2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar merhaba bebegimin bur gozu cok capaklandi sivi sekilde .. hic boyle bir sorun yaşayan oldu mu.. anne sütü iyi gelir diye okudum anne sütü kullanan oldu mu bunun için..
Dr a götürdüm damla verdi 4 gün kullandık geçti götürmeyince artmıştı bizim sütümle sildim çay antiseptik dediler ılık çayla sildim fayda etmedi damla iyi geldi

Ben şimdi aldım pek bi sevmedi gibi aşı huzursuzluğu da olabilir avna diye bişi çok fonksiyonlu o kadar fonksiyonlu ki kafam karıştı Koca bi kitap çıktı içinden çözücem inşallah
Avna değil nunaymış ben öyle okumuşum diyorum neden yok bunun videosu falan

Kizlar size bir sey danismak istiorum annem..12 de uyusa 1 de uyanıyor tekrar 3 de uyanıyo sonra tekrar 5 de.sonra hic yatamiyor normal mi bu durum . Gerci benimde uyku duzenim yok da

Biz de birazdan gidecegiz aksi gibi iki gündür hiç olmadığı kadar huysuz asi olunca ne kadar huysuzlasacak bakalim. Gecmis olsun ne guzel bitmis sizinki..

Bebeği aşırı gazlı olan var mı benim gibi? Hiçbir damla fayda etmedi. Çocuğun 7/24 gazı var resmen. Baya çıkarıyor alttan zart zurt en az on taneye yakın tam bitti rahatladı diyoruz 10 dk sonra tekrar ıkınmaya başlıyor. Ne gaz damlaları ne masajlar rahatlatmıyor çocuğu. Uyutuyorum 5 dk sonra ıkınarak ayaklarını havaya dikerek uyanıyor. Çok üzgünüm artık çocuğumda alerji mi var acaba diye düşünmeye başladım. Çok gürültülü gaz çıkarıyor ve çok gürültülü kaka yapıyor. Kakasında da uzayan sümüksü şeyler var. Emerken hep karnı gurul gurul oluyor ağlıyor. Doktorumuza danıştık inatla kan yoksa kakada alerji değildir ya da hafiftir geçer dedi. Bir haftadır süt ürünleri yemiyorum nolacak bakalım diye . Kakasındaki uzayan şeyler yine var ama daha az . Gaz ise yine aynı yine aynı çocuğumun artık hali kalmadı ıkınmaktan

İsmi ne ilacın acaba

Kizlar merhaba bebegimin bur gozu cok capaklandi sivi sekilde .. hic boyle bir sorun yaşayan oldu mu.. anne sütü iyi gelir diye okudum anne sütü kullanan oldu mu bunun için..
Canım şimdi gördüm bunu, benim bebeğimde oldu ilk kaynamış ılımış suyla sildim geçer gibi oldu, sonra geçmedi bir daha gittik doktora. Tobrased yazdı, Günde üç kez iki damla damlattım. 5 -7 günde geçiyor

Eklentiler

• AFF1A798-9EAD-464A-BCD0-E8BC226F1E00.jpeg
    56,7 KB · Görüntüleme: 15
Aç gibi yiyor ama
Ben şöyle anlıyorum. Yarım saat önce dolu göğsümü emzirmiş oluyorum. En kötü ihtimalle 100 cc emiyordur .üstüne cok dolu olmayanı emiyor. E yarım saatte acıkması imkansız. Karnıda çok şiş oluyor. Anlıyorum ki gazı var. Nitekim cıkarıyorda . Aylık kilo alımıda güzel. O nedenle yetmediğini hiç düşünmedim

Canım altını nasıl değişiyorsub? Bezini ısıtıp koymayı dene karnına sıcak havlu. Altını temizledikten sonra kuruşamayı ihmal etme.

Canım altını nasıl değişiyorsub? Bezini ısıtıp koymayı dene karnına sıcak havlu. Altını temizledikten sonra kuruşamayı ihmal etme.
Ev 24 derece ama yine de elektrikli soba açıp onun önünde değiştiriyorum canım ıslak mendille siliyorum ama kurumasını bekliyordum bezi takmak için. Bezini ısıtıp koymayı deneyeyim bir de çok sağol.

Ben grip oldum bebeğime de geçer diye korkuyorum. İlaç da kullanamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım çok halsiz ve üzgünüm.

Sagol canim biz de 2 ay 16 gunlukken 3 asiyi oluruz. 3. Ay kontrolünde de rotayı oluruz cok iyi oldu söylediğin..
Bizde 2.ay aşılarını 2 ay 18 günlükken olduk pazartesi rota aşımızı olacağız menenjit de olacaktık 2.ay aşılarıyla arasından 28 gün geçmek zorundaymış canlı asi old ici ebe öyle dedi bakalım doktor ne diyecek.

Herkese merhaba bugün kontrolden geldik kilo almada sıkıntı var moralim çok bozuldu sağlığı yerinde fakat 1 ay içinde 450 gr almış ölçümleri de geride kalmış 10 gün sonra tekrar gelin kilo almamışsa idrar tahlili yapalım dedi eğer idrar yolu enfeksiyonu varsa ona göre tedavi yaparız yoksa altında başka nedenler aramalıyız dedi. Sadece anne sütü alıyor bu nedenle benimde iyi beslenmemi tembihledi gün içinde 1-2 saat dinlen bebeği başkasına ver falan dedi. Kendimi yetersiz hissetmeye başladım sütüm yetmiyor kilo aldıramıyorum aynı dertten muzdarip varsa önerilere açığım şu 10 günde nasıl kilo aldırabilirim off

Kızlar merhaba çocukların üşüttüğünü falan nasıl anlıyorsunuz dün biizm yine elektrik kesintisi vardı gece 12 de geldi sabah Umay emerken çok fazla kustu çok emdiği için mi yoksa dün üşüttü mü diye merak ediyorum ve ne yapmam lazım öyle bişey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…