2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Biraz sıkı sütyen giy dediler bana eskiler öyle yaparmış çok değil tabi kanallar tıkanmasın

tazyik anında memeyi çekip ucunu biraz bastırman laxım sanırım. benim de özellikle sağda yaşadığım bir problem bu. vitamini bırakma bence onun etkisi farklı çünkü. mochi elektrikli kadar başrılı değil maalesef. ben sabah ve akşam yatmadan sağıp gün içinde de mochi kullanıyordum bir ara.

yok ben işe başlayacağın diye sağım sayımı arttırmak istedim. o sebeple 2haftadıe kullanıyorum. şu an düzenlü almıyorum sağımı azalttım evden çalışacağım çünkü
Sagol canım. Henuz sagımla buzdolabına atacak kadar sutumn olmadı. Genetik diyor diyetisyen bu duruma. Dusunuyorum ailemde kımsede süt bollugu olmadı

bende de oluyor bir suredir. yapacak bırsey yok. genzine kaçtığında hemen çekiyorum. her zaman olmuyor genelde gece ve sabah aradan 3-4 saat geçince oluyor. gunduz 2 saatte bir meme verince oyle tazyikli değil. meme reddedecek duruma gelmedi ama sadece genzine kaçıyor hızlı nefes alıyor bazen. biberon ya da mama falan vermediğim için başka doyma yolu bilmiyor bence yine memeye gidiyor

Bize yolla cnm sütleri fazla geliyo sana
Yaaaa Eşim bi ara süt anne mi tutsak dedi onu da yengesi emzirmiş kayinvalidem çok hastalanmış eşimi doğurduğunda kanamadan hastanede yatmış falan .Hayır dedim bilmediğim bi kadının sütünü içeremem
valla gelmese dert gelse dert napıcaz biz böyle,, bir ortasını bulamadık Kasım anneleri
Maşallah

Bnm de kv dio ahh sutum olsa da emzirsem die onun eksimis sütünü napcaksa bnm yawrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…