- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Dr a götürdüm damla verdi 4 gün kullandık geçti götürmeyince artmıştı bizim sütümle sildim çay antiseptik dediler ılık çayla sildim fayda etmedi damla iyi geldiKizlar merhaba bebegimin bur gozu cok capaklandi sivi sekilde .. hic boyle bir sorun yaşayan oldu mu.. anne sütü iyi gelir diye okudum anne sütü kullanan oldu mu bunun için..
Evet tobrased bizimki de sabah akşam 4 gün kullandık hatta 5. Günde sabah son kez damlattım tekrarlamasın diyeılık çayla silebilirsin. ya da eczaneden torbased alıp günde 2kere 2 damla damlatabilirsin. 10gün önce bizde de oldu.
Kızlar kanguru kullanan var mı? Hiç bilgi sahibi değilim en güzeli hangisi? Bazıları zararlı olabiliyormuş şöyle uzun süre kullanılacak güzel bir şey arıyorum, artık eşimin de benim de kollarımız koptu, omuzlar bilekler iptal. Kucakta evin içinde gezmek istiyo uyanık olduğu her an
Avna değil nunaymış ben öyle okumuşumBen şimdi aldım pek bi sevmedi gibi aşı huzursuzluğu da olabilir avna diye bişi çok fonksiyonlu o kadar fonksiyonlu ki kafam karıştı Koca bi kitap çıktı içindençözücem inşallah
Aç gibi yiyor amaCanım bende de durum aynı. O aclıktan değil. Süt yetmemesinden değil. Gazı oluyor, veya o kadar yorgun oluyorki uykuya dalamıyor memeyle uyluya dalöaya calışıyor.
Biz de birazdan gidecegiz aksi gibi iki gündür hiç olmadığı kadar huysuz asi olunca ne kadar huysuzlasacak bakalim. Gecmis olsun ne guzel bitmis sizinki..Bizde bugün yani 2 ay 7 günlükken 3 tane aşı olduk , rota 3. Ayda yapılacak .. huzursuzlanırsa ateşlenirse yarım fitil at dedi doktorumuz , yatmadan attık fitili , inşallah rahat eder , ateşimiz 37.8 olmuştu çünkü
Bunu da alayım her ihtimale karşı geçmezse surerimDr a götürdüm damla verdi 4 gün kullandık geçti götürmeyince artmıştı bizim sütümle sildim çay antiseptik dediler ılık çayla sildim fayda etmedi damla iyi geldi
İsmi ne ilacın acabaKızlar benımkşde kusuyordu doktor gaz ılacı verdı onu ıctır gunde 3 kere yoksa reflü ilacı vermek zorunda kalıcam dedi vermek ıstemıyourm dedi . Gevrekten de farkettim ılacı vermedğim gunler cok kusuyo ılac sındırımıne yardımcı oluyor kesınlıkle kullanın
Canım şimdi gördüm bunu, benim bebeğimde oldu ilk kaynamış ılımış suyla sildim geçer gibi oldu, sonra geçmedi bir daha gittik doktora. Tobrased yazdı, Günde üç kez iki damla damlattım. 5 -7 günde geçiyorKizlar merhaba bebegimin bur gozu cok capaklandi sivi sekilde .. hic boyle bir sorun yaşayan oldu mu.. anne sütü iyi gelir diye okudum anne sütü kullanan oldu mu bunun için..
Ben şöyle anlıyorum. Yarım saat önce dolu göğsümü emzirmiş oluyorum. En kötü ihtimalle 100 cc emiyordur .üstüne cok dolu olmayanı emiyor. E yarım saatte acıkması imkansız. Karnıda çok şiş oluyor. Anlıyorum ki gazı var. Nitekim cıkarıyorda . Aylık kilo alımıda güzel. O nedenle yetmediğini hiç düşünmedimAç gibi yiyor ama
Canım altını nasıl değişiyorsub? Bezini ısıtıp koymayı dene karnına sıcak havlu. Altını temizledikten sonra kuruşamayı ihmal etme.Bebeği aşırı gazlı olan var mı benim gibi? Hiçbir damla fayda etmedi. Çocuğun 7/24 gazı var resmen. Baya çıkarıyor alttan zart zurt en az on taneye yakın tam bitti rahatladı diyoruz 10 dk sonra tekrar ıkınmaya başlıyor. Ne gaz damlaları ne masajlar rahatlatmıyor çocuğu. Uyutuyorum 5 dk sonra ıkınarak ayaklarını havaya dikerek uyanıyor. Çok üzgünüm artık çocuğumda alerji mi var acaba diye düşünmeye başladım. Çok gürültülü gaz çıkarıyor ve çok gürültülü kaka yapıyor. Kakasında da uzayan sümüksü şeyler var. Emerken hep karnı gurul gurul oluyor ağlıyor. Doktorumuza danıştık inatla kan yoksa kakada alerji değildir ya da hafiftir geçer dedi. Bir haftadır süt ürünleri yemiyorum nolacak bakalım diye . Kakasındaki uzayan şeyler yine var ama daha az . Gaz ise yine aynı yine aynı çocuğumun artık hali kalmadı ıkınmaktan
Ev 24 derece ama yine de elektrikli soba açıp onun önünde değiştiriyorum canımCanım altını nasıl değişiyorsub? Bezini ısıtıp koymayı dene karnına sıcak havlu. Altını temizledikten sonra kuruşamayı ihmal etme.
Bizde 2.ay aşılarını 2 ay 18 günlükken olduk pazartesi rota aşımızı olacağız menenjit de olacaktık 2.ay aşılarıyla arasından 28 gün geçmek zorundaymış canlı asi old ici ebe öyle dedi bakalım doktor ne diyecek.Sagol canim biz de 2 ay 16 gunlukken 3 asiyi oluruz. 3. Ay kontrolünde de rotayı oluruz cok iyi oldu söylediğin..