2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sonrasında hemen normale döndü mü canım
Yani eger gunduzleri uyursa idare ediyor gece mama veriorm sadece ama uyumazsa bi kere daha mama veriorm.

Normal bi cocuk icin sutum yeter ama bnm ki biraz fazla obur oldugu icin yetmio ama adet bittiktn sonra artti adetliykn cok azdi

Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz sessiz ortamdamı sallayarak mı sistem nedir bebegm uyumuyor cok yoruldum annemle olmama rağmen. Evde tek olmaya asla cesaret edemiyorm ağlıyor çok gazlı bir bebek
Birde şuan 59 günlük galiba atak haftası
Valla biz ilk baslarda sound slepear uygulamasini indirmistik ordan kafaniza gore aciyorduk muzik atak haftasindaydik o aglayan bagiran bebek muzikle sakinlesiyordu simdi bile bazen kiziyor memede hemen aciyorum susuyor uyutmaya gelirsek benimki zaten uykucu yatagina kotar koymaz masallah diyeyim uyuyor ağzına emzigi verdiğim an daha cabuk daliyor sende uyuturken emzik kullanabilirsin bazende ayagimda cok hafif sallıyorum onada bi kac gundur basladim bu srkilde yapiyorum ama ayaga cok alistirmamaya calisiyorum ben

ugurbocuuu ugurbocuuu canım nasıl diyet yapıyirsun bir örnek verirmisin benim kızada dr süt alerjesi dedi kan görünce kakasinda birde alerji olan bebek surekli kakasinda kan olur mi bir kere oldu bir daha olmadı bizde de yarin kaka tahlili yapilcak cıkarmı tahlilde

Selam kızlar, bugün ilk iş günüme gittim, ancak fırsat bulup yazıyorum 🥰 öncelikle oğlum sağdığım sütü hiç içmemiş, her yer ıslandı ağzında tuttu içmedi dedi annem, öyle olunca mama yapmış onu içmiş hemen, bende kısmet dedim artık napim. 1 öğün mama yesin benim de kafam bi tık rahat olur. Süt sağma işiyle de uğraşmam napim 🙈🙈
Ben yarım gün çalışma hakkım var diye güzelce gittim, Pandemi yüzünden yarım gün yani 4 saatlik iznimi kullanırsam ücret kesintisi yapacaklarmış, o da bize denk geldi 😢 12-16 arası çalışacaktım mecburen 3 saatlik iznimi kullanacağım artık. En azından kesinti olmayacak. 11-16 gidicem yani, başka aksilik olmasın da ben razıyım. Bizden haberler böyle, annemin de benim de mesaimiz başladı işte 😂😂
Günaydın ☀️ wendy wendy ilk iş günün hayırlı uğurlu olsun canım 🙏 gün sonunda bizimle paylaşır mısın nasıl geçtiğini ?
Merhaba canım, teşekkür ederim, korkulacak bişi olmadı şükür, hep böyle olur inşallah. Darısı diğer başlayacak annelerimize.
Ilk iş günün hayırlı olsun canım.
Çok teşekkür ederim canım.
Canim ilk iş günün hayırlı olsun, senin icin de bebiş icin de iyi geçsin ins .. tüm gün mü yarim gün mü çalışacaksın?

Yazdım canım, yarım diye başladım 3 saate düşürdüler 😢

ugurbocuuu ugurbocuuu canım nasıl diyet yapıyirsun bir örnek verirmisin benim kızada dr süt alerjesi dedi kan görünce kakasinda birde alerji olan bebek surekli kakasinda kan olur mi bir kere oldu bir daha olmadı bizde de yarin kaka tahlili yapilcak cıkarmı tahlilde

Canım çok geçmiş olsun, sen dikkat edersen bi daha kan olmaz diye biliyorum.

Selam kızlar, bugün ilk iş günüme gittim, ancak fırsat bulup yazıyorum 🥰 öncelikle oğlum sağdığım sütü hiç içmemiş, her yer ıslandı ağzında tuttu içmedi dedi annem, öyle olunca mama yapmış onu içmiş hemen, bende kısmet dedim artık napim. 1 öğün mama yesin benim de kafam bi tık rahat olur. Süt sağma işiyle de uğraşmam napim 🙈🙈
Ben yarım gün çalışma hakkım var diye güzelce gittim, Pandemi yüzünden yarım gün yani 4 saatlik iznimi kullanırsam ücret kesintisi yapacaklarmış, o da bize denk geldi 😢 12-16 arası çalışacaktım mecburen 3 saatlik iznimi kullanacağım artık. En azından kesinti olmayacak. 11-16 gidicem yani, başka aksilik olmasın da ben razıyım. Bizden haberler böyle, annemin de benim de mesaimiz başladı işte 😂😂
Merhaba canım, teşekkür ederim, korkulacak bişi olmadı şükür, hep böyle olur inşallah. Darısı diğer başlayacak annelerimize.

sagol canım bir kere gördüm kan bir daha kan görmedim daha diyete baslamadim seninde hayırli olsun bakalim ilk is günün canım

Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz sessiz ortamdamı sallayarak mı sistem nedir bebegm uyumuyor cok yoruldum annemle olmama rağmen. Evde tek olmaya asla cesaret edemiyorm ağlıyor çok gazlı bir bebek
Birde şuan 59 günlük galiba atak haftası
gece çok guzel uyuyor gunduz uyumuyordu. bugun esım dedıkı gel gece nasıl uyuyorsa oyle uyutalım. bızım yatak odasında yatagına koyduk, tabı ana kucagının uzerınde uyuyor. yanı yatagın uzerınde bir de hafif egımlı ana kucagı var:)) youtube den pıs pıs sesı actık. perdeleri kapattık. hafif hafif salladık onu ana kucagında. uykuya dalınca da kapısını kapattık. arada gidip haber alıyoruz. valla sabahtan berı uyanıyor altı degısıyor, emzırıyorum, az bıraz oynuyoruz yine uyutuyoruz :))

Nasıl yani ? Neden ücret kesintisi yapıyorlar ? Sen yarım çalışma hakkını kullanmıyor musun ? Başka bişey mi çıkmış anlamadım

Ahhh canım ya ne diye keserler bu kış günü geçen bizim de kestiler kalın giydirdim bi4de yanina s8cak su torbası koydum sıcaklığı ona vursun diye aklında bulunsun.Calpol ben verdim atak haftasında beni perişan etmişti ama bin pişman oldum bence verme bağışıklık kazanmasin .
Canım valla gece perişan oldu l elektrik daha 1 saat önce geldi sabah 7 de gitmişti tüp sıcak su geçirdim şükür ama hırstan ağladım evin önüne ağaç devrilmiş hiç bir yere gidemedik soba bulamadık vs derken kayınvalidemler soba bulup kurdu orda 2 3 saat ısındık şükür. Sona sıcağı vuracak diye korktum bu defa da inşallah bişey olmaz ya

Selam kizlar bebeğim hiç uyumadı gece çıldırdı ya elim ayağım tutmuyor ne zaman bitecek bu gaz sancısı o kadar yorgunum ki . Kızlar rota için hangi ay dedi doktorlariniz sormadım hiç başka özel aşılar varmı ikinci ay aşısını bekliyoruz sizin bebekler ateşlendi mi naptiniz . Girip okuyamıyorum hiç 😔

X