- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
Sonrasında hemen normale döndü mü canımBnm de adet oldugumda baya azalmisti hormanlarsandir belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonrasında hemen normale döndü mü canımBnm de adet oldugumda baya azalmisti hormanlarsandir belki
Yani eger gunduzleri uyursa idare ediyor gece mama veriorm sadece ama uyumazsa bi kere daha mama veriorm.Sonrasında hemen normale döndü mü canım
Valla biz ilk baslarda sound slepear uygulamasini indirmistik ordan kafaniza gore aciyorduk muzik atak haftasindaydik o aglayan bagiran bebek muzikle sakinlesiyordu simdi bile bazen kiziyor memede hemen aciyorum susuyor uyutmaya gelirsek benimki zaten uykucu yatagina kotar koymaz masallah diyeyim uyuyor ağzına emzigi verdiğim an daha cabuk daliyor sende uyuturken emzik kullanabilirsin bazende ayagimda cok hafif sallıyorum onada bi kac gundur basladim bu srkilde yapiyorum ama ayaga cok alistirmamaya calisiyorum benBebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz sessiz ortamdamı sallayarak mı sistem nedir bebegm uyumuyor cok yoruldum annemle olmama rağmen. Evde tek olmaya asla cesaret edemiyorm ağlıyor çok gazlı bir bebek
Birde şuan 59 günlük galiba atak haftası
Merhaba bibs mi kullanıyorsunuz memnunmusunuz iki emzik aldim tutmuyor 4aylik olmak uzere benim kiz oglum almıştı emzik ,almasini istiyrm ama almıyor12 gun oldu alali canim 2 ay 3 gunluguz yeni yani ama tuttu
Cok memnunum iyiki almisim aldigim 4. Emzikti keske ilk onu alsaymisim bibsMerhaba bibs mi kullanıyorsunuz memnunmusunuz iki emzik aldim tutmuyor 4aylik olmak uzere benim kiz oglum almıştı emzik ,almasini istiyrm ama almıyor
Merhaba canım, teşekkür ederim, korkulacak bişi olmadı şükür, hep böyle olur inşallah. Darısı diğer başlayacak annelerimize.Günaydın wendy ilk iş günün hayırlı uğurlu olsun canım gün sonunda bizimle paylaşır mısın nasıl geçtiğini ?
Çok teşekkür ederim canım.Ilk iş günün hayırlı olsun canım.
Canim ilk iş günün hayırlı olsun, senin icin de bebiş icin de iyi geçsin ins .. tüm gün mü yarim gün mü çalışacaksın?
ugurbocuuu canım nasıl diyet yapıyirsun bir örnek verirmisin benim kızada dr süt alerjesi dedi kan görünce kakasinda birde alerji olan bebek surekli kakasinda kan olur mi bir kere oldu bir daha olmadı bizde de yarin kaka tahlili yapilcak cıkarmı tahlilde
sagol canım bir kere gördüm kan bir daha kan görmedim daha diyete baslamadim seninde hayırli olsun bakalim ilk is günün canımSelam kızlar, bugün ilk iş günüme gittim, ancak fırsat bulup yazıyorum öncelikle oğlum sağdığım sütü hiç içmemiş, her yer ıslandı ağzında tuttu içmedi dedi annem, öyle olunca mama yapmış onu içmiş hemen, bende kısmet dedim artık napim. 1 öğün mama yesin benim de kafam bi tık rahat olur. Süt sağma işiyle de uğraşmam napim
Ben yarım gün çalışma hakkım var diye güzelce gittim, Pandemi yüzünden yarım gün yani 4 saatlik iznimi kullanırsam ücret kesintisi yapacaklarmış, o da bize denk geldi 12-16 arası çalışacaktım mecburen 3 saatlik iznimi kullanacağım artık. En azından kesinti olmayacak. 11-16 gidicem yani, başka aksilik olmasın da ben razıyım. Bizden haberler böyle, annemin de benim de mesaimiz başladı işte
Merhaba canım, teşekkür ederim, korkulacak bişi olmadı şükür, hep böyle olur inşallah. Darısı diğer başlayacak annelerimize.
Çok teşekkür ederim canım.
Yazdım canım, yarım diye başladım 3 saate düşürdüler
Canım çok geçmiş olsun, sen dikkat edersen bi daha kan olmaz diye biliyorum.
Çok teşekkür ederimsagol canım bir kere gördüm kan bir daha kan görmedim daha diyete baslamadim seninde hayırli olsun bakalim ilk is günün canım
Bende diyorum millet nerde ne ara eatsappa gectiniz benim neden haberim yokKızlar whatsapa geçince buralara yazılmıyor, whatsapta da bi süre sonra kopuluyor zaten, isteyen anneler instadan takipleşelim mi?
Bnm de yok vallaBende diyorum millet nerde ne ara eatsappa gectiniz benim neden haberim yok
Ay yok bizden whatsappa geçen yok canım, biz hep buradayız burda da devam edelim, sadece birbirimizi görmek adına instadan takipleşelim demek istemiştimBende diyorum millet nerde ne ara eatsappa gectiniz benim neden haberim yok
Hmm oyleyse guzelAy yok bizden whatsappa geçen yok canım, biz hep buradayız burda da devam edelim, sadece birbirimizi görmek adına instadan takipleşelim demek istemiştim
güzel fikir. burada instagrm adresleri paylaşılyor mu pekiKızlar whatsapa geçince buralara yazılmıyor, whatsapta da bi süre sonra kopuluyor zaten, isteyen anneler instadan takipleşelim mi?
gece çok guzel uyuyor gunduz uyumuyordu. bugun esım dedıkı gel gece nasıl uyuyorsa oyle uyutalım. bızım yatak odasında yatagına koyduk, tabı ana kucagının uzerınde uyuyor. yanı yatagın uzerınde bir de hafif egımlı ana kucagı var:)) youtube den pıs pıs sesı actık. perdeleri kapattık. hafif hafif salladık onu ana kucagında. uykuya dalınca da kapısını kapattık. arada gidip haber alıyoruz. valla sabahtan berı uyanıyor altı degısıyor, emzırıyorum, az bıraz oynuyoruz yine uyutuyoruz :))Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz sessiz ortamdamı sallayarak mı sistem nedir bebegm uyumuyor cok yoruldum annemle olmama rağmen. Evde tek olmaya asla cesaret edemiyorm ağlıyor çok gazlı bir bebek
Birde şuan 59 günlük galiba atak haftası
Nasıl yani ? Neden ücret kesintisi yapıyorlar ? Sen yarım çalışma hakkını kullanmıyor musun ? Başka bişey mi çıkmış anlamadımSelam kızlar, bugün ilk iş günüme gittim, ancak fırsat bulup yazıyorum öncelikle oğlum sağdığım sütü hiç içmemiş, her yer ıslandı ağzında tuttu içmedi dedi annem, öyle olunca mama yapmış onu içmiş hemen, bende kısmet dedim artık napim. 1 öğün mama yesin benim de kafam bi tık rahat olur. Süt sağma işiyle de uğraşmam napim
Ben yarım gün çalışma hakkım var diye güzelce gittim, Pandemi yüzünden yarım gün yani 4 saatlik iznimi kullanırsam ücret kesintisi yapacaklarmış, o da bize denk geldi 12-16 arası çalışacaktım mecburen 3 saatlik iznimi kullanacağım artık. En azından kesinti olmayacak. 11-16 gidicem yani, başka aksilik olmasın da ben razıyım. Bizden haberler böyle, annemin de benim de mesaimiz başladı işte
Merhaba canım, teşekkür ederim, korkulacak bişi olmadı şükür, hep böyle olur inşallah. Darısı diğer başlayacak annelerimize.
Çok teşekkür ederim canım.
Yazdım canım, yarım diye başladım 3 saate düşürdüler
Canım çok geçmiş olsun, sen dikkat edersen bi daha kan olmaz diye biliyorum.
Canım valla gece perişan oldu l elektrik daha 1 saat önce geldi sabah 7 de gitmişti tüp sıcak su geçirdim şükür ama hırstan ağladım evin önüne ağaç devrilmiş hiç bir yere gidemedik soba bulamadık vs derken kayınvalidemler soba bulup kurdu orda 2 3 saat ısındık şükür. Sona sıcağı vuracak diye korktum bu defa da inşallah bişey olmaz yaAhhh canım ya ne diye keserler bu kış günü geçen bizim de kestiler kalın giydirdim bi4de yanina s8cak su torbası koydum sıcaklığı ona vursun diye aklında bulunsun.Calpol ben verdim atak haftasında beni perişan etmişti ama bin pişman oldum bence verme bağışıklık kazanmasin .
84 günlüğüz. 7saat uyuyor çoğunlukla11 saat emmeden uyuyor mu kaç günlük şimdi