2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doğrudur canim.. bizimki coronqydi doktor boyle söylediğinde.. xorona icin özel söylemiş olabilir. Bu asi huysuzlugu ne zaman gecer sence simdi uyudu uyuyamıyorum da atesi çıkarsa diye..

Hepsini yaptım canım üstünü soydum kaç defa . Sürekli emzirdim az bişe kaka yaptı rahatladı gaz çıkardı baya . Şimdi uyuya kaldı .ateşi 37.3 bir yükselip bir iniyor . On dk bir olcuyorum . Ev ılık hafif üşüyorum hatta . Evet ilk tecrübesiz bir anneyim . Korkuyorum şu iki günü bir atlatsam . Gece uyanık kalmak için uyudum uyandığımda bir ölçtüm 38 gördü uykulu uykulu hemen bırakıp üstünü çıkardım .belki 38.5 bile gördü .ama Ali ayağı çok sıcaktı .ilaç vermek istemiyordum ama havale den çok korkuyorum.

Bizimki oyle de uyumuyor 2. Ay aşılarını oldu bugün cok huysuz sizde de böyle huysuzluk oldu mu kizlar..
Aşı oldugu gün huysuzlandı agrisi var gibi mizikliyordu ates yoktu ama 1 cay kş.calpol verdim ondan sonra rahatladı.ertesi günün gecesi sabah 5e Kadar uyumamisti butun gece kucagimdaydi

Ateşlenen bebislere geçmiş olsun kızlar aşı dan sonra neden ateş düşürücü veya fitil vermediniz doktor mu bu sekil söyledi
Sagol canim. Doktoru bana atesi çıkarsa ver demisti. Hemsiresi de zatürre asisi kas ağrısı yapabilir atesi çıkmasa da çok huysuzlanirsa bi cay kaşığı calpol verebilirsin agri kesici olarak dedi. Bu hemşire aşıları vuran hemşire. Ben evimde degilim misafir olarak baska saglik ocağına yaptırdım. Bizim kendi hemşirenin de ates 38.5 olmadan calpol verme dedi.. Gunduz atesi yoktu ama bağırıyordu sanki cani yanıyormuş gibi ben de verdim gece ates de cikti. Ama ateşten cok huysuzluk mahvetti beni zaten iki üç gündür huysuzluk bugun asi huysuzluk da eklendi.. acaba 12. Hafta atağına erken mi basladi diye dusundum. Ya da sprey formunda okyanus suyuyla burnunu qciyordum acaba kulağı mi ağrıdı.. kapalı kutular bilemiyoruz ki dertleri ne

Kizlar bu tek kullanımlık paketlenmiş serum fizyolojikleri nasıl kullanıyorsunuz. Bi sitede birer damla damlatin diyor. Bir damla da çok az degil mi.. o zaman niye beşer ml lik paketlesi nler.. Kullanim talimatı da çok açık değil. 5 ml tanesi açınca tekrar kullanılmıyor hafifçe sıkın diyordu. 5 ml in yarisini bir burun deliğine yarisini da diğer burun deliğine mi sıkacagiz acaba

sen üşütürsen sütünden bebeğine geçebilir. bebek üşütünce kusmaz genelde.

ben şu an sterimar deniz suyu kullanıyorum. serum fizyolojikler açıldığında çok kalmaması gerekiyor. yarım yarım iki burna kullanıyorduk biz. sterimar fısfıslı tavsiye ederim.hem de uzun gidiyor

aşılarda ateş olayı bazı bebeklerde oluyor. acile gitsenizde evdekinden farklı birşey yapmıyorlar. ateş düşürücü verin. koltuk altlarına ve alnına soğuk uygulama yapın. üstünü inceltin ve oda ısısını düşürün. banyo yapamıyorlar ama belden altını ılık su ile yıkayın. banyo yaptıramama sebebimiz koldaki verem aşısı.
39üzerinde inatçı ateşte acile gitseniz daha doğru olur. onun altında yavaş yavaş düşecektir yazdıklarımı uygulayınca. bir de sık ölçüm de iyi değil. en az yarım saat aralıklar daha doğru olur. bir de bebek ağlıyorsa ateşi daha yüksek çıkacaktır. ağlama da ateşi bir tık arttırıyor.
soğukkanlı olmak gerekiyor bu durumlarda. siz rahat olun ki süreç hızlı geçsin.
erkek bebeklerde 40üstü ateş biraz daha tehlikeli. havale geçirebiliyorlar. bir de cinsel problemler çıkarabiliyor ilerleyen yaşlarda

B

Ben yarısını birdeliğe kalanını diğer deliğe sıkıyorum dr öyle dedi ardından cekmıyırum da dr hapşırarak atsın dedi

Anladım verdiğin halde cıktı bizde uyku hali yapmıştı ama ben direk fitil verdim ateş-i de 36.6 36.8 civarındaydı ama tabancalı ateş ölçerler ölçtüm pek sağlıklı değilmiş onlar bi tane koltuk altı için alicam Belki erken ataktır dediğin gibi. Kulagina vuruyor mu veya kafa kulak ağrısı gibi huzursuzluk varsa anlaşılır. Bize hastanede ilk dogdugundaki muayene eden doktor serum su 1 ay kullanmayın çekmeyin demişti o kendisi hapşırıp acar tikaninca hemsirelerden rica ettik temizlediler nefes alamıyordu cünkü. Sonra sabit doktoru da hayır serum suyla temizleyin çekin de dedi. Dedik orta kulak iltihabi oluyormuş bi bebeğin orta kulak iltihabi olması 5 6 yılda görülen bisey nadir olur temizlemezseniz tıkanır huzursuz olur demişti şimdi nezle gibi günde 3 4 kez temizliyorum bi çoğunu da yutuyor.

Atesi allahtan inatçı ates degilmis.. gunduz bi cay kaşığı 22.30 da bi cay kaşığı verdik . Gece bi daha cikar gibi oldu ama çabuk düştü. Ama huysuzluk beni çok tedirgin etti . Gece isterse uyumasın da bi yeri agriyor sandim. Ya da bizim kiz asiri cazgir mi olacak acaba ben de kendimi senin dediğin gibi teskin etmeye çalıştım kulak olsa kendini belli eder sanirim.. Allahim hepimizin yavrusuna saglik sıhhat mutluluk versin. Ataklarını aşılarını kolayca atlatsinlar insaallqh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…