bu şekilde de alışırsa gece gündüzü ayırt edemez ama. o sebeple gündüz karanlık oda tercih edilmemesi öneriliyor. hatta sesli ortamda yanınızda olsun diyorlargece çok guzel uyuyor gunduz uyumuyordu. bugun esım dedıkı gel gece nasıl uyuyorsa oyle uyutalım. bızım yatak odasında yatagına koyduk, tabı ana kucagının uzerınde uyuyor. yanı yatagın uzerınde bir de hafif egımlı ana kucagı var:)) youtube den pıs pıs sesı actık. perdeleri kapattık. hafif hafif salladık onu ana kucagında. uykuya dalınca da kapısını kapattık. arada gidip haber alıyoruz. valla sabahtan berı uyanıyor altı degısıyor, emzırıyorum, az bıraz oynuyoruz yine uyutuyoruz :))
3-5 rota bizim. menenjiti her doktor farklı planlıyor. biz 1 yaşta başlayacağız menenjite.Selam kizlar bebeğim hiç uyumadı gece çıldırdı ya elim ayağım tutmuyor ne zaman bitecek bu gaz sancısı o kadar yorgunum ki . Kızlar rota için hangi ay dedi doktorlariniz sormadım hiç başka özel aşılar varmı ikinci ay aşısını bekliyoruz sizin bebekler ateşlendi mi naptiniz . Girip okuyamıyorum hiç
gündüz yatak odasına hiç gitmiyoruz. memede uyursa yanımızda babyneste koyuyoruz orda uyuyor. memede uyumazsa anakucağında emziğini verip yavaş yavaş sallıyoruz. yatak odadına gece geçiyoruz.Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz sessiz ortamdamı sallayarak mı sistem nedir bebegm uyumuyor cok yoruldum annemle olmama rağmen. Evde tek olmaya asla cesaret edemiyorm ağlıyor çok gazlı bir bebek
Birde şuan 59 günlük galiba atak haftası
evet haklısın aslında. benım de tez savunmam var ay sonunda gunduz uyudu diye havalara ucuyordum, calısmaya fırsat kalıyor bana dıyebu şekilde de alışırsa gece gündüzü ayırt edemez ama. o sebeple gündüz karanlık oda tercih edilmemesi öneriliyor. hatta sesli ortamda yanınızda olsun diyorlar
rota burada 2. ay aşıları ıcınde var. 2 ve 4 aylık asıları ıcınde rota ve menenjıt oluyor. biz yaptırdık rota asısı. ates olmadı ama hemsıre ıgne vurmadan once Calpol verdı bıraz bekledı oyle yaptı asılarını. eve gelınce bız bır daha calpol vermedıkSelam kizlar bebeğim hiç uyumadı gece çıldırdı ya elim ayağım tutmuyor ne zaman bitecek bu gaz sancısı o kadar yorgunum ki . Kızlar rota için hangi ay dedi doktorlariniz sormadım hiç başka özel aşılar varmı ikinci ay aşısını bekliyoruz sizin bebekler ateşlendi mi naptiniz . Girip okuyamıyorum hiç
Paylaşıp ifşa etmeyelim ya kendimizigüzel fikir. burada instagrm adresleri paylaşılyor mu peki
Size bebek telsizi de lazım o zamangece çok guzel uyuyor gunduz uyumuyordu. bugun esım dedıkı gel gece nasıl uyuyorsa oyle uyutalım. bızım yatak odasında yatagına koyduk, tabı ana kucagının uzerınde uyuyor. yanı yatagın uzerınde bir de hafif egımlı ana kucagı var:)) youtube den pıs pıs sesı actık. perdeleri kapattık. hafif hafif salladık onu ana kucagında. uykuya dalınca da kapısını kapattık. arada gidip haber alıyoruz. valla sabahtan berı uyanıyor altı degısıyor, emzırıyorum, az bıraz oynuyoruz yine uyutuyoruz :))
Canım süt iznini kesmiyorlar ama yarım gün hakkını kullanırsam onu keseceklermiş, yani günlük 1 saatten aylık 20-23 arası değişen eksik saat bildireceklermiş.Nasıl yani ? Neden ücret kesintisi yapıyorlar ? Sen yarım çalışma hakkını kullanmıyor musun ? Başka bişey mi çıkmış anlamadım
Regl olunca hormonal durum değişikliğinden azalabilir bazıları tadının da değiştiğini söylerKızlar bugün regl oldum ve biraz yoğun geçiyor
Üstüne sütüm yine azaldı bu durumla bir ilgisi varmıdır
Sormaya gerek varmı bilemedim doktora . Hemşire 3 de yapalım yinede sor dedi bilse doktor un burnu bir karış havada birşey sorulmuyor3-5 rota bizim. menenjiti her doktor farklı planlıyor. biz 1 yaşta başlayacağız menenjite.
2.ay aşılarında ateş yaşamadık biz. sadece acısı olduğu için huzursuzlandı.
Bende gitmeden vereceğim galiba çok huzursuz aşı daha kötü yapacak korkusu sardiRota burada 2. ay aşıları ıcınde var. 2 ve 4 aylık asıları ıcınde rota ve menenjıt oluyor. biz yaptırdık rota asısı. ates olmadı ama hemsıre ıgne vurmadan once Calpol verdı bıraz bekledı oyle yaptı asılarını. eve gelınce bız bır daha calpol vermedık
Herkesi bi ozel mesajda topla istrsen isteyen atsin instagram linkiniPaylaşıp ifşa etmeyelim ya kendimiziözel mesajla atarız birbirimize.
Ayy bu hormonlar bezdirdi beniRegl olunca hormonal durum değişikliğinden azalabilir bazıları tadının da değiştiğini söyler
Bakalım isteyen olursa öyle yapalım.Herkesi bi ozel mesajda topla istrsen isteyen atsin instagram linkini
Canim sen gece 7 saat emzirmiyormusun nasil yapiyorsun geceleri84 günlüğüz. 7saat uyuyor çoğunlukla
canimsin ya sleepnin en son cikanini merak ediyordum bende prima premium care kullaniyorum muhtesem otesi o bitince bende sleepy alayim bu arada senin gibi bende gece altini degismiyorum kakada zaten gece yapmiyor bu prima sayesinde pişikte olmadı bide youtebadaki cocuk doktorlarini izledim uykusunun dagilmasini istemiyorsaniz emzirirken konusmayin birde altina kaka yapmadiysa bezini almayın uykusu dagilir demislerdi bende oyle yapiyorumgünaydın herkese
O olmazsanolmaz ben evden çalışacağım. şubeye kabul etmiyorlar bir süre daha. süt iznimi de birleştirip 1 gün izin olarak kullanacağım kabul edilirse. sağımı azalttım o sebeple. zaten baya stoğum var hangi ara bitiricem o sütleri diye bıraktım.
ben yatmadan değişiyorum ve hiç almıyorum. şu an 11saattir aynı bezle uyuyor. uyanmadı henüz. prime premium care takılı. son çıkan sleepyi denedim o d çok iyi. prima bitünce ona geçeceğim.
Peki çiş çok yapmior mu o kadar uzun süre. Biz bir kez bez değiştirmedik Prima olmasına rağmen sabah öyle çiş dolmuski hem agirlasmis bez hem de poposu bile ıslanmıştı. Kaç kez yaptıysa artık.Canim sen gece 7 saat emzirmiyormusun nasil yapiyorsun geceleri
canimsin ya sleepnin en son cikanini merak ediyordum bende prima premium care kullaniyorum muhtesem otesi o bitince bende sleepy alayim bu arada senin gibi bende gece altini degismiyorum kakada zaten gece yapmiyor bu prima sayesinde pişikte olmadı bide youtebadaki cocuk doktorlarini izledim uykusunun dagilmasini istemiyorsaniz emzirirken konusmayin birde altina kaka yapmadiysa bezini almayın uykusu dagilir demislerdi bende oyle yapiyorum
Sagol canımMaşallahh kaç kılo dogdu tosun tosunb
Sanirim sleepynin yeni cikanida bizimCanim sen gece 7 saat emzirmiyormusun nasil yapiyorsun geceleri
canimsin ya sleepnin en son cikanini merak ediyordum bende prima premium care kullaniyorum muhtesem otesi o bitince bende sleepy alayim bu arada senin gibi bende gece altini degismiyorum kakada zaten gece yapmiyor bu prima sayesinde pişikte olmadı bide youtebadaki cocuk doktorlarini izledim uykusunun dagilmasini istemiyorsaniz emzirirken konusmayin birde altina kaka yapmadiysa bezini almayın uykusu dagilir demislerdi bende oyle yapiyorum
Primanin hangisini kullaniyorsun bilmiyorum ama esim bi kere yanlislikla prima care almisti dedigin gibi olmustu ve kizarmisti zaten bende begenmemistim ama bizim kullandigimizda oyle bi sorun yasamiyoruz ve çişinide baya yapar ben aksam 11 den den sabaha kadar almıyorum ama emzirirken kontrollerimide yapıyorum kenardan bakip oyle yatiriyorumPeki çiş çok yapmior mu o kadar uzun süre. Biz bir kez bez değiştirmedik Prima olmasına rağmen sabah öyle çiş dolmuski hem agirlasmis bez hem de poposu bile ıslanmıştı. Kaç kez yaptıysa artık.
Senin bebiş Kaç kilo bu ay 15 günde 200 gr almış bir ayda 400 yapar ilk ayda aldıgımız kiloyla kaldık bizMaşallahh kaç kılo dogdu tosun tosunb
Allah yardımcınız olsun hasas ten dikkat istiyor . Yeni cıkan sleepy de güzel diyorlar.molfix pure soft bende cok begendim yumuşacık dı.Bende pişik olmadığı zaman bepanthol mustela kullanıyorum ama o kadar hassas cildi varki hemen pişik oluyor daha ıslak mendil bile kullanamadım suyla pamukla temizliyorum.
prima pampers kullanıyordum çok fena yaptı şimdi molfix pure and soft kullanıyorum o biraz iyi geldi ama uzun beklerse onda da pişik oluyor
Yarım çalışmada süt iznini kullanamıyoruz evet , haftalık 22,5 saat çalışma süremiz demişti bana işkurPaylaşıp ifşa etmeyelim ya kendimiziözel mesajla atarız birbirimize.
Size bebek telsizi de lazım o zaman
Canım süt iznini kesmiyorlar ama yarım gün hakkını kullanırsam onu keseceklermiş, yani günlük 1 saatten aylık 20-23 arası değişen eksik saat bildireceklermiş.
Geçmiş olsun eşiniz işe gitmiyor mu o da getirmiş olabilir. İlk bebegim de hep burnu akardı eşim okuldan getirir di mikroplarıGeçmiş olsun canım neden oldular ki havalar soğudu ondan mi acaba
Üstünü aslında incelttim artık kat kat giydirmiyorum burdaki arkadaşlarla uazistiktan sonra.Hastanehe gidersek koruyorum. Dün gece sagdigim çok az sütüm var bugünde hep memede savamadım henüz burnu kapandıkça ağlıyor. Sık sık twmizkiyik o zaman sağol canım
Sağol canım uyandığından beri memede .Gözleri sulu sulu yavrumun ☹