- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
Harika20 gun falan oluyor heralde cnm oncesinde 11 gibi falan uyuyordu once 10 a cektim sonra 9 simdi 8 8bucuk gibi uyuyor genellikle ben once besliyorum altini degis bezini cikar yapip yatak odasina goturup los isikta besigine yatiriyorum emzigide agzina veriyorum bazen yarim saat agliyor soyleniyor uyumamak icin bazen sakinlestiriyorum bazende kendi haline birakiyorum arada kafasini seviyorum hafif alnina masaj yapiyorum sakinlesmesi icin sonra uyuyor 15dk falan bekliyorum tamamen dalsin diye sonra iceri geciyorum cok rahatlik oluyor sonrasi vakit sana kaliyor
odaya götürdüğünde oyun değil uyku için gittiğini anlaması lazım. o sebeple oyunları oturma odasında oynatıp yatak odadına sadece uyku rutini için götür. yoksa odada uykusunu kaçırır oyun ve uykuya geçiş saati gecikirBizim rutin bi turlu oturmuyor. 21.00 de goturuyorum odaya altını ustunu değişiyorum5 _10 dk kart veya dönence oyuncağını ben tutuyorum sonra masaj beyaz gurultu ve uykuya gecmmirmeye çabalama.. çabalarken 3 saat geçmesi.. tekrar acikti mi acaba bu cocuk. 12 de tekrar emzirme.. sonra patır kütür ni kaka olayi her sey baştan
Önceden çok gürültülüydü , ama şimdi çok nadir gürültülü yapıyorKizlar sizin bebeklerde gürültülü kaka yapıyor mu? Benimki dogdugundan beri gürültülü yoksa alerjidrn dolayi mi diye mi böyle duzelir mi ki
Yaa benimkide arada bir geciyor genelde gurultulu yapıyorÖnceden çok gürültülüydü , ama şimdi çok nadir gürültülü yapıyor
Emzirerek mi uykuya dalıyor canim ?Cnm bende eskiden senin gibi yapiylrdum 3.ayindan itibaren odaya goturup isigi los yapip uyutup tv odasina geciyorum rahatla oturuyoruz gece uykusu onemli sessiz ve karanlikta uyumali duzdn baya oturdu ben 8gibi odaya geciyorum uzerini altini degisip emzigi verip uyumasini bekliyorum bazen uyumak istemeyip agliyor ama sonunda ppes edip uyuyakaliyor 9a kadar coktan uyumus oluyor sonra odaya geciyorum ara ara kontrol ediyorum cok rahat oluyor boyle kendine vaktin kaliyor
Hayır canım bendeki kitabın adı bebek bakım sorunlarına mucize çözümlerCanim sendeki bu kitap mi.. benim kitabımda senin yolladığın not yok.. bu kitapsa rica etsem sayfa sayısı yazabilir misin.. inatla devam edeceğim insaallah .. ben hamileliğimde 2 de 3 de yattım hep uykuyu pek sevmem sabah geç kalkarım ama gunduz de hic uyumam . Lohusaligimda cok sıkıntı çektim cocuk uyudukça uyu dediler asla uyuyamadım. Simdi çocuktan ne bekliyorsam
Bazen 4 -5 saat uyuyor canım bazen 3 saatte uyanıyor emmek için. Seninki?2 ay 8 günlük canım aynıymışız. Tamamen aynı tüm günüm uyutmaya çalışarak geçiyor uyuyor gaza uyanıyor dedigin gibi. Bugun hiç dalamadı dalıyor kalkıypr 15 dk falan cok yoruldum ya. Tracy bizim eve gelse keşke
Gece kaç saat uyuyor bir uyanışta
Benimki çok gürültülü yapıyor canım ve mukuslu hep kakası. Hatta bazen gök gürültüsü gibi ses geliyor o derece gürültülü bide uzun sürüyor yani sesKizlar sizin bebeklerde gürültülü kaka yapıyor mu? Benimki dogdugundan beri gürültülü yoksa alerjidrn dolayi mi diye mi böyle duzelir mi ki
Merhaba lcw nin ayaklı tulumundan almıştım ama pek kullanamadim gece zor oluyo bebek için ayaksız almak daha kullanışlı olur. Togg değerine göre kalınlığı yükselir etiketinde yazıyor kalinlik 2.8 mesela içine şunları giydirmek yeterli diye. Ben orta kalınlıkta pijama giydiriyorum hem uykuya geçişe hazırlık oluyor sepetinin icin de battaniyesi var ona sarıyorum elleri dışarda omuzları açık oluyor hep uyandığında boynu yüzü sıcak oluyorKızlar ya bebekleriniz uyurken battaniye örtüyor musunuz? Kafayı yiyeceğim korkudan artık çok hareketlendi ittiriyor kendini aşağı doğru battaniyenin altına girecek nefessiz kalacak diye çok korkuyorum sürekli onu kontrol ediyorumuyku tulumu kullanıyor musunuz ben baktım biyerden bilmem kaç togg bişey dediler ama bildiğin incecik bi tulum gibi sanki bitek onunla uyuyunca çocuk üşücekmiş gibi geliyor bana
Al bendende okadar aynenBizim rutin bi turlu oturmuyor. 21.00 de goturuyorum odaya altını ustunu değişiyorum5 _10 dk kart veya dönence oyuncağını ben tutuyorum sonra masaj beyaz gurultu ve uykuya gecmmirmeye çabalama.. çabalarken 3 saat geçmesi.. tekrar acikti mi acaba bu cocuk. 12 de tekrar emzirme.. sonra patır kütür ni kaka olayi her sey baştan
Bizimde genelde gürültülü hep ama alerji şüphesi var süt ürünlerimi kestim benYaa benimkide arada bir geciyor genelde gurultulu yapıyor
Doğru söylüyorsun canim .. kitaptakiler gibi bebek olmayınca uzuluyor insan bu sefer.. güzelliklerini kaçırıyorum. Atak jaftasindaydik galiba dun sanki biraz daha iyiydi insaqllah bugun de oyle gider yavas yavaş düzenimiz otururkitabı boşver. ben çocukların bu tarz kalıplar içine sokulmasına karşıyım. her çocuk kendi düzenini kendisi belirler. bize düşen o düzenin saatlerini kendi hayatımıza göre düzenlemesine destek olmak.
şu saatte uyur uyanır diye hiç yazmadım. sabah 10gibi güne başlıyor.günde 1kere en az 2saatlik bir uzun uykusu oluyor çoğunlukla. onun dışındakiler min yarım saat oluyor. akşam 8den sonra uyutmamaya özen gösteriyorum ki sonra gece uykumuz sapmasın.
büyüdükçe uyanık kalma süresi artıyor.
Evet buna da dikkqt etmeye başladım bu haftaodaya götürdüğünde oyun değil uyku için gittiğini anlaması lazım. o sebeple oyunları oturma odasında oynatıp yatak odadına sadece uyku rutini için götür. yoksa odada uykusunu kaçırır oyun ve uykuya geçiş saati gecikir
Genelde 2 saate 3 saate uyanıyor hiç 4 saat uyumuyorBazen 4 -5 saat uyuyor canım bazen 3 saatte uyanıyor emmek için. Seninki?
Merhaba sağol cevap içinMerhaba lcw nin ayaklı tulumundan almıştım ama pek kullanamadim gece zor oluyo bebek için ayaksız almak daha kullanışlı olur. Togg değerine göre kalınlığı yükselir etiketinde yazıyor kalinlik 2.8 mesela içine şunları giydirmek yeterli diye. Ben orta kalınlıkta pijama giydiriyorum hem uykuya geçişe hazırlık oluyor sepetinin icin de battaniyesi var ona sarıyorum elleri dışarda omuzları açık oluyor hep uyandığında boynu yüzü sıcak oluyor
Zamanla düzelir inşallah canım uyumayan bebek çok zorGenelde 2 saate 3 saate uyanıyor hiç 4 saat uyumuyor
bende battaniye örtüyorum kollarını hep dışarı çıkarıyoruz zaten hem kolları göğsü üşüyor diye tedirgin oluyorum hem de dediğin gibi allah korusun yüzünü kapatırsa diye uyku tulumu baktım bir ara ama almadım o da çok terletebiliyormuş sanırımKızlar ya bebekleriniz uyurken battaniye örtüyor musunuz? Kafayı yiyeceğim korkudan artık çok hareketlendi ittiriyor kendini aşağı doğru battaniyenin altına girecek nefessiz kalacak diye çok korkuyorum sürekli onu kontrol ediyorumuyku tulumu kullanıyor musunuz ben baktım biyerden bilmem kaç togg bişey dediler ama bildiğin incecik bi tulum gibi sanki bitek onunla uyuyunca çocuk üşücekmiş gibi geliyor bana