2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kamera koyun bende öyle takıntılıyım kamera koydum izliyorum :)

Maşallah sana canım ya çok güzel idare ettin şu süreci herşeyi ile sakindin şaşırmadın elin ayağın dolanmadı msjlarini takip ediyorum benim tecrübe felan yalan oldu sükunetimi koruyamıyorum çoğu zaman panik atak gibi oldum diğer çocuklarda çok iyiydim bende
Hamilelikte de sen kasmadın herşeye genel yaklaşımın becerikliligin çok iyi

Kamera koyun bende öyle takıntılıyım kamera koydum izliyorum :)
Sürekli onu izler o zaman eşim ya beşiğine bile yatırmıyordu reflü yatağında bizim yatağımızda yatıyordu bugün ikna ettim beşiğine yatırdık şimdi benim bile tuhafıma gitti oraya yatırınca. yanıbaşımda uyuyordu insan hemen alışıyor herşeye bebekte alışır diyorum eşime hep bizim yatağımızda yatmak ister.

Ayy gerçekten mi burada sınır 700 diye yazışmalar okumuştum oradan aklımda kaldı. İçim rahatladı inan ki. Şehir dışında olduğum için doktor a gidemedim 15 gün daha gidemicem.nasıl yapsam diye düşünüyordum

Gece uyandırıp emzirmek de mantıklı gelmedigi için akışına bırakmıştım. Uykum cok hafiftir anne yanı beşik de yatıyor. Mızlasa uyanıyorum. Emmeyi teklif ediyorum zaten.
Ama işte annelik yarı delilik diye boşuna dememişler. İnsan eksik birsey yapmayayım derken saçmalayabiliyor

Ne yaptınız acaba şu an aynısı bende oldu da merak ettim

Cnm bende eskiden senin gibi yapiylrdum 3.ayindan itibaren odaya goturup isigi los yapip uyutup tv odasina geciyorum rahatla oturuyoruz gece uykusu onemli sessiz ve karanlikta uyumali duzdn baya oturdu ben 8gibi odaya geciyorum uzerini altini degisip emzigi verip uyumasini bekliyorum bazen uyumak istemeyip agliyor ama sonunda ppes edip uyuyakaliyor 9a kadar coktan uyumus oluyor sonra odaya geciyorum ara ara kontrol ediyorum cok rahat oluyor boyle kendine vaktin kaliyor

Merhabalar rutine ne zaman başladınız ve nasıl uyutuyorsunuz

sağol cnm. bebeğim de sürece ayak uydurdu çok şükür

Bizim rutin bi turlu oturmuyor. 21.00 de goturuyorum odaya altını ustunu değişiyorum5 _10 dk kart veya dönence oyuncağını ben tutuyorum sonra masaj beyaz gurultu ve uykuya gecmmirmeye çabalama.. çabalarken 3 saat geçmesi.. tekrar acikti mi acaba bu cocuk. 12 de tekrar emzirme.. sonra patır kütür ni kaka olayi her sey baştan

Canim bi de gunduz uykularını yazarmış ben de geceyi gunduzu ayarlayarak düzenlemeye çalışacağım. Kitaplara göre benim kız Az bile uyuyor ama çevremdekiler gündüz çok uyutursun o yüzden gece uyumuyor diyorlar

Gündüz güzel uyuduğu gün gece de daha iyi uyuyor benim bebeğim
Birde alerjik bebeklerde gece huzursuzluğu uykusuzluk çok fazla oluyor süt diyeti yapan arkadaş sen miydin canım

Merhabalar rutine ne zaman başladınız ve nasıl uyutuyorsunuz
20 gun falan oluyor heralde cnm oncesinde 11 gibi falan uyuyordu once 10 a cektim sonra 9 simdi 8 8bucuk gibi uyuyor genellikle ben once besliyorum altini degis bezini cikar yapip yatak odasina goturup los isikta besigine yatiriyorum emzigide agzina veriyorum bazen yarim saat agliyor soyleniyor uyumamak icin bazen sakinlestiriyorum bazende kendi haline birakiyorum arada kafasini seviyorum hafif alnina masaj yapiyorum sakinlesmesi icin sonra uyuyor 15dk falan bekliyorum tamamen dalsin diye sonra iceri geciyorum cok rahatlik oluyor sonrasi vakit sana kaliyor

Ağlarken kıyamet koparıyor benimki o durumda napıyosunuz. Emzik tutmuyor benim oğlan yaa

Evet canim alerji teşhisi konmadi ama ben asiri gazdan cok bunaldim ve iki ay süt diyeti yaptim.. yardımı bilmiyorum iki gündür cay bardağıyla sutlu kahve içiyorum.. kahveyi de sütü de uzun bir aradan sonra ilk kez ictim bakalim gaz yapacak mi .. 3 aya az kaldi artik insaqllqh gazları birer bebelwrimizin.. Gaz bitiyor uyku bitiyor atak, sonra da dis baslayacak..

Emzik buyuk rahatlik dogdugunda ayıramıyorum emziren simdi ogurup çıkarıyor sabırla yarim saat uğraştım yine almadi.. insallah biz de sizin düzene geçebiliriz. 3 ayi gecti mi sizin bebis

Bundan sonra bende öyle yapayım bu akşam denemeye başlayayım. Peki gece 9 gibi uyuyor ya sabah kaçta uyanıyor?

kitabı boşver. ben çocukların bu tarz kalıplar içine sokulmasına karşıyım. her çocuk kendi düzenini kendisi belirler. bize düşen o düzenin saatlerini kendi hayatımıza göre düzenlemesine destek olmak.
şu saatte uyur uyanır diye hiç yazmadım. sabah 10gibi güne başlıyor.günde 1kere en az 2saatlik bir uzun uykusu oluyor çoğunlukla. onun dışındakiler min yarım saat oluyor. akşam 8den sonra uyutmamaya özen gösteriyorum ki sonra gece uykumuz sapmasın.
büyüdükçe uyanık kalma süresi artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…