2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim benim elimde 3 numara var çok kaldı satmak için koyacaktım. Biz stok yapmıştık pandemi de çıkmayalım diye.satacagim ben günde 8 ile 10 arasi kullanıyorum.

Cnm bir damla kullandım 3 günde geçti..göz ucuna masaj yap.gunde 3 kereden 5 defaEki Görüntüle 2766219
Sleepyden hiç memnun degilim baska marka olsaydı alablrdm kesin çok teşekkürler

Ben şimdi aldım pek bi sevmedi gibi aşı huzursuzluğu da olabilir avna diye bişi çok fonksiyonlu o kadar fonksiyonlu ki kafam karıştı Koca bi kitap çıktı içinden 🙈 çözücem inşallah
Solomom baybiyi bi incele istersen canim instagramda da var ben ondan aldim
Ben babalinbaby aldım canım kumaşını falan çok beğendim geçen gün denedim yenidoğan aparatı olmadığı icin daha büyük geldi bebisim icinde kayboldu 🤭🤭 sling kullanıyorum evde gezdirirken onunla rahat ettim cicek sepetinde 59tl fiyatida uygun deneyebilirsin 😁
Kızlar çokk teşekkürler Hepsine bakacağım ❤️Bakın eşimde şunu bulmuş amerika’da bestseller kanguruymuş.

Infantino Flip Advanced 4-in-1 Carrier - Ergonomic, convertible, face-in and face-out front and back carry for newborns and older babies 8-32 lbs https://www.amazon.com/dp/B00M0DWQYI/ref=cm_sw_r_wa_api_glt_i_-VAcGbD2HPDSJ

Amazon Türkiye’de 1.200 TL, amazon.com’da 28 dolar.

Screenshot_20210122_143524_com.android.chrome.jpg
bundan kullananizniz var mi

Kızlar çokk teşekkürler Hepsine bakacağım ❤️Bakın eşimde şunu bulmuş amerika’da bestseller kanguruymuş.

Infantino Flip Advanced 4-in-1 Carrier - Ergonomic, convertible, face-in and face-out front and back carry for newborns and older babies 8-32 lbs https://www.amazon.com/dp/B00M0DWQYI/ref=cm_sw_r_wa_api_glt_i_-VAcGbD2HPDSJ

Amazon Türkiye’de 1.200 TL, amazon.com’da 28 dolar.
Buna ben de bakmıştım biraz pahalı geldi sahibinden falan da araştırdım yorumları iyi biz çok gezen bi çiftiz antik kent yurtdışı falan koronadan dolayı tıkıldık eve inşallah düzelir maddiyat sorun etmezse kesinlikle bu 👍 ama deneme amaçlı dersen nuna çok iş görüyor çok beğendim

Buna ben de bakmıştım biraz pahalı geldi sahibinden falan da araştırdım yorumları iyi biz çok gezen bi çiftiz antik kent yurtdışı falan koronadan dolayı tıkıldık eve inşallah düzelir maddiyat sorun etmezse kesinlikle bu 👍 ama deneme amaçlı dersen nuna çok iş görüyor çok beğendim
Arkadaşımın bir kaç güne Amerikaya uçuşu var canım 28 dolara amazondan sipariş edip onun oteline gönderticez ekstra 30 dolar kargo ve vergi masrafı var onu vermemiş olucaz, ondan memnun kalmazsam da senin dediğini alıcaz🥰 inş işe yarar kollarım koptu 😃

Canım şimdi gördüm bunu, benim bebeğimde oldu ilk kaynamış ılımış suyla sildim geçer gibi oldu, sonra geçmedi bir daha gittik doktora. Tobrased yazdı, Günde üç kez iki damla damlattım. 5 -7 günde geçiyor
Canim cok tesekkur ederim.. ben de alacagim damlasını her ihtimale karşı onun için doktoruna gitmek istemiyorum..

Kızlar ben birsey sormak istiyorum sütüm artsın diye ali ünyazıcinin detox cayini almistim ama.aldigimda farkettim detox yazdigini.bunun süte faydasi varmidir.bebegimde aksamlari gaz oluyor bu caydanmı acabaya.

Eklentiler

• 20210122_154734.jpg
    20210122_154734.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 24
Elinde fazla 3 numara bezi kalan varsa satın alabilirim kızlar aklınızda olsun ben 2 deym daha sleepy ama iğrenç hep sızdırıyor deli olcam üst baş değiştirmekten
Bebıs 5.100 muydu? 2 no bende kullanıyorum. Gunduz 4 5 saate degısır sem hıc gecmıyor. Gece de cok çiş yapmadığı ıcın sabaha kadar 8 9 saat aynı bezle beklettogım oluyor.
Herkese merhaba bugün kontrolden geldik kilo almada sıkıntı var moralim çok bozuldu 😑 sağlığı yerinde fakat 1 ay içinde 450 gr almış ölçümleri de geride kalmış 😟 10 gün sonra tekrar gelin kilo almamışsa idrar tahlili yapalım dedi eğer idrar yolu enfeksiyonu varsa ona göre tedavi yaparız yoksa altında başka nedenler aramalıyız dedi. Sadece anne sütü alıyor bu nedenle benimde iyi beslenmemi tembihledi gün içinde 1-2 saat dinlen bebeği başkasına ver falan dedi. Kendimi yetersiz hissetmeye başladım sütüm yetmiyor kilo aldıramıyorum 😢 aynı dertten muzdarip varsa önerilere açığım şu 10 günde nasıl kilo aldırabilirim off
Kendını yetersiz hissetme. Nasibi bu sekılde senden alabildiği. Neler kullanıyorsun bılmıyorum ama ben solgar laktamax ve humana cay içiyorum. Ayrıca 1er tatlı kasıgı rezene kimyon anason kusburnu demleyip içiyorum. Her sabah istemeye istemeye 1 yada 2 yumurta yiyorum. Bunları yapmama ragmen sütüm hala cok bol değil. Mama vermesem sanırım oglum da senin bebıs gıbı 450 gr alacaktı. İstahli bir bebekse eds yontemıyle mama vermeni öneririm.

Bunun sut cayini iciyorm memnunm. Iceriginde ne var bunun
Karısik bitki cayi diyor ne oldugu yazmiyor.e bebekten almistim bebiş arabada bekledigi icin paldır küldür almıstım.yani görevli bu caylarin hepsi sut artirici dedi ama.ben humananin rezeneli cayini alcaktim yoktu üretilmiyormuş artık.bende bunu aldım hızlıca

Tamam netten buldum🙂emziren anneler icin uygunmus.sütum artti bunu iciyorum.birsuru sey iciyorum aslinda humananinkini bunu isirganotu birde hippin cayini.hangisi bilmiyorum.bu defa sutum cok geliyor 🧿🧿bebisim yönetemiyor boguluyor gibi oluyor birakiyor memeyi.öncesinde sagmam gerekiyor.yani önceki kadar sık icmiyorum artık.bebis cekince anlik sut iniyorya o anı hic sevmiyor bebegim cocuk boguluyor resmen.emmiyor sonra.

Eklentiler

• inCollage_20210122_162746547.jpg
    inCollage_20210122_162746547.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 22
Bebeği aşırı gazlı olan var mı benim gibi? Hiçbir damla fayda etmedi. Çocuğun 7/24 gazı var resmen. Baya çıkarıyor alttan zart zurt en az on taneye yakın tam bitti rahatladı diyoruz 10 dk sonra tekrar ıkınmaya başlıyor. Ne gaz damlaları ne masajlar rahatlatmıyor çocuğu. Uyutuyorum 5 dk sonra ıkınarak ayaklarını havaya dikerek uyanıyor. Çok üzgünüm artık çocuğumda alerji mi var acaba diye düşünmeye başladım. Çok gürültülü gaz çıkarıyor ve çok gürültülü kaka yapıyor. Kakasında da uzayan sümüksü şeyler var. Emerken hep karnı gurul gurul oluyor ağlıyor. Doktorumuza danıştık inatla kan yoksa kakada alerji değildir ya da hafiftir geçer dedi. Bir haftadır süt ürünleri yemiyorum nolacak bakalım diye . Kakasındaki uzayan şeyler yine var ama daha az . Gaz ise yine aynı yine aynı çocuğumun artık hali kalmadı ıkınmaktan 😢
Gaz sancisi gürültülü kaka ve dediğin gibi kakada sümüksü mukus bizimde vardi
dr umuz alerji dedi kan hiç olmadı bende süt ürünlerini tüketmiyorum ve et ürünleri acaba boşuna mi diyet yapıyorum diye düşünüyorum çünkü bizdeki şikayetler hatta daha fazlası çok kişide var ama ben süt ürünlerini keseli 1 ay oldu sancimiz bitti sancilanmiyor kakasi aynı şimdilik diyet yapmamalı mıyım diye düşünüyorum bazen

Bebeği aşırı gazlı olan var mı benim gibi? Hiçbir damla fayda etmedi. Çocuğun 7/24 gazı var resmen. Baya çıkarıyor alttan zart zurt en az on taneye yakın tam bitti rahatladı diyoruz 10 dk sonra tekrar ıkınmaya başlıyor. Ne gaz damlaları ne masajlar rahatlatmıyor çocuğu. Uyutuyorum 5 dk sonra ıkınarak ayaklarını havaya dikerek uyanıyor. Çok üzgünüm artık çocuğumda alerji mi var acaba diye düşünmeye başladım. Çok gürültülü gaz çıkarıyor ve çok gürültülü kaka yapıyor. Kakasında da uzayan sümüksü şeyler var. Emerken hep karnı gurul gurul oluyor ağlıyor. Doktorumuza danıştık inatla kan yoksa kakada alerji değildir ya da hafiftir geçer dedi. Bir haftadır süt ürünleri yemiyorum nolacak bakalım diye . Kakasındaki uzayan şeyler yine var ama daha az . Gaz ise yine aynı yine aynı çocuğumun artık hali kalmadı ıkınmaktan 😢
Bizde ayniyiz 75 gunluk bebegim ozellikle aksamları huzursuz.altini acip bacaklarini ileri geri yapiyorum pırt pırt atıyor.gece 1de banyo yaptirdik 2 gun önce cok agladi naptiysak susmadı.paldir kuldur hizlica duş aldirdik.sonrasinda rahatladı uyudu

Herkese merhaba bugün kontrolden geldik kilo almada sıkıntı var moralim çok bozuldu 😑 sağlığı yerinde fakat 1 ay içinde 450 gr almış ölçümleri de geride kalmış 😟 10 gün sonra tekrar gelin kilo almamışsa idrar tahlili yapalım dedi eğer idrar yolu enfeksiyonu varsa ona göre tedavi yaparız yoksa altında başka nedenler aramalıyız dedi. Sadece anne sütü alıyor bu nedenle benimde iyi beslenmemi tembihledi gün içinde 1-2 saat dinlen bebeği başkasına ver falan dedi. Kendimi yetersiz hissetmeye başladım sütüm yetmiyor kilo aldıramıyorum 😢 aynı dertten muzdarip varsa önerilere açığım şu 10 günde nasıl kilo aldırabilirim off
Canim benimkidecaz almisti ben gece gunduz cok sık emzirdim dikkatlice cekip ceknedigine baktim agzinin kenarina baktim sut geliuormu diye bi gogusumu verip diger gogusumude verdim emxirfijten sonra gunduzleri sagdigim sutu verdim baktim almıyor yada isteksiz aliyor doyduguju tam anliyordum o hafta tam 380 gr almisti hatta bu seferde one gecmisti uzme kendini kac saatte emziriyorsun sagdigin zaman sutun miktari nedir stres yaparsan daha cok etkilenir stres yapma mama tavsiye ettimi hatta bana mama tavsiye etmisti aldim ama bir kere verdim sonra vermedim baktim sut var o yuzden gerek gormedim ama sutum azalmisti sonra normale döndü

Bizde 2.ay aşılarını 2 ay 18 günlükken olduk pazartesi rota aşımızı olacağız menenjit de olacaktık 2.ay aşılarıyla arasından 28 gün geçmek zorundaymış canlı asi old ici ebe öyle dedi bakalım doktor ne diyecek.
Sagol canim cevabin icin bizimkinin ebesi rota icin de en az 21 gun bekleyelim dedi ben de doktoruna soracagim bakalim.

Gaz sancisi gürültülü kaka ve dediğin gibi kakada sümüksü mukus bizimde vardi
dr umuz alerji dedi kan hiç olmadı bende süt ürünlerini tüketmiyorum ve et ürünleri acaba boşuna mi diyet yapıyorum diye düşünüyorum çünkü bizdeki şikayetler hatta daha fazlası çok kişide var ama ben süt ürünlerini keseli 1 ay oldu sancimiz bitti sancilanmiyor kakasi aynı şimdilik diyet yapmamalı mıyım diye düşünüyorum bazen
Ama gaz sancısı geçtiyse bu harika bişey canım. Diyetinden dolayı geçmiş büyük ihtimal. Bakalım bizim n'olacak. Ama bana et tüketme demedi doktor süt ürünlerini kesip deneylim dedi.Arada tüketip tekrar oluyor mu diye denedin mi peki?

X