Eğer oyun halısı alacaksan ,bence böyle birseye gerek yok canim. Üstündeki halkaları çıkarınca o da aynı işlevi görüyor.Benimki yarı dönmeye başladı oyuncağı baş kismindan yukarı koyuyorum ayaklarıyla ite ite uzanıyor artık. Babası döllenme aşamasında kalsiyumu fazla vermişler diyoBi yere giderken yastık koyuyorum artık ama yere bisey almam lazım .
Söyle bisey buldum ise yarar mi acaba ince gibi geldi ama
Evet ciddi boyutta reflüsü var dedi gaviscon fayda etmezse başka ilaç başlayacakPeki reflu mu dedi canim m
Canım ben böyle bişi aldım altına reflü yatağını koyuyorum oyuncakları takıyırum çok seviyor elleriyle vuruyor oyuncaklar sallanıyorBenimki yarı dönmeye başladı oyuncağı baş kismindan yukarı koyuyorum ayaklarıyla ite ite uzanıyor artık. Babası döllenme aşamasında kalsiyumu fazla vermişler diyoBi yere giderken yastık koyuyorum artık ama yere bisey almam lazım .
Söyle bisey buldum ise yarar mi acaba ince gibi geldi ama
Bizimki her türlü ağlıyor anne baba ayırmıyorBizde babası yapınca Morarana kadar ağlıyor ben yapınca gülüyor babası eliyle kafasını tutuyor çekerken yine eliyle müdahale ediyor.Ben konuşa konuşa yan çeviriyorum hiç siringayi göstermeden bi anda sıkıyorum çekerkende kafasını tutmuyorum bi cekiyorum bi konuşuyorum gülüyor ben çekerken ama babada bina ayağa kalkıyor.
6600 bnm ki 3+ siparis verdim ama yeni cikandan değilKizlar benim kizim simdi 6 kilo olmustur ve acilmamis buyuk boy 3 numara bez var elimde az oncede trendyoldan sleppy yeni cikandan 4 adet aldim lansmana ozel olandan buyuk olurmu acaba elimdeki bez bitene kadar sizce sizler gectinizmi 4 numaraya
4 numara aldım indirimden ama elimde daha 200 lü 3 no var 1 ay daha gider 3 no sonra 4 e geçerim bizde 6 kilo civarıyızKizlar benim kizim simdi 6 kilo olmustur ve acilmamis buyuk boy 3 numara bez var elimde az oncede trendyoldan sleppy yeni cikandan 4 adet aldim lansmana ozel olandan buyuk olurmu acaba elimdeki bez bitene kadar sizce sizler gectinizmi 4 numaraya
Melekler güldürür uykularında derlerBirde uykuda resmen emojiler yapıyor gülüyor ağlıyor gibi sürat aynı emoji
Eğer oyun halısı alacaksan ,bence böyle birseye gerek yok canim. Üstündeki halkaları çıkarınca o da aynı işlevi görüyor.
Piyanolu oyun halısı aldim ama altı ince koltukta oynatıyorum .Yere battaniye ve yorgan sericem seaster in dediği gibiCanım ben böyle bişi aldım altına reflü yatağını koyuyorum oyuncakları takıyırum çok seviyor elleriyle vuruyor oyuncaklar sallanıyor
Eki Görüntüle 2765703
Goğsume yatiriyorum azcik pispisladktan sonra kendisi cikiyor hemnbi sure fik tutmus oluyorm hemen yatağa koyunca kusuyor.gece uykusu arasında biberonla doyuran yada emziren arkadaşlar vardı. Emdikten sonra uyurken gazını nasıl alıyorsunuz?
Canım sen mı emziren anne diyeti sormuştun?Listeyi paylasıyorum.Ben yaptım 8.gun ıyıce farkettım kı bol olmayan sutum 140 cc daha azaldı. Bıraktım diyeti ama yine sısmeye basladım.Arafta gıdıp geliyorum. Cok sıkıldım valla. Diyetisyenim dediki bebegin hakkına girmeyelim. 1 damla anne sutu bile cok onemli. O yuzden 6 ay itibariyle diyete baslayalım dedi. Bu listeyle zayıflayan oluyor ve sutu artan cok oluyormuş. Ama bazıları ise genetik dedi yıne de bollasmıyor ve bazen azaltıyor dedı. Ben onlardan oldum ve bıraktım isteGoğsume yatiriyorum azcik pispisladktan sonra kendisi cikiyor hemnbi sure fik tutmus oluyorm hemen yatağa koyunca kusuyor.
Gunaydın canımGünaydın kızlar
Bi deniyim bakayım cok tskkurler yaCanım sen mı emziren anne diyeti sormuştun?Listeyi paylasıyorum.Ben yaptım 8.gun ıyıce farkettım kı bol olmayan sutum 140 cc daha azaldı. Bıraktım diyeti ama yine sısmeye basladım.Arafta gıdıp geliyorum. Cok sıkıldım valla. Diyetisyenim dediki bebegin hakkına girmeyelim. 1 damla anne sutu bile cok onemli. O yuzden 6 ay itibariyle diyete baslayalım dedi. Bu listeyle zayıflayan oluyor ve sutu artan cok oluyormuş. Ama bazıları ise genetik dedi yıne de bollasmıyor ve bazen azaltıyor dedı. Ben onlardan oldum ve bıraktım iste. Listeyi paylasayım ama sana kalmıs. Baslarsan insallah senı kotu etkilemez. En baslar hep 2 bardak su..
Rica ederim canımBi deniyim bakayım cok tskkurler ya
Cnm gayet iyi kilo alimi bosuna stres oluyosun bence zaten 1000gr ust sinir anne sutuyle masallah cok iyi kilo almis daha nolsunBebegm biraz az kilo alıyor sadece anne sütü veriyorum ama nedenilk ay sadece 730 gr almıştı smdi ikinci ay evde tarttım gene 700-750 civarı ctesi kontrolümz var bakalım
Ben veroyorum cnm bazen hemen cikariyor bazen uykuya dalinca cikarmiyor biraz pispislayip yatiriyorum bengece uykusu arasında biberonla doyuran yada emziren arkadaşlar vardı. Emdikten sonra uyurken gazını nasıl alıyorsunuz?
Ben hala 2 numaradayimKizlar benim kizim simdi 6 kilo olmustur ve acilmamis buyuk boy 3 numara bez var elimde az oncede trendyoldan sleppy yeni cikandan 4 adet aldim lansmana ozel olandan buyuk olurmu acaba elimdeki bez bitene kadar sizce sizler gectinizmi 4 numaraya
Biberon vermiyorum ben ama emerken uyursa gazını falan almadan yatırıyorum uyanacak diye korkumdan :) çocuk öğrenmiş bazen kendi gazını kendi çıkarıyor valla bir kaç kez rastladimgece uykusu arasında biberonla doyuran yada emziren arkadaşlar vardı. Emdikten sonra uyurken gazını nasıl alıyorsunuz?