2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizde günde bir yada iki kez yapıyoruz ama hanımefendi çok huysuz ortalığı inletiyor ben yan tutuyorum babası sıkıyor artık anlıyor biz başlamadan ağıdı basıyor
Bizde babası yapınca Morarana kadar ağlıyor ben yapınca gülüyor babası eliyle kafasını tutuyor çekerken yine eliyle müdahale ediyor.Ben konuşa konuşa yan çeviriyorum hiç siringayi göstermeden bi anda sıkıyorum çekerkende kafasını tutmuyorum bi cekiyorum bi konuşuyorum gülüyor ben çekerken ama babada bina ayağa kalkıyor.

Sorma sorma gezmelerdeyim dermişim Evdeyim ya iki çocukla iki dakika vaktim yok valla buraya da takılınca kendimi alamıyorum diye hiç de giremedim.
Ohh oh keyfin yerinde olsunda arada uğrasanda olur instagramda eklesiyoruz katilmak istersen wendy etiketlesene senide msj grubuna alsin

Canım hoşgeldin , bizde süpürge bağımlısı olduk ... dinletirken teli uçak modunda yapmayı unutma

Uygulamadan açıyorum ben hem dandini çalıyor hem telefonda geziniyorum

Bebegm biraz az kilo alıyor sadece anne sütü veriyorum ama neden ilk ay sadece 730 gr almıştı smdi ikinci ay evde tarttım gene 700-750 civarı ctesi kontrolümz var bakalım
Canim çok az değil merak etme, 500 gr in altında olunca tedirgin oluyor doktorlar. Hatırlarsın beli ben de yazmıştım ilk ay kızım 600 gr aldı benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…