyorlar..Benim bebeğim gündüz pek uyumuyor ama gece rahat uyuyor. Odaya geçiyorum gece lambasını açıyorum. Elektrikli sobayı açıp önünde masaj yapıyorum masaj yaparken de hep dinlediğimiz sakinleştirici bir müzik çalıyor. Masajdan sonra rahatlıyor biraz sonra alt değiştirme emzirme. Her uyku vaktinde dinlettiğim ninniyi açıyorum gaz çıkarırken. Eğer çok yorgunsa ve ya banyo yaptırdıysam gaz çıkarırken uyuyakalıyor. Kalmazsa ninni söyleyerek ya ayağımda sallıyorum ya da poposunu pış pışlıyorum öylelikle uyuyor.
Yani genelde çok önemli 5 organa tutulum sağlıyor. Cilt, beyin,kalp, böbrek ve göz. Bu organlarda iyi huylu tümörler yapıyor. Evet kötü huyluya dönüşmüyor ama organın görevini engelleyecek durumda olursa ameliyatla alıyorlarmış. Ama tabi yine tekrarlama ihtimali var. Her şekilde sık kontroller yapılması gerekiyor. Ultrasonu çeken kişi böbrek için önemli değil dedi. Kendi nöroloji doktorumuza bugünkü tahlilleri gösterince yine de nefrolojiye bir ara gösterirsiniz dedi. Beyin içinde bebekte atak olmadığı için mr çekiliyormuşÇok şükür çok canim Zaten kistler artmazmış bu hastalıkta ve asla kötü huyluya dönüşmezmiş diye okudum dün yatarken tekrardan baktim da ultrasonu çeken doktor bisey dedi mi böbrekle alakalı
Inşallah beyin mr da da hiç birşey çıkmaz da boşuna korkmuş üzülmüş olursun
Beyine de bıngıldak tan ultrason çekiyorlar aslında sizin çekilmedi mi şimdi mr i beyin için mi çekecekler
Tiroid var evet canim, onunla mi alakaliymis kiBende oluyor canım hamileliğin son aylarında başlamıştı haşa devam ediyor bende gece emzirmeye uyandığımda silip birde üst pijama değiştiriyorum hep. Tiroid rahatsızlığın var mı senin
Yaa hic bilmiyordum.. benim de sutler hep ziyan oluyor sagmaya aşırı üşeniyorum sabah kalktığımda ustum basim sırılsıklam. Nasil ulaşıyorsun.. ben de bakiyim birinin derdine derman olur en azından..
Facebookta Anne sütü olanlar olmayanları bulsunlar diye bir grup var oraya yazdım. ordan ihtiyacı olan dönüş yaptı. gelip aldılar aynı şehirde olmak lazım çünkü.Maşallah Allah'ım nazardan korusun seni melek annebenimde var dolapta kullanmıyorum eğer dışim cekilmezse bende bağışlamak isterim.nasil bağışladin
önceden alt değişim pijama giyme ve emzirme ile yatak odasında gece lambası ile uyutuyordum. 1hafta önce yatak odasına gelince kıyametleri koparmaya başladı. bende oturduğumuz odada bu rutini yapıyorum uyuyunca getiriyorum. bazen memede bazen kucağımda uyuyakalıyor. uyumazsa ayağımda hafif sallıyorum uyuyor.Kizlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl geçiriyorsunuz..ben bazen 3 saat uyutmaya çalışıyorum gunduz uykuya 20 dk da dalıyor gece uyuyamiyor. Var mı bu problemi yaşayan. Lutfen kolay uyuyabilen bebekler icin rutinlerinizi yazarmisiniz
Normalde emiyor mu canim ? Gece acikmiyor mu acaba, o kadarcık mama ile nasıl duruyor acaba ?Kızlar benim bebeğim gündüz çok az uyuyor hatta dakikalık uyuyup uyanıyor iki üç gündür de gece uykusunda mama yemiyor sabaha kadar max 30 cc 11 de uyuyor sabah 7 ye kadar aralarda uyanıyor mama yedirmeye çalışıyorum içmiyor göğsümün yanına koyunca da çığlığı basıyor
Bilemedim ki...Benim bebek bi süre yoğun bakımda kaldığı için öyle bolca sütüm yoktu süt sonrasında hep mama veriyorum am iki üç gündür göğsümü zaten almıyor mamada dediğim gibi çok az alıyorNormalde emiyor mu canim ? Gece acikmiyor mu acaba, o kadarcık mama ile nasıl duruyor acaba ?
Bende öyleyim yastığın altında yedek kıyafetle uyuyorum ve hipotroşdim var
Bende de hipotiroidi var. Benim hamilelikten öncede olmustu elim ayağım üşürken kafamdan boynumdan terlediğimi bi dönem olmustu endokrin doktoru ondan olduğunu söylediTiroid var evet canim, onunla mi alakaliymis ki
Bende hemen hemen aynı ürünlerle karışım yapıyorum sabahları keçi sütü kaynatıp üstüne döküp yiyorum sonra uyuyp öğlen kahvaltı yapıyorumKızlar sabahları ilk emzirmeden sonra yedıgım bısey var. Onun da artırdugına inanıyorum. Tarif yazayım belki denemek isteyen olur.
Gece yatmadan once :
2 kuru kayısı
1 Medine hurması
1 yemek kasıgı kuru dut
1 yemek kasıgı kuru üzüm
2 incir
5 badem
2 cevız
3 yemek kasıgı yulaf ezmesi (lifalif kullanıyorum)
Bunları minik minik dogruyorum hepsini. Üzerini kapatacak kadar kaynar su koyup kapak kapatıyorum.
Sabah uyanınca uzerıne 1 su bardagı yarım yaglı sut koyuyorum. İlk emzirmeden sonra yiyorum.Bu arada tadı cok guzel. Sonra uyanınca da 1 yumurta #peynırle kahvaltı ediyorum.
İnsallah size de sifa olur
Bio natural bugün ulaştı elime beziyle birlikte. evde unibaby yenidoğan vardı ona göre daha ıslak ama sıkacak kadar değildi. Dediğin sirkeliyi de deneyecem.bio natural çok ıslak. hatta sıkıyorum ben. sleepy ile görüştüm öyle olmaması gerekir incelemeye yollayın dediler. bunu kullanıyorum ben normalde. bir de yeşilli sarılı sirkeliden aldım ikiside çok iyi. hassas ise cildiniz bundan alıp dene derim.