Biraz sıkı sütyen giy dediler bana eskiler öyle yaparmış çok değil tabi kanallar tıkanmasınKızlar bu şekilde yapıyorum beş on dakika daha sessiz emiyor, emme esnasında tekrar süt iniyor memeye yine başlıyor cok cok emmeye, direkt genzine kaçıyor tekrardan. Sanırım sütü azaltmanın bir yolunu bulmam lazım, ama cahilce bir şey yapıp tamamen keserim diye de korkuyorum. Mochiyle önden 50-60 sağsam bile yine oluyorbir doktorun yazısında görmüştüm bebeğin sıvı alımı için ön süte de ihtiyacı var diye. Ne yapacağımı şaşırdım
tazyik anında memeyi çekip ucunu biraz bastırman laxım sanırım. benim de özellikle sağda yaşadığım bir problem bu. vitamini bırakma bence onun etkisi farklı çünkü. mochi elektrikli kadar başrılı değil maalesef. ben sabah ve akşam yatmadan sağıp gün içinde de mochi kullanıyordum bir ara.Kızlar tazyik sorunu yaşayan var mı? Cidden ağlayacağım bebeğim doğdu doğalı emmeye cok düşkündü zaten ama fazla eme eme sinyali gönderdi sanırım memeler anında doluyor bir sonraki acıkmaya kadar ben mastit olcak kıvama geliyorum sürekli bebeğin yanında olduğumdan fazla sağmamaya özen gösterdm hep ama tek memeyi emip uyuduysa diğerini sağıyordum. Elektrikliyi kullanmayacağım artık o da tazyiği arttırıyor sanırım. Kendimi mochi ile rahatlatıyorum şimdilik ama bebeğim özellikle geceleri bu tazyikten rahatsız. Sürekli genzine kaçıyor. En doğru pozisyonda emziriyorum, dik şekilde, burnu açık. Yok yine foş diye ağzına gidince irkiliyor cocuk. Bir iki gündür coğu kez reddetti. Çok acıkırsa geliyor memeye ancak ama korka korka. Bir aydır kullandığım vitamini almadım suyu da az içtim bugün bakalım gece nasıl geçecek☹
ewt aynen iyi değil. ben bio da karar kıldım. şimdi çoklu paketinden aldım sleepy bio naturalinAktif bebek ve günlük rahatlık bende kullandım hiç iyi değil onun dokusu pişik yaptı benim kızda
En basından beri hıc bırakmadan kullanıyor musun canım?yemekten sonra alıyorum genelde. günde 6 adete kadar alınabiliyor. nasış almak istersen alabilirsin. aynı anda 3 tane içmişliğim oluyor benim
yok ben işe başlayacağın diye sağım sayımı arttırmak istedim. o sebeple 2haftadıe kullanıyorum. şu an düzenlü almıyorum sağımı azalttım evden çalışacağım çünküEn basından beri hıc bırakmadan kullanıyor musun canım?
Kimi, nereye, nasıl ekliyorsun canım iyice kafam karıştı ama beni de ekleyiver bir zahmetİsteyenleri ekliyorum özel mesaja canım.
Sagol canım. Henuz sagımla buzdolabına atacak kadar sutumn olmadı. Genetik diyor diyetisyen bu duruma. Dusunuyorum ailemde kımsede süt bollugu olmadıyok ben işe başlayacağın diye sağım sayımı arttırmak istedim. o sebeple 2haftadıe kullanıyorum. şu an düzenlü almıyorum sağımı azalttım evden çalışacağım çünkü
bende de oluyor bir suredir. yapacak bırsey yok. genzine kaçtığında hemen çekiyorum. her zaman olmuyor genelde gece ve sabah aradan 3-4 saat geçince oluyor. gunduz 2 saatte bir meme verince oyle tazyikli değil. meme reddedecek duruma gelmedi ama sadece genzine kaçıyor hızlı nefes alıyor bazen. biberon ya da mama falan vermediğim için başka doyma yolu bilmiyor bence yine memeye gidiyorKızlar bu şekilde yapıyorum beş on dakika daha sessiz emiyor, emme esnasında tekrar süt iniyor memeye yine başlıyor cok cok emmeye, direkt genzine kaçıyor tekrardan. Sanırım sütü azaltmanın bir yolunu bulmam lazım, ama cahilce bir şey yapıp tamamen keserim diye de korkuyorum. Mochiyle önden 50-60 sağsam bile yine oluyorbir doktorun yazısında görmüştüm bebeğin sıvı alımı için ön süte de ihtiyacı var diye. Ne yapacağımı şaşırdım
Eklestiniz mi instada ben de gelim miEkleyelim özel mesaja.
YaaaaBize yolla cnm sütleri fazla geliyo sana
Maşallahvalla gelmese dert gelse dert napıcaz biz böyle,, bir ortasını bulamadık Kasım anneleri
Bnm de kv dio ahh sutum olsa da emzirsem die onun eksimis sütünü napcaksa bnm yawrumYaaaaEşim bi ara süt anne mi tutsak dedi onu da yengesi emzirmiş kayinvalidem çok hastalanmış eşimi doğurduğunda kanamadan hastanede yatmış falan .Hayır dedim bilmediğim bi kadının sütünü içeremem
Maşallah
Tabiiİnstadan ben de dahil olabilir miyim
Tamamdır.Kimi, nereye, nasıl ekliyorsun canım iyice kafam karıştı ama beni de ekleyiver bir zahmet
Durduğun hataEklestiniz mi instada ben de gelim mi
Ayyy gözümden yaş geldiBnm de kv dio ahh sutum olsa da emzirsem die onun eksimis sütünü napcaksa bnm yawrum
Olsa da yapsam ☹Kızlar peşpeşe çocuk yapmayi planlayan var mı bu gruptan merak ettim
Ay ben bi halt yedim ins ilk ben olmamKızlar peşpeşe çocuk yapmayi planlayan var mı bu gruptan merak ettim
Tedavi ile mi oldu cnm ilk çocuğun mu buOlsa da yapsam ☹
Kaçıncı olacak nasipseAy ben bi halt yedim ins ilk ben olmam