Canim ilk iş günün hayırlı olsun, senin icin de bebiş icin de iyi geçsin ins .. tüm gün mü yarim gün mü çalışacaksın?Annem bakacak inşallah canım, deneyeceğiz bakalım olacak mı.
Kakasını yaparsa değiştirmiyor musungünaydın herkese
O olmazsanolmaz ben evden çalışacağım. şubeye kabul etmiyorlar bir süre daha. süt iznimi de birleştirip 1 gün izin olarak kullanacağım kabul edilirse. sağımı azalttım o sebeple. zaten baya stoğum var hangi ara bitiricem o sütleri diye bıraktım.
ben yatmadan değişiyorum ve hiç almıyorum. şu an 11saattir aynı bezle uyuyor. uyanmadı henüz. prime premium care takılı. son çıkan sleepyi denedim o d çok iyi. prima bitünce ona geçeceğim.
Ahhh canım ya ne diye keserler bu kış günü geçen bizim de kestiler kalın giydirdim bi4de yanina s8cak su torbası koydum sıcaklığı ona vursun diye aklında bulunsun.Calpol ben verdim atak haftasında beni perişan etmişti ama bin pişman oldum bence verme bağışıklık kazanmasin .Kızlar çok acil saat 6bdan beri elektrik yok ev buz oldu kızım sıcak bir sorun yok ama bugün ne doğru düzgün emdi ne uyudu 8. Hafta atak diye düşünüyorum Bi yandan da ağrısı mı var diyorum memeyi emerken gaz da olduğu gibi bir stresle bırakıyo. Calpol içirsem sorun olur mu acaba belki Bi yeri ağrıyo dur diye düşünüyorum kucakta yatarken hep aynı sanki sancı gaz dolu
Benm bebegmde aynı şekilde dünden beri sadece serumla temizliyorum burnunu baya hırıl hırılOğlum bu sabah burnu tıkalı uyandı hapşırık ve burun akintisi da var.Gozler de sulandi. Sanırım Usuttu nezle oldu.Cok dikkat ediyorum nasıl olabilir ki.Hastaneye giderken evden arabaya inerken bile pusetin üstüne yağmurlugunu taktım üstüne battaniye örttüm arabada ağladı emzirirken kalın battaniyesini örttüm. Evdeyiz zaten dün akşam soyundurup kremledim elektrikli sobayi açmadım acaba o zaman mi üşüdü. Burnunu temizledim bir sürü sümük cıktı. Serum su dışında başka ne yapabilirim
kaka yapmıyor gece. yatmadan hallediyorKakasını yaparsa değiştirmiyor musun
çok giydirmek de hasta yapıyor terleyince. sütün varmı dolapta? ben ilk zamanlar sağdığım kolostrom sütleri vermiştim bir ara biz de hasta olmuştuk o zaman. burnunu açık tutacaksın başka yapacak birşey yok ağrı sızı yoksaOğlum bu sabah burnu tıkalı uyandı hapşırık ve burun akintisi da var.Gozler de sulandi. Sanırım Usuttu nezle oldu.Cok dikkat ediyorum nasıl olabilir ki.Hastaneye giderken evden arabaya inerken bile pusetin üstüne yağmurlugunu taktım üstüne battaniye örttüm arabada ağladı emzirirken kalın battaniyesini örttüm. Evdeyiz zaten dün akşam soyundurup kremledim elektrikli sobayi açmadım acaba o zaman mi üşüdü. Burnunu temizledim bir sürü sümük cıktı. Serum su dışında başka ne yapabilirim
Bol bol emzir canımOğlum bu sabah burnu tıkalı uyandı hapşırık ve burun akintisi da var.Gozler de sulandi. Sanırım Usuttu nezle oldu.Cok dikkat ediyorum nasıl olabilir ki.Hastaneye giderken evden arabaya inerken bile pusetin üstüne yağmurlugunu taktım üstüne battaniye örttüm arabada ağladı emzirirken kalın battaniyesini örttüm. Evdeyiz zaten dün akşam soyundurup kremledim elektrikli sobayi açmadım acaba o zaman mi üşüdü. Burnunu temizledim bir sürü sümük cıktı. Serum su dışında başka ne yapabilirim
Mamadan sonra oluyor genellikle avent'in biberonunu kullanıyorum ama neden oluyor anlamadımhava yuttukları için
Teşekkür ederim genellikle mamadan sonra hıçkırık tutuyor Avent biberon kullanıyoruz Aslında hava yutmaması gerekiyor ama anlayamadın Anne sütünden sonra hıçkırık tutmadı henüz zaten çok da sütüm yok galiba... Benim oğlum da gel kaldı gibi işin ilginci ön taraflar döküldü arkalar duruyor çok ilginç bir görüntü oluştu Hani bir hormonsal bir sorun olmasın da bugün doktorumuza sorarım Eğer ciddi bir durumun varsa yazarım Ben doğumunu ilk gününden beri de o demir ilacı kullanıyorum Ben de bir dökülme yok bu aradaBEnimki 3.ayi geciyor hala cok dokuluyor dr a da sormadim intte 6.aya kadar dokuluyor yaziyordu kel kaldi resmen kizim demir ilacimi kullanmiyordum ondanmi diye dusunmeye basladim cunku benimde cok dokuluyor saclarim yeniden kulmanmaya ve pekmez yemege basladim
Hava yutarsa hizli yerse tutuyor hatta mide genisleyince de hickirik oldugu soyleniyor benimkisini bir ara 6kez falan tutuyordu gunde
Canim benim kiz oyle uykusunda bir basliyo aglamaya bikac kez korktum hatta baya icli agladi dedim ruya falan gordu heralde
Bende bu Salıncak var memnunum,Arkadaşlar salonda veya mutfakta kullanabileceğim bebeği yanımda tutup eğlendir e bileceğim ama çok alçak olmayan bir şeye ihtiyacım var Bu konuda tecrübesizim Ana kucakları çok yerde daha bir tık daha yüksek olsun istiyorum ama kararda veremedim sizin kullandığınız memnun kaldığınız ürünler nelerdir
Geçmiş olsun canım neden oldular ki havalar soğudu ondan mi acabaBenm bebegmde aynı şekilde dünden beri sadece serumla temizliyorum burnunu baya hırıl hırıl
Üstünü aslında incelttim artık kat kat giydirmiyorum burdaki arkadaşlarla uazistiktan sonra.Hastanehe gidersek koruyorum. Dün gece sagdigim çok az sütüm var bugünde hep memede savamadım henüz burnu kapandıkça ağlıyor. Sık sık twmizkiyik o zaman sağol canımkaka yapmıyor gece. yatmadan hallediyor
çok giydirmek de hasta yapıyor terleyince. sütün varmı dolapta? ben ilk zamanlar sağdığım kolostrom sütleri vermiştim bir ara biz de hasta olmuştuk o zaman. burnunu açık tutacaksın başka yapacak birşey yok ağrı sızı yoksa
Sağol canım uyandığından beri memede .Gözleri sulu sulu yavrumun ☹Bol bol emzir canım
M geçmiş olsun
Benimki uykunun en tatlı zamanını seçiyor bu iş içinkaka yapmıyor gece. yatmadan hallediyor
çok giydirmek de hasta yapıyor terleyince. sütün varmı dolapta? ben ilk zamanlar sağdığım kolostrom sütleri vermiştim bir ara biz de hasta olmuştuk o zaman. burnunu açık tutacaksın başka yapacak birşey yok ağrı sızı yoksa
Bnm de adet oldugumda baya azalmisti hormanlarsandir belkiKızlar bugün regl oldum ve biraz yoğun geçiyor
Üstüne sütüm yine azaldı bu durumla bir ilgisi varmıdır
11 saat emmeden uyuyor mu kaç günlük şimdigünaydın herkese
O olmazsanolmaz ben evden çalışacağım. şubeye kabul etmiyorlar bir süre daha. süt iznimi de birleştirip 1 gün izin olarak kullanacağım kabul edilirse. sağımı azalttım o sebeple. zaten baya stoğum var hangi ara bitiricem o sütleri diye bıraktım.
ben yatmadan değişiyorum ve hiç almıyorum. şu an 11saattir aynı bezle uyuyor. uyanmadı henüz. prime premium care takılı. son çıkan sleepyi denedim o d çok iyi. prima bitünce ona geçeceğim.
Kaka yapiyor bizimki mutlaka imkanı yok 11 saat bez durmasının ama ne güzel hiç uyanmiyordur. Biz kenardan bakıyoruz kaka varsa açıyoruz altını. En fazla 4, saat kalmıştır biz beş üstünde mutlaka kaka oluyor çünkü. Bekleyince de yakar poposunu pişik yapar diye bekletemiyoruz o kadar uzun sure. Kaka olmasa dahi çok çiş yapmış oluyor bez doluyor mutlaka 3-4 saate.günaydın herkese