Hepsi 3+ mu bunlarin cok almissn ama,bi hafta once deseydn ben alirdim bugun geldi 5 paket onlr bitene kdr satarsn ztn
Sorma cnm ya dogdu 1 hafta 1 numara 2 hafta 2 numara sonra hemen 3 e geçtim.cok büyük gelmisti.ona göre aldı herkes ...Hepsi 3+ mu bunlarin cok almissn ama,bi hafta once deseydn ben alirdim bugun geldi 5 paket onlr bitene kdr satarsn ztn
Canim ben özellikle gece emdikten sonra gazını çıkartmıyorum, zaten uyuduğu icin uykusunu açmıyorum,gece uykusu arasında biberonla doyuran yada emziren arkadaşlar vardı. Emdikten sonra uyurken gazını nasıl alıyorsunuz?
Canim 140 cc daha azaldi derken , diyet yaptin da mi azaldi, ve nasil anladin 140 cc azaldığını ?Canım sen mı emziren anne diyeti sormuştun?Listeyi paylasıyorum.Ben yaptım 8.gun ıyıce farkettım kı bol olmayan sutum 140 cc daha azaldı. Bıraktım diyeti ama yine sısmeye basladım.Arafta gıdıp geliyorum. Cok sıkıldım valla. Diyetisyenim dediki bebegin hakkına girmeyelim. 1 damla anne sutu bile cok onemli. O yuzden 6 ay itibariyle diyete baslayalım dedi. Bu listeyle zayıflayan oluyor ve sutu artan cok oluyormuş. Ama bazıları ise genetik dedi yıne de bollasmıyor ve bazen azaltıyor dedı. Ben onlardan oldum ve bıraktım iste. Listeyi paylasayım ama sana kalmıs. Baslarsan insallah senı kotu etkilemez. En baslar hep 2 bardak su..
Bizede bir hafta kullan dedi bebek kilo aldıgı müddetçe sorun degil kusması dedi ama gecsin diye dua ediyorum üstünü gıydirmeden yine kusuyo vallaEvet özellikle banyo yaptığında daha çok kusuyo. Bize dr gaviscon verdi sadece bi hafta 10 gibi bir takip edelim olmazsa başka ilaç verecem yalnız hemen bitecek gibi düşünme sindirim sistemi geliştikçe düzelecek dedi
Biz de hâlâ 2 numaradayız, ama daha bize gider biz kilo olarak geriden takipteyiz sizleriBen hala 2 numaradayimeşim çok fazla almis. Primalarin da kalıbı büyük bizim bebek de çok tontis değil öyle olunca hala oluyor. Elimizde kalacak gibi bizimde.
Maşallah canim, iyi almışsınız sizbiz 7kiloyu geçtik gibi. sleepyi 4aldım ben bir tık büyük ama kullanılmayacak gibi değil. elimde 100tane 3no premium care var o bitince sleepyi kullanıcam bende çoklu paketini sipariş ettim yeni.bence kullanabilirsin 4ü elindeki bitince
Cnm sanq drun sutu onermemis ama benim dr um bana anne sutuyle sildirmisti ve hemen ertesi gunu gecti her dr un gorusu de baska haKizlar merhaba bebegimin bur gozu cok capaklandi sivi sekilde .. hic boyle bir sorun yaşayan oldu mu.. anne sütü iyi gelir diye okudum anne sütü kullanan oldu mu bunun için..
Sut bitiyo sutKızlar gece uykusuna geçmeden çıldırıyor sütüm yetmiyorher gece aynı saat çıldırıyor mama veriyorum mama vermeye karşı değilim kesinilikle ama niye böyle oluyor anlamadım alıştımı acaba
Sagol canim biz de 2 ay 16 gunlukken 3 asiyi oluruz. 3. Ay kontrolünde de rotayı oluruz cok iyi oldu söylediğin..Biz 2 ay 15 günlükken 3lü aşıyı , bes gün sonrada rotayı olduk. Doktor bırsey olmaz dedi biri agızdan biri koldan oyuzden 28 güne gerek yok dedi.
SjsjskskskSut bitiyo sut
Internette baya kaynakta anne sütü önerilmiştir hem de hastane sayfalarında falan.. ben de şaşırdım. Ben e o da olurCnm sanq drun sutu onermemis ama benim dr um bana anne sutuyle sildirmisti ve hemen ertesi gunu gecti her dr un gorusu de baska ha
Bizde bugün yani 2 ay 7 günlükken 3 tane aşı olduk , rota 3. Ayda yapılacak .. huzursuzlanırsa ateşlenirse yarım fitil at dedi doktorumuz , yatmadan attık fitili , inşallah rahat eder , ateşimiz 37.8 olmuştu çünküSagol canim biz de 2 ay 16 gunlukken 3 asiyi oluruz. 3. Ay kontrolünde de rotayı oluruz cok iyi oldu söylediğin..
Ben o hatayi yaptım bi kere. Bi iki aksm pespese sut bitip susturamayinca mama aldim simdi eger gun icinde cok uykusuz kalirsa gece mecbur mama veriyorum bi kere. Ama abartmadan bnm ki 7 kiloya yaklasti cok da obur ona ragmen 90 ccdn fazla hic vermedm ki midesi buyumesin dieSjsjskskskçözüm yok desene ya gün içinde istemesinden yada miğdesi büyürse doyuramamktan korkuyom
Bi bakayim kuzumm
Duzelttim
Canım bende de durum aynı. O aclıktan değil. Süt yetmemesinden değil. Gazı oluyor, veya o kadar yorgun oluyorki uykuya dalamıyor memeyle uyluya dalöaya calışıyor.Kızlar gece uykusuna geçmeden çıldırıyor sütüm yetmiyorher gece aynı saat çıldırıyor mama veriyorum mama vermeye karşı değilim kesinilikle ama niye böyle oluyor anlamadım alıştımı acaba
Mamayı azaltmıstım. Mama 140 cc daha cogaldı yanı sutümden 140 cc azaltmıs oldu canımCanim 140 cc daha azaldi derken , diyet yaptin da mi azaldi, ve nasil anladin 140 cc azaldığını ?
Bende aynı durumdayım canım sürekli kusan bebek çok zorBizede bir hafta kullan dedi bebek kilo aldıgı müddetçe sorun degil kusması dedi ama gecsin diye dua ediyorum üstünü gıydirmeden yine kusuyo valla
Bende aynısını yaşadım süt yetmiyor aglıyor dedim emzirdim yarım saat geçti hala durmuyor aglıyor emzirdim kucakta tuttum olmadı sonra uykusunun oldugunu dalamadıgı için agladıgını anladım. Ben ayakta sallayarak uyutuyorum biraz aglasa da almıyorum sallıyorum sonra esneme başlıyor mız mız uyuyor.Canım bende de durum aynı. O aclıktan değil. Süt yetmemesinden değil. Gazı oluyor, veya o kadar yorgun oluyorki uykuya dalamıyor memeyle uyluya dalöaya calışıyor.
Kızlar gece uykusuna geçmeden çıldırıyor sütüm yetmiyorher gece aynı saat çıldırıyor mama veriyorum mama vermeye karşı değilim kesinilikle ama niye böyle oluyor anlamadım alıştımı acaba