2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim evdeki dijital tartiyka doktorun tartısı arasında 100 gr fark çıkıyor ev daha az tartıyor

Benim evdeki dijital tartiyka doktorun tartısı arasında 100 gr fark çıkıyor ev daha az tartıyor
Benim bebek tartım yok normal dijital baskule kucağına alıp çıkıyorum fazla tartıyor biraz kıyafeti vs derken 300 gr eksiğini doğru kabul ediyorum mesela 6300 geliyorsa 6000 kabul ediyorum dr da da o civarda geliyor

Serum fizyolojikte bebeğin ortalığı yıkıyor mu rahat temizleyebiliyor musun burnunu? Burun temizliğinde bizim evde kıyamet kopuyor komşular bebek hasta mı niye çok ağlıyor diye soruyor valla
Ben doğduğundan beri kullanıyorum bizimkinin de burnu hep tıkalı özellikle gece sabaha karşı emmekte zorlanıyor ama artık alıştım zaten şırınga gibi olduğu için şekli pratik yarısını bi burnuna yatısını diger burun deligine yan şekilde sikiyrom sonra kaldırıp sırtından pit pir vuruyorm biraz akıyor geri kalanında aspiratör yardımıyla cekiyorum biraz ağlıyor oğlum ama emerkende hava yutup gaz yapmaması rahat emmesi için mecbur.

Benim bebeğimde yan dönüyor artık kızlar kendini az az kaydırıyor çok gidemiyor da yalnız bebeğinizi sakın oturtmayın doktor muayene etmek için yapıyor ama bastırmak oturtmak tehlikeli 4 aylık olana kadar yarim bile otursa boyle eğimli tehlikeli beli batar eskiler geyreği batar derlerdi ben yüz üstü döndürüp babanne usulü sırtına masaj yapıp şöyle bir ayaklarından tutup donderirim cok rahatlıyor hemen gülüyor öyle yapınca iyi geliyor

Bugün 2. Ay kontrolümüz vardı kalça usg si çekildi hersey yolunda çok şükür 3. Ayda göz kontrolü rota aşısı ve kalp doktorunda üfürüm için kontrolümüz var sünnet olayını sordum kalp durumunu düzeltelim o zaman konuşalım dedi ama 18 aylık olana kadar yaptırın yoksa 6 yaşına kadar bekleyin dedi

Kizlar ben burnunu hemen hemen her sabah tonimer okyanus suyu sıkıp nemlendiriyorum az sonra çekiyorum bugun eczacı 2 aylik bebeğe o kullanılmaz demis eşime dr a sordum gormedi daha yanlış mi yaptim acaba
Bize de doktor tonimer verdi. Ayni büyüklerini gibi degil mi sprey formunda ben de hep onu kullanıyorum.doktoruna sorarsan buraya yazar misin canim . Cunku burada da pek öyle bizimki gibi kullanan yok galiba

Bize de doktor tonimer verdi. Ayni büyüklerini gibi degil mi sprey formunda ben de hep onu kullanıyorum.doktoruna sorarsan buraya yazar misin canim . Cunku burada da pek öyle bizimki gibi kullanan yok galiba
Sprey formlari kulağa basınç yapiyormus gerilip orta kulak enfeksiyonuna neden olabiliyormus. Ben cok hafif dokunup çekiyordum zten dolu dolu sikmiyorum. Osman gonulalin videosunda gibi yapamam ya cok zor o nasi devam etsem bilmem

Durmaz ki o alanda, koyarsın başka yerde bulursun Bi dönmeye başlasınlar bence de ince Bi yorgan yeterli olur çok istiyorsan.

Kizlar emzirenler icin diyet listesi olan var mı elinde
Ya bende baslamak istiyorum ama arkadasim israrla yapma dedi sutun azalir dedi zaten diger cocuklarim emmedi bu emsin istiyorm 2 gundur sutum az gece bile tas gibi olan gogsum 2 gecedir yumusacik gunduzleride oyle sut damlasi bestlak ve milk tea cayi iciyorum ama sertlesme yok tek goguste doyarken simdi iki gogsu emziriyom ama arada oluyo boyle sonra toparlaniyo ve buzluktan sut cikarip veriyorum umarim duzelir
Benimki hep yutuyor ve çoğunlukla bu şekilde kusuyor. Ben ondan diye düşünüyorum.
Benimki normalde cokelek seklinde kusardi bende serum siktigimdan beri boyle icini temizliyo sanirim balgami attiriyo cigere inmesini engelkiyo cunku serum

Canim ben de senin gibi desteksiz uyku yaptırmaya calisiyordum. Ama iste saatlerimiz şaştı. Uyku danışmanları bu dönemde nasil uyuttugunuzun önemi yok diyor. 4 aydan sonra desteksiz uykuya alistiracagiz. Eger sallayarak uyuyabiliyorsa uyuması cok faydalı. Destekleri de zamanla azaltacagiz insallah..

Yok benimki uykucu son zamanlarda sagdigim sutu biberonla veriyorum ben

Merhaba kızlar;
Herkes etiket yapmış dönemedim kusura bakmayın. Günler baya yoğun geçiyor, buralara hiç bakamadım. Bir de benim kız kafasında sürekli süpürge sesi istediğinden telefonu çok az alabiliyorum elime, o yüzden kkya girmek hayal oldu
Biz iyiyiz, inşallah herkes de iyidir. Şöyle bi göz atayım konuya.

Bizde günde bir yada iki kez yapıyoruz ama hanımefendi çok huysuz ortalığı inletiyor ben yan tutuyorum babası sıkıyor artık anlıyor biz başlamadan ağıdı basıyor

Olabilir benim kız çok kustıgu için ben çok karşılaşıyorum bu şekilde hasta mı diye şüphelendim ama başka hiç belirti olmayınca serumdan olduğunu düşünmeye başladım

Off nasıl duygulandım ya canım benim. Sağlıkla büyüt inşallah annesi

Bizde bayadır yapıyoruz bugün pembelik geldi kanattık mı acaba ama kan renginde bişey gelmedi sonrada yoktu

Unuttun bizi Iyi olmana sevindim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…