Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Doğuran kızlar, hastanede terliğe gerçekten ihtiyaç var mı? Hastane otel terliği gibi terlik vermiyor mu? Her şeye tamamım da şu terliği çantaya koyasım hiç yok nedense 😀

Orangegreysky Orangegreysky sen de o ortamlarda bulundun 😀 Kadınların ayaklarına bakmış mıydın canım 😂
Var bence canım. Ben bi Eva terlik bi bez terlik aldım. Bez terlik biraz estetik açıdan 😅 geceliiğimle takım. Ama eva olan aşırı rahat, ilk yürüyüşü falan onla yaparım. Mesela yıkanmak gerekti onlar girerim.
Anam sen şu lambayı bi araştır ya seninki stresten mi yiyo anlamadım :KK43:
Tamemen zevktenbence. Normalde de yerdi. Şimdi bebeğin eşyalarıyla birlikte daha çok yiyeceği şey oluyor etrafta, gördükçe yiyor 😅😟. Halbuki de sakladım, ortada birşey bırakmıyorum asla, gitmiş bulmuş gene, silikon hatası, kemiriyor. Yenisini de hiç alasım yok. Bu idare eder inşallah.
Ben onu da kullan at donlardan giymiştim. İkisini de yırtıp atıyordum. Zaten yoğun kanama birkaç gün sürdü. Sonrasında ped ve hamilelikte giydiğim çamaşırlara geçiş yaptım.
Yani şu dependin üstüne dön giymicez değil mi kuzum?

Sezaryanda 39 bekliyorlarmi 🙄 genelde 38de aliyorlar ama benim doktorum devletde 37+5 yada 38+2 de alcak kuzum 26snda tm gunune karar vercek ama 39 beklemiycek sezaryan oldu icin
valla beklicez dedi ters bir durum olmazsa. normalde 18 aralık görünüyor tam 40. haftam, 11-12 aralık gibi alırız diyordu

Var bence canım. Ben bi Eva terlik bi bez terlik aldım. Bez terlik biraz estetik açıdan 😅 geceliiğimle takım. Ama eva olan aşırı rahat, ilk yürüyüşü falan onla yaparım. Mesela yıkanmak gerekti onlar girerim.

Tamemen zevktenbence. Normalde de yerdi. Şimdi bebeğin eşyalarıyla birlikte daha çok yiyeceği şey oluyor etrafta, gördükçe yiyor 😅😟. Halbuki de sakladım, ortada birşey bırakmıyorum asla, gitmiş bulmuş gene, silikon hatası, kemiriyor. Yenisini de hiç alasım yok. Bu idare eder inşallah.

Yani şu dependin üstüne dön giymicez değil mi kuzum?
Annem depend kullanırken don falan giymiyo ya üstüne bence gerek yoktur ama ben yine de hamile donu koydum

valla beklicez dedi ters bir durum olmazsa. normalde 18 aralık görünüyor tam 40. haftam, 11-12 aralık gibi alırız diyordu
Saglikla kavus sag saglim al kucagina inslh kuzum hepimiz sag saglim kavusalim her doktor ne bilim farkli galiba ozele gidiyordum ben buzmna kadar ordada takipliydim ozeldeki doktorumda 1 aralikda aliriz demisdi tm 38+0da devletdekide aynisini dedi bana hayirlisi olsun sag saglim kavusalimda

Kızlar emzirme konusunda kitap öneriniz var mı? Şunu buldum ama yorumlarda çok sert diyenler olmuş çekindim açıkçası. Doğurmadan okusam da bilgilensem accuk

Kızlar emzirme konusunda kitap öneriniz var mı? Şunu buldum ama yorumlarda çok sert diyenler olmuş çekindim açıkçası. Doğurmadan okusam da bilgilensem accuk
Ina May'in kitaplari güzeldir, Türk bakış açısına göre sert gelmiş olabilir yabancılar ile düşünce farkımız var cünkü gebelik emzirme vs konularında. Ben de vajinal doğum ile ilgili Farkindalikla Hpynobirthing diye bir kitap okudum mesela bizim bakış açımıza göre baya farklı. Mutlaka fayda görürsünüz bu kitaptan ama yine de siz bilirsiniz tabi ki.

Ina May'in kitaplari güzeldir, Türk bakış açısına göre sert gelmiş olabilir yabancılar ile düşünce farkımız var cünkü gebelik emzirme vs konularında. Ben de vajinal doğum ile ilgili Farkindalikla Hpynobirthing diye bir kitap okudum mesela bizim bakış açımıza göre baya farklı. Mutlaka fayda görürsünüz bu kitaptan ama yine de siz bilirsiniz tabi ki.
Hypnobirthing de epeydir favorilerimde, doktoruma sorup alacağım mutlaka. Çok teşekkür ederim, kitapçıda bulabilirsem içeriği inceleyip alayım :)

Hastane çantasına yenidoğan göbek bağı oyuntulu bebek bezi koydum halen gözüme küçük geliyor olmazsa bebeğe hastane o an veriyor mu uygun bez. Olmazsa bu hafta gidip alayim diyorum ama 1 numara mı 2 numara mı almam gerekiyor kararsız kaldım fazla anlamıyorum bu bez işinden 😅 ötekini görünce zaten şoka girmiştim pet kadar birşey yanlış aldığımı düşündüm 😅

1000072789.jpg
@edahandro canım şöyle bir sey kullanmıştım. ama bu sefer almadım bile. Yani sen bilirsin 🤗

Hypnobirthing de epeydir favorilerimde, doktoruma sorup alacağım mutlaka. Çok teşekkür ederim, kitapçıda bulabilirsem içeriği inceleyip alayım :)
Rica ederim, siz de vajinal doğum istiyordunuz sanirim okumuştum önceki yazılarınızda. Hpynobirthing çok güzel, vajinal doğum için örneklerle ve egzersizlerle cesaret veriyor insana :)

D derya32 canım bende çok git gel yaşıyorum. Daha önce seninle konusmustuk seninde biraz sıkıntılı geçmişti. Sakinleştirici vurduklarında rüya gibi geçiyor diyende var ama dikişi sarsılamaladı çok hissettim çenem titredi üşüdüm komple uyutulmaya geçtik diyende. Ne yapacagım bilmiyorum 🙄 korkuyorum valla… benimde karnım taş gibiydi bugün yumusadı. 36 dan sonra olurmuş bu tarz sertleşmeler.

L limon5101 meyveliruj3 meyveliruj3 perocuk35 perocuk35
Kızlar benim doktor geçen hafta ben 35+3 iken bir ya da iki hafta sonra almıs oluruz dedi bana. Bana erken geldiği için ben 38+1 de alınsın istiyorum. Bugün 36 hafta oldum. Bir yandan bebeği riske atmaktan korkuyorum ama ne kadar beklese o kadar iyi gibide geliyor, suyu plesantası normal ama karın çevrem genişmiş, bebekte bir hafta önde gidiyor ama yinede doktorun dediği erken geldi bana… hepiniz spinal doğum mu yapacaksınız bu arada yoksa genel anestezi mi?

X