2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hepsi 3+ mu bunlarin cok almissn ama,bi hafta once deseydn ben alirdim bugun geldi 5 paket onlr bitene kdr satarsn ztn

Hepsi 3+ mu bunlarin cok almissn ama,bi hafta once deseydn ben alirdim bugun geldi 5 paket onlr bitene kdr satarsn ztn
Sorma cnm ya dogdu 1 hafta 1 numara 2 hafta 2 numara sonra hemen 3 e geçtim.cok büyük gelmisti.ona göre aldı herkes ...

Canım sen mı emziren anne diyeti sormuştun?Listeyi paylasıyorum.Ben yaptım 8.gun ıyıce farkettım kı bol olmayan sutum 140 cc daha azaldı. Bıraktım diyeti ama yine sısmeye basladım.Arafta gıdıp geliyorum. Cok sıkıldım valla. Diyetisyenim dediki bebegin hakkına girmeyelim. 1 damla anne sutu bile cok onemli. O yuzden 6 ay itibariyle diyete baslayalım dedi. Bu listeyle zayıflayan oluyor ve sutu artan cok oluyormuş. Ama bazıları ise genetik dedi yıne de bollasmıyor ve bazen azaltıyor dedı. Ben onlardan oldum ve bıraktım iste😕. Listeyi paylasayım ama sana kalmıs. Baslarsan insallah senı kotu etkilemez. En baslar hep 2 bardak su..
Canim 140 cc daha azaldi derken , diyet yaptin da mi azaldi, ve nasil anladin 140 cc azaldığını ?

Evet özellikle banyo yaptığında daha çok kusuyo. Bize dr gaviscon verdi sadece bi hafta 10 gibi bir takip edelim olmazsa başka ilaç verecem yalnız hemen bitecek gibi düşünme sindirim sistemi geliştikçe düzelecek dedi
Bizede bir hafta kullan dedi bebek kilo aldıgı müddetçe sorun degil kusması dedi ama gecsin diye dua ediyorum üstünü gıydirmeden yine kusuyo valla

Ben hala 2 numaradayim 😂 eşim çok fazla almis. Primalarin da kalıbı büyük bizim bebek de çok tontis değil öyle olunca hala oluyor. Elimizde kalacak gibi bizimde.
Biz de hâlâ 2 numaradayız, ama daha bize gider biz kilo olarak geriden takipteyiz sizleri 😉😉

Son düzenleme:
biz 7kiloyu geçtik gibi. sleepyi 4aldım ben bir tık büyük ama kullanılmayacak gibi değil. elimde 100tane 3no premium care var o bitince sleepyi kullanıcam bende çoklu paketini sipariş ettim yeni.bence kullanabilirsin 4ü elindeki bitince
Maşallah canim, iyi almışsınız siz

Kızlar gece uykusuna geçmeden çıldırıyor sütüm yetmiyor 😓 her gece aynı saat çıldırıyor mama veriyorum mama vermeye karşı değilim kesinilikle ama niye böyle oluyor anlamadım alıştımı acaba 😅

Sagol canim biz de 2 ay 16 gunlukken 3 asiyi oluruz. 3. Ay kontrolünde de rotayı oluruz cok iyi oldu söylediğin..
Bizde bugün yani 2 ay 7 günlükken 3 tane aşı olduk , rota 3. Ayda yapılacak .. huzursuzlanırsa ateşlenirse yarım fitil at dedi doktorumuz , yatmadan attık fitili , inşallah rahat eder , ateşimiz 37.8 olmuştu çünkü

Sjsjsksksk 😂 çözüm yok desene ya gün içinde istemesinden yada miğdesi büyürse doyuramamktan korkuyom😅
Ben o hatayi yaptım bi kere. Bi iki aksm pespese sut bitip susturamayinca mama aldim simdi eger gun icinde cok uykusuz kalirsa gece mecbur mama veriyorum bi kere. Ama abartmadan bnm ki 7 kiloya yaklasti cok da obur ona ragmen 90 ccdn fazla hic vermedm ki midesi buyumesin die

Kızlar gece uykusuna geçmeden çıldırıyor sütüm yetmiyor 😓 her gece aynı saat çıldırıyor mama veriyorum mama vermeye karşı değilim kesinilikle ama niye böyle oluyor anlamadım alıştımı acaba 😅
Canım bende de durum aynı. O aclıktan değil. Süt yetmemesinden değil. Gazı oluyor, veya o kadar yorgun oluyorki uykuya dalamıyor memeyle uyluya dalöaya calışıyor.

Bizede bir hafta kullan dedi bebek kilo aldıgı müddetçe sorun degil kusması dedi ama gecsin diye dua ediyorum üstünü gıydirmeden yine kusuyo valla
Bende aynı durumdayım canım sürekli kusan bebek çok zor 😥 çocuğuma güzel kıyafetlerini giydirip foto çekemiyorum bile heryerimiz anında kusmuk oluyor.

Canım bende de durum aynı. O aclıktan değil. Süt yetmemesinden değil. Gazı oluyor, veya o kadar yorgun oluyorki uykuya dalamıyor memeyle uyluya dalöaya calışıyor.
Bende aynısını yaşadım süt yetmiyor aglıyor dedim emzirdim yarım saat geçti hala durmuyor aglıyor emzirdim kucakta tuttum olmadı sonra uykusunun oldugunu dalamadıgı için agladıgını anladım. Ben ayakta sallayarak uyutuyorum biraz aglasa da almıyorum sallıyorum sonra esneme başlıyor mız mız uyuyor.

Memeyi emmek istemiyor aç bebek sürekli emer emer gelmeyince aglar degil mi 🤔

Buna dikkat edin

X