2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Harika ama tabi benimki daha 49 günlük. Emzik ağzına vereyim deyip yatağa koysam birkaç dakika sonra çığlığı basıyor.

odaya götürdüğünde oyun değil uyku için gittiğini anlaması lazım. o sebeple oyunları oturma odasında oynatıp yatak odadına sadece uyku rutini için götür. yoksa odada uykusunu kaçırır oyun ve uykuya geçiş saati gecikir

Benim bebeğim ilk gece uykusunu 5 saat uyuypr ama akşam 9.30 da uyumak istiyor 11 de fln uyudumu 5 de kalkıyor sabaha kadae 1 kere uyanıyorum öbğr türlü her 2.30 saatte 1 3 kere kalkıyorm napıcam ya

Kizlar sizin bebeklerde gürültülü kaka yapıyor mu? Benimki dogdugundan beri gürültülü yoksa alerjidrn dolayi mi diye mi böyle duzelir mi ki

Selam kızlar, evdeyken ne güzeldi işe başlayınca koşturmaca da arttı haliyle. Sabah hazırlanma koşturmacası akşam da ev toparla sofra kır özleyen çocuklarla vakit geçir derken giremez olmuşum buralara

Emzirerek mi uykuya dalıyor canim ?

Hayır canım bendeki kitabın adı bebek bakım sorunlarına mucize çözümler

Bazen 4 -5 saat uyuyor canım bazen 3 saatte uyanıyor emmek için. Seninki?

Kizlar sizin bebeklerde gürültülü kaka yapıyor mu? Benimki dogdugundan beri gürültülü yoksa alerjidrn dolayi mi diye mi böyle duzelir mi ki
Benimki çok gürültülü yapıyor canım ve mukuslu hep kakası. Hatta bazen gök gürültüsü gibi ses geliyor o derece gürültülü bide uzun sürüyor yani ses

Kızlar ya bebekleriniz uyurken battaniye örtüyor musunuz? Kafayı yiyeceğim korkudan artık çok hareketlendi ittiriyor kendini aşağı doğru battaniyenin altına girecek nefessiz kalacak diye çok korkuyorum sürekli onu kontrol ediyorum uyku tulumu kullanıyor musunuz ben baktım biyerden bilmem kaç togg bişey dediler ama bildiğin incecik bi tulum gibi sanki bitek onunla uyuyunca çocuk üşücekmiş gibi geliyor bana

Merhaba lcw nin ayaklı tulumundan almıştım ama pek kullanamadim gece zor oluyo bebek için ayaksız almak daha kullanışlı olur. Togg değerine göre kalınlığı yükselir etiketinde yazıyor kalinlik 2.8 mesela içine şunları giydirmek yeterli diye. Ben orta kalınlıkta pijama giydiriyorum hem uykuya geçişe hazırlık oluyor sepetinin icin de battaniyesi var ona sarıyorum elleri dışarda omuzları açık oluyor hep uyandığında boynu yüzü sıcak oluyor

Al bendende okadar aynen
Yaa benimkide arada bir geciyor genelde gurultulu yapıyor
Bizimde genelde gürültülü hep ama alerji şüphesi var süt ürünlerimi kestim ben

Doğru söylüyorsun canim .. kitaptakiler gibi bebek olmayınca uzuluyor insan bu sefer.. güzelliklerini kaçırıyorum. Atak jaftasindaydik galiba dun sanki biraz daha iyiydi insaqllah bugun de oyle gider yavas yavaş düzenimiz oturur

Evet buna da dikkqt etmeye başladım bu hafta

Merhaba sağol cevap için kundak yapmıyorsun o zaman değil mi? Kundaksız uzun uyuyabliyor mu peki? Ben de sarayım desem kundakla sarsam yine de içine girer mi bilemedim

bende battaniye örtüyorum kollarını hep dışarı çıkarıyoruz zaten hem kolları göğsü üşüyor diye tedirgin oluyorum hem de dediğin gibi allah korusun yüzünü kapatırsa diye uyku tulumu baktım bir ara ama almadım o da çok terletebiliyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…