- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Benimki yarı dönmeye başladı oyuncağı baş kismindan yukarı koyuyorum ayaklarıyla ite ite uzanıyor artık. Babası döllenme aşamasında kalsiyumu fazla vermişler diyoAyy erken değil mi, çok fena bu çocuklar, erkenden dönmeye başlar kesin.
Bence cok iyi 500 100 arasi iyi 500 bile olsa anne sutune devam diyorlar. Benik ilk ay mamayla 480 aldi ikinci ay toparladi simdi yine kapandı ihstahi bu ay 800 aldi cok iyi aynen devam dedi doktor cok sukurBebegm biraz az kilo alıyor sadece anne sütü veriyorum ama nedenilk ay sadece 730 gr almıştı smdi ikinci ay evde tarttım gene 700-750 civarı ctesi kontrolümz var bakalım
Evet normalde kullanimiyor nezle grip cok akintisi cok tikaliysa kullanilir bizim doktorda obermemisti ben haftada bir defa cekiyorum serumuda bi gun kullanip bir gun suyla temizliuirum diger gunler bebek pamugunu islatiyorum ya su yada serum suyuyla inceltip ucunu kiviriyorum icini o sekilde temizliyorum guzelcede cikiveriyor doktorumuz cekerseniz burun mukuslarina zarar verirsiniz demişti biz 3 ay olacagiz toplasan 5 defa cekmisizdir diger gunler normal temizliyorumKizlar ben burnunu hemen hemen her sabah tonimer okyanus suyu sıkıp nemlendiriyorum az sonra çekiyorum bugun eczacı 2 aylik bebeğe o kullanılmaz demis eşime dr a sordum gormedi daha yanlış mi yaptim acaba
Yapmayın canım oturtmayin bile . Bizim kızda kalkmaya çalışıyor iki kolundan tutunca. gereği mi ne o batiyormus. Biz bilemedik bir arkadaşım geldi batmış bunu oturttunuz mu bastırdıniz mi ayağının üstüne dedi5 gun sonra 3 aylk olck bnm ki. Babasi hummali bi calisma icinde erkenden yurutecekmis
Serum ne ile sıkıyorsun? Ne kadar ölçeği? birde bir burnuna sıkarken diğer burnu kapatiyormusun ? Genzine kaçmıyor mu ya da nefes almasını engellemiyor mu? Biz bu akşam denicez ben korkuyorum birazBende yapıyorum canım bebek anca rahatlıyor . Serumdan sıkıyorum burnuna aspiratörle çektiriyorum birazcık ağlıyo ama olsun onun iyiliği için
Doktorun bisey dedimi kilosuyla ilgili bizimde 2.ayimizda 150 gr eksikti sonra dah sık emzirdim gecede uyurken sagdigim sutumu biberonla verdim o haftada cok almisti alsin sonucta anne sutu bisey olmaz sen kac saatte bi emziriyorsun emzirirken dudaginin kenarina bak sut varmi agzinda kontrol et 2 saatte emziriyorsan saat basi emzir gogsunun cok yumusadigini hissettigin an diger gogusunu ver yahut emmesi 15 dkyi gectiyse diger goguse gec canim bizde bakalim Cumartesi gidecegiz kac kilo olmusuzBebegm biraz az kilo alıyor sadece anne sütü veriyorum ama nedenilk ay sadece 730 gr almıştı smdi ikinci ay evde tarttım gene 700-750 civarı ctesi kontrolümz var bakalım
Osman gönülalın videosu var cnm hiç bir riski yok diyorSerum ne ile sıkıyorsun? Ne kadar ölçeği? birde bir burnuna sıkarken diğer burnu kapatiyormusun ? Genzine kaçmıyor mu ya da nefes almasını engellemiyor mu? Biz bu akşam denicez ben korkuyorum biraz
Bizimkini ozellikle doktor oturtup kaldiriyo ayagini basiyo mu fln grlisiminde bisey var mi die o yuzdn mecbur yapiyoruzYapmayın canım oturtmayin bile . Bizim kızda kalkmaya çalışıyor iki kolundan tutunca. gereği mi ne o batiyormus. Biz bilemedik bir arkadaşım geldi batmış bunu oturttunuz mu bastırdıniz mi ayağının üstüne dedi
Canım serum suyunu yutuyor mu benim kızım çoğu kez böyle kusuyor. Hasta değil burun akıntısı falan yok serum suyunu yutuyor çok dışarı çıkmıyor boğazına yapışıyor galiba. Görüntü için bende özür dilerim arkadaslarKızlar görüntü için kusura bakmayın .
Oğlumun burun akintisi devam ediyor bugünde bayağı kustu benim üstüm onun üstü her yerimiz battı. Hapşırıyor arada öksürük de var günde 5 kez falan doktor kontrolümüz pazartesi sizce erkene çekmeli miyim burnunu günde 3 4 kez temizliyorum ama bu kusmuk balgamli gibi
cNım evde yorganın ya da battaniyen vardır illaki geçir bir nevresim ser yere 2 kat. hiç gerek yok böyle şeylere para vermeyeBenimki yarı dönmeye başladı oyuncağı baş kismindan yukarı koyuyorum ayaklarıyla ite ite uzanıyor artık. Babası döllenme aşamasında kalsiyumu fazla vermişler diyoBi yere giderken yastık koyuyorum artık ama yere bisey almam lazım .
Söyle bisey buldum ise yarar mi acaba ince gibi geldi ama
Ben gecen bebek yagi surup 15 dk beklettim yikadiktn sorna esim taradi baya gectiBebeğinin başında konak olan var mı? Geçmesi için ne yapıyorsunuz?
Canim bizimki de korona oldugu icin 2.5 aylıkken olacak asiyi.. siz iki Uçuk aylıkken rotayı da yaptırdınız mi .. doktoruna sordum yapiladabilir yapilmayadabilir 3 ay 21 günlüğe kadar romanın vakti var dedi ama.. biz yurtdisina gidecegiz cok bekletmek istemiyorum.. aradan çıksa iyi olur ama agir mi gelir diye de korkuyorum.Canım bizde 2 hafta geckmelı yaptık yanı 2.5 aylıkken oldu. Sonraki aşı sıralamasını nasıl yapıcak doktorunuz bısı dedmş? Birde rota asısı ıkı adet ya arasında ne kadar süre olmalıymıs
Serum fizyolojik de mide bulantısı yapıyor ondan oluyor olmasın biz günde 1 yapıyoruz burnuna sıkıp döndürüyoruz sırtına vuruyoruzKızlar görüntü için kusura bakmayın .
Oğlumun burun akintisi devam ediyor bugünde bayağı kustu benim üstüm onun üstü her yerimiz battı. Hapşırıyor arada öksürük de var günde 5 kez falan doktor kontrolümüz pazartesi sizce erkene çekmeli miyim burnunu günde 3 4 kez temizliyorum ama bu kusmuk balgamli gibi
Evet bi kaç gündür serum suyunu çok kullanıyoruz ve yutuyor da nefes alamadığı için ondan mi dersinCanım serum suyunu yutuyor mu benim kızım çoğu kez böyle kusuyor. Hasta değil burun akıntısı falan yok serum suyunu yutuyor çok dışarı çıkmıyor boğazına yapışıyor galiba. Görüntü için bende özür dilerim arkadaslarEki Görüntüle 2765402
Aaa doğru diyorsun hiç aklıma gelmemişticNım evde yorganın ya da battaniyen vardır illaki geçir bir nevresim ser yere 2 kat. hiç gerek yok böyle şeylere para vermeye
Evet ondan bence de papatya da dedi grip diye çok kullanıyorum.Serum fizyolojik de mide bulantısı yapıyor ondan oluyor olmasın biz günde 1 yapıyoruz burnuna sıkıp döndürüyoruz sırtına vuruyoruz
Yok canım normal tartı önce ben cıktı. Snra bebekle öyle bildim kilosunu ctesi gidicem bakalmEvdeki hassas tartımı 750 gr çok da az değil canım cumartesine kadar yine alır ort 1 kilo diyorlar zaten
Ya süper ozaman rahatladm braz dahaBence cok iyi 500 100 arasi iyi 500 bile olsa anne sutune devam diyorlar. Benik ilk ay mamayla 480 aldi ikinci ay toparladi simdi yine kapandı ihstahi bu ay 800 aldi cok iyi aynen devam dedi doktor cok sukur
Ben gece ne zaman uyanırsa basen 3 saat bazen 1 saatte emziriyorm. Gündüzde ne zaman meme isterse. Sen gece emzirmiyormusunDoktorun bisey dedimi kilosuyla ilgili bizimde 2.ayimizda 150 gr eksikti sonra dah sık emzirdim gecede uyurken sagdigim sutumu biberonla verdim o haftada cok almisti alsin sonucta anne sutu bisey olmaz sen kac saatte bi emziriyorsun emzirirken dudaginin kenarina bak sut varmi agzinda kontrol et 2 saatte emziriyorsan saat basi emzir gogsunun cok yumusadigini hissettigin an diger gogusunu ver yahut emmesi 15 dkyi gectiyse diger goguse gec canim bizde bakalim Cumartesi gidecegiz kac kilo olmusuz
Zeytinyagı ve karbonat sürüp 1 saat beklettm snra banyoda ve banyo sonrası taradım ince uclu tarakla nazikce 2-3 yıkamaya geçtiBebeğinin başında konak olan var mı? Geçmesi için ne yapıyorsunuz?
Büyük oğluma 1 yaşından önce kullanmıştım kac aylık hatırlamıyorum ama yaşında yoktu 4 5 6 aylık ti heralde cok şükür çok sağlıklı hiç de birseysi yok korkma ama sık kullanmaKizlar ben burnunu hemen hemen her sabah tonimer okyanus suyu sıkıp nemlendiriyorum az sonra çekiyorum bugun eczacı 2 aylik bebeğe o kullanılmaz demis eşime dr a sordum gormedi daha yanlış mi yaptim acaba